Starity

Zayn Malik otthagyja a One Directiont!

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 25. 21:19 #101
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 753
Csatolások: 0
Azonosító: 234227
Nem szeretem a One Directiont. Soha nem szerettem, nem szeretem és nem is fogom. De teljesen megértem hogy Zayn Malik végre normális életre vágyik habár tudja hogy mire szerződött de természetesen erre nem lehet teljesen felkészülni. Az embernek (különösen ha híres) van egy pont amikor már nem bírja. Nem bírja az egészet. Hogy kiforgatják az életét. Hogy nincs magán élete és az egész amiben benne van..ő maga..egy nyitott könyv. Mikor remélem én fogok leszerződtetni ilyenre (mert bizony ez az álmom) eszembe jut majd ő. Hogy megláttam, nem érdekli a pénz nem érdekli a hírnév. Ő akkor is normális akar lenni. Szomorú de a rajongóknak el kell fogadni. Mindenkinek van egy ilyen pontja. Nem sokára remélem Zayn Maliknek normális felesége lesz gyerekei és boldog élete. Mindenki megérdemli. És ezek után ez a minimum. Vannak más világhírű bandák (guns n roses) amik feloszlanak. Egy ideig jó. Egy ideig szép. De csak egy ideig. Mert egy idő után már vége lenne úgyis. De szép éveket tudhat maga mögött amelyeket meg is köszönt. De kell neki az élet. Maga a nagy betűs Szabadság.
Mindenkinek jár. Neki is. Ő is ember...

xxx: Egy nemszerető One Direction lány, egyben egy emberszerető lény.
2015. március 25. 21:22 #102
lili221
lili221
visszatérő vendég

StátuszWho is your crush gurl? IT'S ME BITCH
Hozzászólás: 304
Azonosító: 238134
Nee ez nem lehet igaz hogy történhetett??
Jó mondjuk megértem de neeee!!!
Imádom ő a kedvencem az 1D-ből vagyis csak volt neee Hogy???????? Miért????? Miiiiiiééééééért????
2015. március 25. 21:23 #103
Mille
Mille
visszatérő vendég

StátuszFeelings that come back are feelings that never left
Hozzászólás: 445
Csatolások: 970
Azonosító: 228201
Megértem és tiszteletben tartom a döntését, de Istenem! Olyan cserbenhagyottnak érzem magam és az egész fandomot. Mi lesz velünk a mi Zaynünk nélkül?! Zayn Malik nélkül a többiek nem One Direction már. Sosem lesz már 1D és ez borzalmas érzés, annak ellenére, hogy még nem tudatosult bennem. Ugyanis felfogni csak akkor fogom, amikor elkészül az első photoshoot, dal, album Zayn nélkül. Az még kegyetlenebb lesz, tudom.
Mindenki tudta, hogy egyszer valaki kilép és majd egyszer az együttes is felbomlik. De ez olyan hirtelen volt, nem számítottam rá.
Nem akarom leírni, de nincs One Direction többé. Nem létezik már a kedvenc együttesem. :'(
2015. március 25. 21:23 #104
noci0417
noci0417
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 241700
Zayn most ezzel akarja bizonyítani Perrinek hogy mennyire szereti. Ott hagyja a bandát érte!!! Most biztos jól érzi magát az a csaj aki miatt kirobbant ez az egész botrány. Sajnálom, hogy kilépett Zayn hiányozni fog, de még biztos hallunk róla pl szólókarrier!!. sad.gif
2015. március 25. 21:26 #105
jenőcucu
jenőcucu
új tag
Hozzászólás: 64
Azonosító: 238631
Na, ehhez csak azért szólok hozzá, mert bár nem vagyok ennek a bandának a rajongója, de Zayn-t kedveltem belőle, és nem hiszem, hogy úgy totál a magánélet lehet az a KIFOGÁS ami miatt otthagyja, talán egy szóló karrier, aminek örülnék. smileeee.gif Na szóval ennyi. Negatívumokat, nem fűzögetek, mert azt nem szeretem, ha valamit nagy pofával fikáznak az emberek, ami nem tetszik nekik. Mindenki tartsa meg magának a dolgokat, vagy egy szűkebb körben űzze ki ezeket magából, de nyilvánosan 1 felesleges, 2... püffeszkedő marha aki ezt teszi.
2015. március 25. 21:28 #106
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem őket. Kicsit sem. Viszont nagyon sajnálom őket. Én nem tudom hogy lennék, ha megtudnám, hogyha kiderülne, hogy a NBHD-ből kilép Mikey Margott, vagy éppen a Fall out Boy-ból Pete Wentz, nyilván sírnék. És a fejemet verném a falba. Azért még jó hogy tovább fojtatják, mert ezer meg ezer rajongó lenne aki végleg bedobná a törülközőt, a megtudnák, hogy az egész banda feloszlik.
Talán a magyar blogosokat sajnálom a legjobban. Most mi lesz azzal a sok 1D-s bloggal, amiben Zayn a főszereplő??? Hm?? Mondd mi lesz???
2015. március 25. 21:29 #107
- törölt felhasználó -    
Idézet (Binci @ 2015.03.25. 21:19)
Vannak más világhírű bandák (guns n roses) amik feloszlanak.

Hőő. A Guns N' Roses nem oszlott fel. A tagváltások és a végleges szétszéledés között azért sok különbség van...
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. március 25. 21:37 #108
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom. Eléggé elszomorít, hogy PONT ő ment el. Nagyon szerettem. De teljesen megértem, de akkor is...olyan fura lesz nélküle az 1D sad.gif
2015. március 25. 21:46 #109
- törölt felhasználó -    
Mindenki úgy írt erről a hírről, mintha legalább meghalt volna valamelyikük, erre "csak" ennyi. Én nem voltam akkora fan, a magnéletük is teljesen hidegen hagyott, de való igaz, vannak jó számaik. Majd jön Zayn helyett más, jó pár banda keresztül megy ezen... dry.gif Viszont a csávókán kívül egyiknek se van olyan nagy hangi adottsága, szóval kívncsi vagyok mi lesz velük. Zayn-t meg nem mintha ezután se követné élete végéig a paparazzi...
2015. március 25. 21:52 #110
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Leírhatatlan a fájdalom, de igazából meg is értem, és csak az nyugtat, hogy az ő döntése és még véletlenül sem kényszerítették rá!! Forever Zayn ♥
2015. március 25. 21:54 #111
sel6
sel6
visszatérő vendég

Státuszbe yourself....
Hozzászólás: 350
Csatolások: 800
Azonosító: 164208
Én teljesen sokkolva vagyok MÉG MINDIG!!!Több mint egy órát sírtam de melyik igazi Directioner nem?sad.gif
"Normális,magán életet akar" ...5 évig volt egy világhírű bandában.A média ígyis-úgyis megtalálja az emberek isnerik!Már nem lehet normális élete!!!:// namind1 ..én a lehető legjobbakat kívánom Zaynek:) ♥^^
2015. március 25. 21:55 #112
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2234
Azonosító: 201674
A sok rajongó most a csajt mocskolja akivel lefotózták. Nem az ő hibája már volt épp elég balhé körülöttük más miatt ez csak az utolsó csepp volt a pohárban ha azt hiszi normális élete lehet téved a fotósok úgy is követni fogják mindenhova ezután is. Amúgy meg egyszerűbb elbújni pont mint a füves cigis videónál most egy állítolagos megcsalás miaat cserbenhagyta több millió rajongóját és csapattársait. Gratulálok neki
2015. március 25. 21:58 #113
- törölt felhasználó -    
Ne már. :/ Pedig ő volt az egyik nagy kedvence... Többé már nem lesz a One Direction ugyan az.
2015. március 25. 22:02 #114
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
tényleg olyan gyászos mindenki, mintha halott lenne ezek után. arra nem is gondoltok, hogy jobb neki így? van egy nagyon szép karrierje és több millió ember a háta mögött, akik nagyon szeretik őt és egy rakat felejthetetlen emléke és annyi pénze, hogy ha van esze, nem lesz anyagiakban hiánya kb soha, most már pihenhet, elkezdheti élni az életét, teheti, amit a normális, hétköznapi emberek, ténylegesen felnőhet, ha lecseng ez, akkor ezentúl remélhetőleg nem állandó strasszben és kimerültségben, többet lehet a régi barátaival stb. én egyáltalán nem lepődtem meg, sejtettem, hogy így lesz, akik egy kicsit is megismerték őt az évek alatt, azoknak nem kellene szerintem, hogy ez hatalmas infarktust okozzon, ő egy ilyen személyiség.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. március 25. 22:02 #115
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
ugye ez nem igaz?
ő volt a kedvencem! már most könnyes a szemem!!!!!! sad.gif
ilyen nem lehet! pont ő? remélem ez az egész csak egy rémálom, vagy legalábbis visszatér egy kis pihenő után!!!
2015. március 25. 22:06 #116
- törölt felhasználó -    
Ezt azért nem gondoltam! Hogy-hogy kiszáll? Nem mocskolom azokat a lányokat akik miatt ez történt. Ó de Zayn! Úgy szeretném ha nem szállna ki! De ha nem, hát nem nekem akkor is ő lesz a kedvenc énekesem! sad.gif
2015. március 25. 22:08 #117
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15253
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
Nem vagyok fan de azért közölük ő volt a kedvencem és kicsit hiányozni fog
2015. március 25. 22:10 #118
csakegycsajszi
csakegycsajszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 327
Csatolások: 1
Azonosító: 208723
Egyértelmű volt h nem lesz túl hosszú életű a banda, csak az volt a kérdés ki fogja elindítani a feloszlását...
2015. március 25. 22:12 #119
Liz k
Liz k
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Azonosító: 238152
Hát ez van.
2015. március 25. 22:14 #120
lokiscsaj
lokiscsaj
visszatérő vendég

StátuszElőbb tanulj meg HELYESEN írni, utána majd teheted az agyad másoknak!
Hozzászólás: 491
Csatolások: 2
Azonosító: 95317
Teljesen megértem a döntését. Az álma volt az éneklés, amit a média, a paparazzik és az őrült fanatikusok (mert ezek már nem rajongók!) tönkretették ezt a számára. Azon se csodálkoznék, ha a többieknek is megfordult volna már a fejében ez a döntés.
Zayn jól választott, igaz hiányozni fog a bandából. Számomra az övé az egyetlen különleges hang az 5 srácé közül és őt tartottam, tartom a legértelmesebbnek, de remélem hallunk még felőle a jövőben is! smileeee.gif
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!