Én még mindig azt várom, hogy Bieberke lépjen ki a médiából...
A fiúkkal nincs különösebb bajom, a zenetörténelemben mindig voltak fiúbandák, akikért bomlottak a lányok, ez most sincs másképp. Hallgatható zenét csinálnak, némelyik tagját kifejezetten tehetségesnek tartom. Az élet tovább zajlik, minden csoda három napig tart, és történnek fontosabb dolgok a világon, mint egy zenész "váratlan" bejelentése.
Zayn Malik otthagyja a One Directiont!
2015. március 25. 20:05
hm. azt hittem harry fog majd kilépni, nem zayn. mindegy. azért sajnálom
2015. március 25. 20:06
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Zayn számomra az egyetlen szimpatikus és helyes One Direction (volt) tag. Úgy gondolom, a banda most már nem tud fent maradni, hiszen ha egy tartó pillér kiesik, egyszer minden összedől. A One Direction sem tart örökké, szerintem Zayn jól tette,hogy új életet kezd.(:
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2015. március 25. 20:06
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Idézem egy Tumblr felhasználó kiírását: "Reméltem, hogy előbb halok meg, mint hogy ez megtörténik." Le vagyok sújtva:(
CandUs
2015. március 25. 20:07
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Ez várható volt, hogy a banda szétesik. Már nincs az az összetartás, ami mondjuk két éve volt. Felnőttek. Azon sem lepődnék meg, ha feloszlanának és szólóban folytatnák tovább.
Zaynnek pedig kívánom, hogy térjen jó útra az élete, és azt is, hogy egyszer még visszatérjen.
Zaynnek pedig kívánom, hogy térjen jó útra az élete, és azt is, hogy egyszer még visszatérjen.
2015. március 25. 20:08
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Már akkor gondoltam, amikor hazautazott, hogy gond van vele, viszont még is annyira meglepett ez az egész. Rajta mindig is jobban látszódott, hogy ő az aki a legkevésbé bírja ezt a felhajtást, ami körülöttük volt.
Annyira sajnálom, persze teljesen meglehet érteni a döntését. Inkább lépett ki, minthogy stresszesen vitte volna végig az egészet. Nehéz lesz nélküle, maguknak a bandatagoknak is, a rajongókról pedig nem is beszélve. Nagyon szerettem és ezek után is szeretni és tiszteli fogom őt, és csak a legjobbakat tudom kívánni mindezek után! Szép öt év volt a számunkra is!
Annyira sajnálom, persze teljesen meglehet érteni a döntését. Inkább lépett ki, minthogy stresszesen vitte volna végig az egészet. Nehéz lesz nélküle, maguknak a bandatagoknak is, a rajongókról pedig nem is beszélve. Nagyon szerettem és ezek után is szeretni és tiszteli fogom őt, és csak a legjobbakat tudom kívánni mindezek után! Szép öt év volt a számunkra is!
2015. március 25. 20:09
Hát akkor elkezdődött... Nem lepődnék meg, ha tervek ide vagy oda, év végére már csak történelem lenne a One Direction.
2015. március 25. 20:11
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
hát ez gáz...így már nem lesz az a nagy OneDirection mint anno valamikor...bár az utóbbi időkben is hanyatlott már a teljesítményük és közel sem voltak már olyank mint régen. De mindegy...egyszer minden bandában beköszönt a holtpont.
2015. március 25. 20:11
Idézet (Arpadeus Mester @ 2015.03.25. 20:09)
Hát akkor elkezdődött... Nem lepődnék meg, ha tervek ide vagy oda, év végére már csak történelem lenne a One Direction.
A Take That is elagonizált még 1 évig azután, hogy Robbie Williams kilépett, szóval lehet, hogy húzzák még egy kicsit.
CandUs
2015. március 25. 20:12
|
Erika 18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 207401 offline
|
Annyira nagyon fog nekem Zayn hiányozni. Zayn nélkül nem lesz ugyanolyan a banda. Nagyon szeretem őt, de erősnek kell lennünk, nekünk Directionereknek, e nehéz borzasztó napot fel kell dolgozni. Akármennyire is fáj... hm... nehéz lezs de nincs mit tenni... Szeretünk Zayn!♥
bocsánat.. már énis megtörtem, megcsuklott hanggal, már könnyek nélkül sírok... hisz egy kincs az, aki kilépett a bandából
bocsánat.. már énis megtörtem, megcsuklott hanggal, már könnyek nélkül sírok... hisz egy kincs az, aki kilépett a bandából
2015. március 25. 20:13
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
jeeee, ez feldobta a napom, hurrá! Innen meg már nincs megállás a lejtő felé, négyen már nem lesznek olyanok, mint előtte és egyszer csak mindennek vége lesz!!! Olyan boldog vagyok, hogy kezd tönkremenni ez a szarság....
2015. március 25. 20:13
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ha tényleg nincs jól és tényleg nagyon stresszes állapotban van, akkor a legjobb döntést hozta meg. Egyébként sem lehetett könnyű végigvinnie a turnét, rengeteg visítozó tinilánnyal a környezetében, hát még ha úgy érezte, hogy összecsapnak a hullámok a feje felett. Lelkileg beleroppant volna. Viszont a normális életre kb. ott elszálltak az esélyei, hogy jelentkezett a sírszFaktorba. A média és a csitrik ugyanúgy a nyakában lesznek.
2015. március 25. 20:14
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Azta! Hát ez is eljött.
Majdhogynem pont egy éve azt mondtam, hogy az közülük a legokosabb, aki először kilép. Valahogy éreztem, hogy Zayn lesz az. Közülük csak ő normális. Minden elismerésem, hogy ilyen sokáig kibírta 4 majom közt.
Majdhogynem pont egy éve azt mondtam, hogy az közülük a legokosabb, aki először kilép. Valahogy éreztem, hogy Zayn lesz az. Közülük csak ő normális. Minden elismerésem, hogy ilyen sokáig kibírta 4 majom közt.
2015. március 25. 20:15
Idézet (Lambika @ 2015.03.25. 20:13)
jeeee, ez feldobta a napom, hurrá! Innen meg már nincs megállás a lejtő felé, négyen már nem lesznek olyanok, mint előtte és egyszer csak mindennek vége lesz!!! Olyan boldog vagyok, hogy kezd tönkremenni ez a szarság....
Szerintem tiltsd le az üzenőfaladat mára.
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.