Zayn Malik otthagyja a One Directiont!
2015. március 25. 20:52
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Hááát... ez most lesokkolt... nem is kicsit! O.o
2015. március 25. 20:52
Nagyon szeretlek Zayn! Örökké a szívemben maradsz! Hiányozni fogsz. ❤
2015. március 25. 20:53
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Először mikor meghallottam a hírt, azt hittem nem igaz. De sajnos igaz.
Meg tudom érteni, hogy miért, neki volt mindig a legnehezebb dolga a bandaában, őt bántották a legtöbbet.
Szerintem neki van/volt (azt se tudom, hogy most hogy is írjam) a legjobb hangja a bandában.
Nem gondoltam volna, hogy ő fog kiszállni elsőként, azt hittem Harry vagy Louis. Nagyon sajnálom, bár az utóbbi időkban nem különösebben követtem a velük kapcsolatos dolgokat, de attól még mindig szeretem őket, és Zayn-t is. :-)
Remélem, hogy összejön neki a normális élet.
Meg tudom érteni, hogy miért, neki volt mindig a legnehezebb dolga a bandaában, őt bántották a legtöbbet.
Nem gondoltam volna, hogy ő fog kiszállni elsőként, azt hittem Harry vagy Louis. Nagyon sajnálom, bár az utóbbi időkban nem különösebben követtem a velük kapcsolatos dolgokat, de attól még mindig szeretem őket, és Zayn-t is. :-)
Remélem, hogy összejön neki a normális élet.
2015. március 25. 20:54
|
|
DemiFan123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 227528 offline
|
Neeeeeeee pls neeeeeeee
2015. március 25. 20:56
Normális életet?! de ezt már felismerik az utcán, basszus! most még jobban magára vonta a figyelmét. biztos, hogy más oka van annak, hogy kilép. erre számítani lehetett, egy ilyen féle bandában nem állja meg a helyét a botrány- az elrontja a jófiú imidzset.
2015. március 25. 20:57
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Nagyon nagy fájdalmat érzek efelől, de bízok benne hogy ezek után is sikeres lesz a One Direction, de ugyanolyan mint régen sohasem lesz. Tiszteletben tartom Zayn döntését, de így a világkörüli turné közepén otthagyni a bandád meggondolatlanság és tiszteletlen volt a bandatársakkal szemben. Megértem hogy elege lett hiszen a média nagyon belemászott a magánéletébe. Viszont normális élete egy ideig még biztosan nem lesz ugyanúgy benne marad a médiában majd ha pár évig nem csinál semmit és eltűnik akkor lehet normális élete. Nagyon sajnálom hogy így történt a legjobbakat kívánom neki és sok sikert.<3 Hiányozni fog a bandából, a többieknek pedig sok kitartást és erőt remélem végig tudják 4-en csinálni bár így már nemlesz ugyanolyan. Én melletük leszek és támogatni fogom őket!
2015. március 25. 20:58
De azt jól látja, hogy magára kell koncentrálnia.
2015. március 25. 20:59
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
azt bírom, hogy mindenki úgy beszél róla mintha netán elhunyt volna. Szegény!! miért szegény, mert végre észhez tért és otthagja a többieket? talán őt kedveltem a legkevésbé, de jól tette akkor is. nem kell sajnálni, ne tegyünk már úgy mintha neki lett volna a legrosszabb sorsa. másnak is van ennél sokkal több (és normálisabb rajongója azért...) és mégis hány évig bírta/bírja (akár énekes, akár színész). erre születni kell. sajnálattal közlöm, hogy hát nem, ő nem erre született. szólóba inkább ne fogjon... ez van. sírjátok ki magatokat directionerek, de ahogy minden mulandó, a banda is az volt. szar lehet, oké, de azért nem a világvége ne túlozzunk...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. március 25. 21:02
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Öszintén szólva várható volt! Mégis mire számitottatok? Egyszer minden banda feloszlik, legalábbis a 90% -k biztos. 22 éves a srác mint én, persze h kéne neki a magánélet. 2év mulva ugyse emlékeznek már rá addig pedig épitgetheti a magánéletét. ez van törödjetek bele, amugy sem egy nagy durranás. én 5 évet adtam nekik, beis jött. Nem gonoszkodásból irom, de egy fiubanda ilyen. Fiatalok, hamar jött a siker és vége! ennyi.
2015. március 25. 21:03
|
|
Day Dreamer 07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.12. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 224103 offline
|
Eppen a foci tzmre keszultem amikor apukam bejott a szobamba es mondta hogy zayn kilep. Mondtam hogy persze persze. Nem hittem neki, de azota felmentem az Instagramra Es tele volt ezzel. Sajnalom, kivancsi lettem volna ra a becsi koncerten..
2015. március 25. 21:07
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
sajnálom..
2015. március 25. 21:09
|
|
Timmyeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 74 Csatolások: 1 Azonosító: 228517 offline
|
Hát... valamikor még régen 3 hónapig (xd) én is nagy directioner voltam ).... Imádtam őket még néhány 1D-s cuccom meg is van, és pont Zayn volt a kedvencem
Azóta már nagyon nem kedvelem őket, de azért lehangolta a napom hogy kilép .. Nem tudom ő volt az egyik legjobb a bandában és most csak úgy puff, vége. Azért ha hallok az 1D-ről még biztos elszomorodok, bármennyire is kárörvendő tudok néha lenni
....... Hiányozni fog, nélküle marad egy kitötlhetetlen űr.......
2015. március 25. 21:10
Nagyon sajnálom,hogy kiszáll.!!!!! De megértem őt is,hogy normális életet akar élni,ahol van magánélete.De nagyon fog hiányozni!!!
2015. március 25. 21:18
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
nem kifejezetten szeretem a one directiont de meglepődtem amikor hallottam és hát nemtudom szerintem ezzel ha kilép talán a onedirectionnek is vége és ezzel egy korszak ér véget
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.