Zayn Malik otthagyja a One Directiont!
2015. március 25. 20:16
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Sajnálom a rajongókat, de szerintem így lesz neki a legjobb.
2015. március 25. 20:16
Nem az összetartás volt a hiba szerintem. Zayn-t már a média is és az emberek tették tönkre lelkileg. Hányszor deaktiválta a Twitterét, mert magánéletet akart és folyton a rosszakaró emberek véleményeivel találta szembe magát. Teljesen megértem a döntését ugyanakkor hihetetlenül sajnálom, hogy idáig jutott. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz. De szívből kívánom, hogy úgy élje az életét, ahogy ő szeretné és minél boldogabb legyen!
2015. március 25. 20:17
Fú, de lepukkant mind, nem csodálnám ha hamarosan kiszállna a többi is. Szépen lassan. Tönkrementek már, jobban járnak ha abbahagyják, különben sokkal rosszabbul fognak járni.Amúgy várható volt, hogy ez lesz. Egyébként sose lesz belőle normális srác, mert attól mert már nem 1D tag, még mindig ismerik és imádják. És mi az hogy minden idők legsikeresebb zenekara? Haha, jó vicc.
2015. március 25. 20:18
|
|
Brigitte123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 297 Csatolások: 11 Azonosító: 200534 offline
|
Nélküle nem lesz ugyanaz a banda. Életem legszebb 5 éve volt, de ezután is szeretni fogom a 1D-t de nem lesz ugyanaz. De erősek vagyunk.
2015. március 25. 20:19
|
|
Neverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.17. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 239154 offline
|
Ha azt hiszi, hogy ezentúl normális élete lesz,téved. Ugyan úgy mászkálni fognak a magánéletébe, nem fog nagy változás következni. Remélem azzal tisztában van, hogy egyetlen szavára tinilányok százai végeznének az életükkel. A directionereknek pedig kitartást, de azért nem dőlt össze a világ, tovább kell lépni. Igaz,én ezt nem érthetem,mert nem vagyok,és sosem voltam 1D rajongó, de a ByTheWay-es helyzetet mi is túléltük. Neki akkor lesz jobb,ha továbbra is biztatjátok.
2015. március 25. 20:21
Már láttam korábban Tumblr-ön a hírt. Tudtam, hogy előbb-utóbb valamelyikük megteszi ezt a lépést, de váratlanul ért a dolog. Már egy ideje nem foglalkoztam annyit a One Directionnel, mint régen, de ennek ellenére nagyon közel állnak a szívemhez, hisz rengeteg örömteli pillanatot okoztak. Rossz arra gondolni, hogy ennek is vége, mert hiába fogja a másik négy srác folytatni a dolgot, már nyilván az egész nem olyan lesz, mint régen.
Amúgy azt hittem, Louis fogja először megelégelni az egészet, vagy a bandatagok egyszerre döntenek majd úgy, hogy vége.
Remélem, hogy Zayn boldog lesz, és - annak ellenére, hogy erre nem sok esélyt látok - nyugodt, a sajtótól mentes élete lehet a későbbiekben.
Ami először eszembe jutott, hogy a Spaces című dalukban azt éneklik, "Who’s gonna be the first to say goodbye?" Hát, úgy tűnik, Zayn lett az..
Amúgy azt hittem, Louis fogja először megelégelni az egészet, vagy a bandatagok egyszerre döntenek majd úgy, hogy vége.
Remélem, hogy Zayn boldog lesz, és - annak ellenére, hogy erre nem sok esélyt látok - nyugodt, a sajtótól mentes élete lehet a későbbiekben.
Ami először eszembe jutott, hogy a Spaces című dalukban azt éneklik, "Who’s gonna be the first to say goodbye?" Hát, úgy tűnik, Zayn lett az..
1 felhasználónak tetszik:
iannina
2015. március 25. 20:21
Nos akkor reagálnék az utálkozó és szidó felére...
Először is az lehet, hogy nem tartjátok fernek , hogy pont most lépett ki , de ehhez addig semmi köze nincs senkinek amíg nem tudja a valódi okot ... amit persze pont nem fog világ elé tárni részleteiben mert mint írta szeretne egy normális életet , ahol van magánélete.!!!!!
Ti a nagy okosak akik szeretik mocskolni azt aki éppen piszkálja a csőrötöket belegondoltatok valaha abba is , hogy milyen nehéz lehet úgy élni , hogy azt sem tudod a Wc-n egyedül vagy vagy sem ?!
Igen lehet erre azt mondani , hogy minek lett sztár ha nem bírja .. akkor erre ez a válasz mint rajondótól : ÉRTÜNK .!!!
Mindenkinek meg van a joga nyugodt életet élni és ha ennek most jött el az ideje akkor el kell fogadni ...
Teszem fel én a kérdést jobb lett volna ha lelkileg tönkremegy ?!
Végezetül ....
remélem a drága tökéletes embertársaim magukba néznek és felteszik maguknak a kérdést : Miért is csesztetem , mikor fogalmam sincs arról , hogy mit érez ?
Először is az lehet, hogy nem tartjátok fernek , hogy pont most lépett ki , de ehhez addig semmi köze nincs senkinek amíg nem tudja a valódi okot ... amit persze pont nem fog világ elé tárni részleteiben mert mint írta szeretne egy normális életet , ahol van magánélete.!!!!!
Ti a nagy okosak akik szeretik mocskolni azt aki éppen piszkálja a csőrötöket belegondoltatok valaha abba is , hogy milyen nehéz lehet úgy élni , hogy azt sem tudod a Wc-n egyedül vagy vagy sem ?!
Igen lehet erre azt mondani , hogy minek lett sztár ha nem bírja .. akkor erre ez a válasz mint rajondótól : ÉRTÜNK .!!!
Mindenkinek meg van a joga nyugodt életet élni és ha ennek most jött el az ideje akkor el kell fogadni ...
Teszem fel én a kérdést jobb lett volna ha lelkileg tönkremegy ?!
Végezetül ....
remélem a drága tökéletes embertársaim magukba néznek és felteszik maguknak a kérdést : Miért is csesztetem , mikor fogalmam sincs arról , hogy mit érez ?
2015. március 25. 20:22
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
És a rosszindulatú emberek még mindig itt pofáznak?! Süllyedjetek el. Süllyedjen el az összes ilyen önző ember aki képes más szomorúságának örülni, aki képes jó embereket indok nélkül utálni!
2015. március 25. 20:22
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Szeretném megkösszönni mindazoknak az embereknek akik oly' kedvesek voltak hogy kételkedtek Zaynben és az One Directionban!
Ennyit érnek a Directionerek! Vége van az egésznek mert most több millió lánynak törték darabokra a szívét köztük vagyok én is! Bár nem évek óta vagyok Directioner hanem csak pár hónapja de annyi mindenbe segített már ez a banda hogy az hihetetlen! Sajnálom hogy Zayn kilépett de ha nem bírja tovább akkor helyesen döntött!
Azt is megértem hogy normális akar lenni de ebbe most belekötök! Egy híres ember sose lesz teljesen normális hisz mégha ott is hagyta a bandát minden egyes rajongó szívében ott él tovább Zayn személye! <3 Csak annyit szeretnék mondani Zaynnek hogy: Sok sikert neki a normális élethez! Legyen boldog örökre!!
2015. március 25. 20:23
Ez borzasztó! Nem hiszem el!! Nagyon sajnálom, hogy kilépett, de ha neki ez volt a legjobb akkor elfogadom, de nélküle nem lesz 1D a 1D. Remélem a többiek még sokáig együtt maradnak, mint banda!
I <3 U Zayn!!! <3 <3 <3
I <3 U Zayn!!! <3 <3 <3
2015. március 25. 20:24
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Ja a világ legjobb zenekara hagyjuk már ezt a szöveget!Csak,mert most nagyon felkapottak lettek,attól még nem kell elbízniuk magukat,csak azért ilyen híresek,mert "cukik",ezt nagyon sok lány imádja.
2015. március 25. 20:25
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
durva...
mármint ahogy azt már le is írtam valamelyik előző kommentemben valahol mostanában érezhető volt hogy valami nagyon nincs rendben és valószínleg fel fognak oszlani a közel jövőben, de azért rosszul esik hogy ilyen hamar bekövetkezett.
amúgy olvasva az előző kommenteket, teljesen igazuk van azoknak akik támogatják őt, hiszen ha ez az egész dolog csak szenvedés volt neki mostanában, akkor talán jobb is így.
mármint ahogy azt már le is írtam valamelyik előző kommentemben valahol mostanában érezhető volt hogy valami nagyon nincs rendben és valószínleg fel fognak oszlani a közel jövőben, de azért rosszul esik hogy ilyen hamar bekövetkezett.
amúgy olvasva az előző kommenteket, teljesen igazuk van azoknak akik támogatják őt, hiszen ha ez az egész dolog csak szenvedés volt neki mostanában, akkor talán jobb is így.
2015. március 25. 20:28
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Amikor először olvastam, még Twitteren, csak azt hittem hogy valami vicc az egész. Utána már egyre több helyen láttam, és muszáj volt utána néznem, hogy mi is az igazság. Aztán megtudtam. Először ledermedtem, és köpni - nyelni nem tudtam. Annyira hihetetlennek találom. Sokszor olvastam már ugyan ilyet Niall-ről, nem is gondoltam volna hogy majd pont Zayn fogja otthagyni a csapatot. Számomra feldolgozhatatlan. Legszívesebben sírva fakadtam volna.
Sajnos nem követtem őket nyomon még anno, az X-Factorban, hisz 2011-ben ismertem meg az együttest, és az énekeseket, egyből "beleszerettem" Zaynbe. Nem csak abba az elképesztő külsejébe, hanem a gyönyörű hangjába is.
Igazából.. el sem tudom képzelni nélküle az együttest. 4-en annyira mások lesznek. Számomra az 1D olyan örök, mint a The Beatles.
Nem tudom, hogy megéri e de én még reménykedem abban, hogy majd meggondolja magát. Persze teljes mértékben megértem, hogy miért akar kilépni. Nem tudom, hogy a helyében én hogy viselném ezt a stresszes életet, és valóban alig akad olyan hely, ahová ne követné őket egy - egy lesifotós. Nagyon sok rajongója nem fogja hagyni, hogy kiszálljon - igazából mintha tehetnének bármit is - , és biztos vagyok abban, hogy jól tele szedte már magát pénzzel, de az sem fog élete végégig tartani. Szerintem(!) amennyi joga volt kiszállni, ugyan annyi van újra beszállni. Csak is reménykedni tudok abban, hogy átgondolja még alaposan a döntését,és azt is, hogy megéri e neki. Nagyon - nagyon fog hiányozni! Nagyszerű előadó..
Sajnos nem követtem őket nyomon még anno, az X-Factorban, hisz 2011-ben ismertem meg az együttest, és az énekeseket, egyből "beleszerettem" Zaynbe. Nem csak abba az elképesztő külsejébe, hanem a gyönyörű hangjába is.
Igazából.. el sem tudom képzelni nélküle az együttest. 4-en annyira mások lesznek. Számomra az 1D olyan örök, mint a The Beatles.
Nem tudom, hogy megéri e de én még reménykedem abban, hogy majd meggondolja magát. Persze teljes mértékben megértem, hogy miért akar kilépni. Nem tudom, hogy a helyében én hogy viselném ezt a stresszes életet, és valóban alig akad olyan hely, ahová ne követné őket egy - egy lesifotós. Nagyon sok rajongója nem fogja hagyni, hogy kiszálljon - igazából mintha tehetnének bármit is - , és biztos vagyok abban, hogy jól tele szedte már magát pénzzel, de az sem fog élete végégig tartani. Szerintem(!) amennyi joga volt kiszállni, ugyan annyi van újra beszállni. Csak is reménykedni tudok abban, hogy átgondolja még alaposan a döntését,és azt is, hogy megéri e neki. Nagyon - nagyon fog hiányozni! Nagyszerű előadó..
2015. március 25. 20:28
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Akik itt utalkoznak fogjak mar fel,hogy ez a directionereknek milyen rohadt szar erzes. Nektek jobb,hogy itt utalkoztok? Gratulalok
en nem kivanom,hogy a ti kedvencetek abba hagyja az eneklest/szineszkedest vagy akarmit
2015. március 25. 20:29
Szavak sincsenek...jelen pillanatban a sokktól,és a kibőgött szemeimtől nem nagyon kapok se levőt,és nem is látok,meg úgy mondanom sincs mit.Agyilag tudom,most azt tette amit tennie kellett,és örülök,hogy felvállalta saját akaratát,annak ellenére,mikor tudja mi a következménye,de ők már Two Direction!Sajnálom magamat és a többi Directionert is aki az OTRAT-ra megy,hiszen már nem láthatjuk.De aki igazi van,és végigcsinálta ezt az öt csodaszép évet a srácokkal,tudja mit is érzek.De Directioner szív,Directioner lélek,Directioner leszek ameddig csak élek
és szeretlek Zayn.Lambika meg:Nos,nem értem miért kell a kommentjeiddel még inkább elvenni mások kedvét.Értem a véleményed,de ilyenkor egy kicsit kúltúráltabban fejezd ki magad
2015. március 25. 20:31
Ő és/vagy Louis volt az első tippem, ha erről a kérdésről volt szó anno. Sajnos ez a kérdés is meg lett válaszolva. Nagyon látszott már rajta, hogy még egy kis löket és akarva, akaratlanul kilép. Csak nehogy folytassa mondjuk Louis.
Ez olyan mint a Titanic. Megjósolnak még egy olyan fél évet, de már elkezdődött a One Direction idejének 'visszaszámlálása'.
Ez olyan mint a Titanic. Megjósolnak még egy olyan fél évet, de már elkezdődött a One Direction idejének 'visszaszámlálása'.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.