Zayn Malik otthagyja a One Directiont!
2015. március 26. 20:06
Szó szerint FÉL ÓRÁT, MEGÁLLÁS NÉLKÜL BŐGTEM! És nem sírtam, hanem BŐGTEM
Konkrétan és (ismét) szó szerint összetört a szívem!!! Egy hatalmas lyuk van a helyén...2 éve vagyok fanatikus és megszakad a szívem e miatt és amiatt is, hogy nem láthatom a koncerten
Zayn egy új világot mutatott meg nekem és ezt tiszta szívből köszönöm neki
Ha nem is testben, de lélekbe velünk marad a koncerteken is. Remélem, hogy boldogulni fog
a legjobbakat kívánom neki és ahogy ezt a komentet írtam, sírtam
2015. március 26. 20:39
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
ÉN SZÓSZERINT 4(!!!) ÓRÁT BŐGTEM!!!!
Most sírtam életemben a legtöbbet!
2015. március 26. 20:41
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Sajnálom ha egyesek nem értik ezt meg... tudom történhetne rosszabb de nem tudtam visszafogni a sírást... sajnálom hogy ilyen volt a reakcióm, de nem tudtam erős lenni, a szívem ÜRES ...heartbreakin'
2015. március 26. 20:44
lilluci8-nak teljesen igaza van én is ugyanerre gondoltam rögtön!
2015. március 26. 20:48
|
|
Lucy12♛♏ Queen ♌♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 5074 Csatolások: 3034 Azonosító: 238224 offline
|
Unokatesóm ma egész nap csak sírt.Nem tudom mi lett volna,ha feloszlik a banda szerintem ott lett volna vége.Egyébként sajnálom,de megértem a döntését és a rajongóknak kitartást....
2015. március 26. 20:49
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nem akarom elhinni,hogy távozik
Vele volt teljes a banda,nélküle nem lesz az igazi!
2015. március 26. 21:04
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Én is bőgtem ma, csak nem emiatt.
Igazából ezt a bőgést még valamilyen szinten megértem, bár azért vannak túlzások, de az, hogy valaki öngyilkos legyen az szerintem már nem normális. Bár rengeteg nemnormális 1D fan van.
Volt egy időszak mikor szerettem őket, aztán ez elmúlt, de Zaynnel a mai napig nincs bajom. A hangja még mindig nagyon jó, a legjobb a bandából. A többi olyan 'elmegy' hang. Igazából pár nemrégi kép megértem miért távozott, rettenetesen lefogyott, nagyon megviselte őt ez az egész, és talán még alegjobb pillanatban szállt ki. Mindenesetre nem sok jövőt ígérek a One Directionnek Zayn kilépése után.
Volt egy időszak mikor szerettem őket, aztán ez elmúlt, de Zaynnel a mai napig nincs bajom. A hangja még mindig nagyon jó, a legjobb a bandából. A többi olyan 'elmegy' hang. Igazából pár nemrégi kép megértem miért távozott, rettenetesen lefogyott, nagyon megviselte őt ez az egész, és talán még alegjobb pillanatban szállt ki. Mindenesetre nem sok jövőt ígérek a One Directionnek Zayn kilépése után.
2015. március 26. 21:05
Jó, igen, elmegy, fantasztikus, nem dől össze a világ, fel kell dolgozni, ennyi.
2015. március 26. 21:24
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem tudom, hogy tenyleg elhiggyem-e hogy az o dontese volt 100%osan...zene ipar eleg kemeny es a managementnek 'szot kell fogadni'. Nem ugy van az hogy azt csinalsz amit akarsz.
En tegnap sirtam, mert megis reszese voltam 1D-nek 2011 ota es rengeteg oromet es boldog pillanatot hoztak az eletembe.
Sose szerettem es tamogattam egy bandat ennyire.
Azert orulok 3 koncerten ott tudtam lenni es atelni.
Szamomra es amugyis, 1D mar nem lesz 1D Zayn nelkul.
Persze fiukat tovabbra is tamogatni kell vagyis kene.
En Zaynnek szivembol kivanom a legjobbakat es most vegre lehet egy kis ideje magara. Szeretni mindig fogom. Es en ugyerzem ez nem a vege neki..marmint o meg lesz 1D tag vagy valami..nekem azt sugja a szivem.
En tegnap sirtam, mert megis reszese voltam 1D-nek 2011 ota es rengeteg oromet es boldog pillanatot hoztak az eletembe.
Sose szerettem es tamogattam egy bandat ennyire.
Azert orulok 3 koncerten ott tudtam lenni es atelni.
Szamomra es amugyis, 1D mar nem lesz 1D Zayn nelkul.
Persze fiukat tovabbra is tamogatni kell vagyis kene.
En Zaynnek szivembol kivanom a legjobbakat es most vegre lehet egy kis ideje magara. Szeretni mindig fogom. Es en ugyerzem ez nem a vege neki..marmint o meg lesz 1D tag vagy valami..nekem azt sugja a szivem.
2015. március 26. 22:53
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
"a világ legjobb zenekarát" - Azért, mert rengeteg rajongóuk van, nem kellene elszállnia ennyire. Azt gondolná az ember, hogy legalább itt normális lesz, erre beképzelt.. Vagy ez nála normális?..
Talán még így is ő volt az egyik legnormálisabb. Elég szar lehet most nektek, de ez van. Mindent túl kell élni. Én nem sírnék ennyit, de whatever. Mindenki rendezze le.
Talán még így is ő volt az egyik legnormálisabb. Elég szar lehet most nektek, de ez van. Mindent túl kell élni. Én nem sírnék ennyit, de whatever. Mindenki rendezze le.
2015. március 27. 10:07
Jó vicc, hogy a világ legjobb zenekara.
Hagyjuk már.
Nem érdekel, de véleményt úgy éreztem, muszáj írnom.
Hagyjuk már.
Nem érdekel, de véleményt úgy éreztem, muszáj írnom.
2015. március 27. 11:26
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Annyi pletyka röppent fel ezzel az egésszel kapcsolatban, hogy nem tudom mit higgyek. Alig tudom elhinni, hogy ez tényleg megtörtént. Persze számíthattunk rá, de hogy ilyen "hamar"... :/
2015. március 27. 14:20
|
|
GazdagEnikőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 239935 offline
|
Először is. Az előző kommentekben rengeteg olyan hülyeséget olvastam, mint hogy "ezért nem kell órákig bőgni". Szóval nektek, akik ezt mondják nincs semmi olyan amit igazán szeretnek? Az szép...
Bár nem vagyok 1D fan, de van több olyan ismerősöm aki az. Nekem is van kedvenc bandám és én sem örülnék, ha valaki belőle kilépne. Szóval igen is meg tudom érteni, hogy miért kell ezen órákig bőgni. Persze megy tovűbb az élet, de na... Sírják csak ki magukat ha így jobb lesz.
De azt sem értem,hogy aki nem szereti őket az meg minek kárörvend...
Bár nem vagyok 1D fan, de van több olyan ismerősöm aki az. Nekem is van kedvenc bandám és én sem örülnék, ha valaki belőle kilépne. Szóval igen is meg tudom érteni, hogy miért kell ezen órákig bőgni. Persze megy tovűbb az élet, de na... Sírják csak ki magukat ha így jobb lesz.
De azt sem értem,hogy aki nem szereti őket az meg minek kárörvend...
2015. március 27. 14:22
|
|
GazdagEnikőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 239935 offline
|
És még valami.
"A világ legjobb zenekara"
Szerintem nem ők azok, de mindegy.... Lehet hoyg sok rajongójuk van, de akkor sem.
"A világ legjobb zenekara"
Szerintem nem ők azok, de mindegy.... Lehet hoyg sok rajongójuk van, de akkor sem.
2015. március 27. 14:24
|
|
isabellastylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 238001 offline
|
Idézet (ibbi427 @ 2015.03.25. 20:04)
Kösz Zayn!Nem tudja hogy a világon hány millió lánynak okozott szomorúságot!Akkor mért nem vált ki az X-faktor után?Ja persze!Csak azt akarta hogy istenitsék és jól meggazdagodjon!Most csak a düh beszélt belőlem!!! 
istenem.. hogy lehetsz ekkora nyom*rult?! már bocs. directioner vagy vagy sem? döntsd el. ilyennek ismerted meg Zaynt?!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: