Starity

Zayn Malik otthagyja a One Directiont!

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 26. 18:14 #201
Hitomeey
Hitomeey
új tag

StátuszIf you want to be a star,first you need to shine.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 236915
Elgondolkodtam ezen az egészen.....
Lehet,hogy csak én gondolom így,de ő még nem tudja,mi az hogy "szerelem" és mi az hogy "rajongás".. imádtam ezt a párost,de szerintem nagyban játszott közbe a kilépésében az,hogy Perrievel szakítottak..Ha belegondoltok,szerintem nem kell sok idő hogy rájöjjetek: nem ez az első,és nem az utolsó szerelme..azt gondolom,nehéz elfogadnia hogy elveszítette a lányt. Ha normális élete lesz (elég nehezen szerintem) akkor igaz barátnői lehetnek,és igazán szerelmes lehet.

Imádom az 1D-t,és nagy rajongójuk vagyok. Szerintem a sztorinak itt még nincs vége. blush.gif thumbsup.gif meghajolo.gif
2015. március 26. 18:28 #202
SoooGood
SoooGood

StátuszVagy őszinte vagyok, vagy kedves. A kettő együtt nem megy.
Hozzászólás: 888
Csatolások: 44
Azonosító: 231042
Várható volt...Legalábbis én már számítottam rá.
2015. március 26. 18:29 #203
Sephora
Sephora
új tag

StátuszAvatar: Korra/aang legendája *-*
Hozzászólás: 73
Azonosító: 240862
Nem akarok hosszú sorokat írni, kihányva a lelkemet, mindössze egy mondatot gépelek be: Szerintem itt az ő történetének a "fénnyel" közel sincs vége.
2015. március 26. 18:33 #204
- törölt felhasználó -    
Személyesen nem nagyon izgat a dolog, de azért annyit szögezzünk le, hogy ugyan nem a 21. század legnagyobb katasztrófája, a rajongóknak mégis fáj, és habár emiatt vagdosni meg öngyilkolászni teljesen indokolatlan, mégis jogosan vannak maguk alatt a fanok, és semmivel sem értéktelenebb emberek attól, mert a kedvenc együttesük széthullása miatt szomorúak, és éppen nem a német gép katasztrófája vagy az iszlám állambeli kivégzések miatt (amik bár sokkal súlyosabbak, nem érintik őket személyesen). Én is elég nagy hisztit csaptam tegnap a kedvenc műsorom elkaszálása miatt, még jó, hogy arról nincsen cikk, különben alatta is nyávognék.
Na, szóval a lényeg az, hogy ne sértegessétek a rajongókat.
2015. március 26. 18:35 #205
- törölt felhasználó -    
Ui: ő aztán hiába álmodozik egy "normális 22 éves srác" életéről.
2015. március 26. 18:35 #206
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Komolyan, szinte mindenki már gyászol. És mi az, hogy a világ legjobb zenekara? blink.gif Az eszem megáll. Ez történt, lépjetek tovább rolleyes.gif
2015. március 26. 18:45 #207
- törölt felhasználó -    
Tudtam, hogy hamarosan valaki biztosan ki fog lépni, de azt nem gondoltam volna, hogy pont ő. Mondjuk megértem. Teljesen tönkretette szerintem a hírnév, egyáltalán nem volt magánélete. Azért meg nem kell izgulnia, hogy sokáig még fel fogják ismerni az utcán (mert így lesz), adok neki egy, maximum másfél évet, és úgy elfelejtik a rajongók, mintha sosem lett volna. Amiatt, hogy kilépett arra tudok következtetni, hogy hamarosan az egydének is vége, teljesen feloszlanak. Ez van. Számítani lehetett erre. Megvolt a hírnév, szép volt, jó volt, de az utóbbi albumuk például feltűnően pocsék lett, az előzőknek legalább volt egy amolyan "egydés" hatása. Azt utóbbiról viszont azt sem tudom, hogy nézni, vagy hallgatni kell. Ennyi. "rip" hamár mindenki gyászol.
2015. március 26. 18:47 #208
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Pápá One Direction... A legjobb vokál lépett ki a csapatból, Zayn hangja vitte a hátán a bandát, ezután max bieber szintű lagymatag, semmilyen számokra fogja futni, a többi srác se fogja jól érezni magát és egy két hónap múlva várható a bejelentés, hogy az ötödik lesz a 1D búcsúalbuma...Várható volt, eleve úgy számoltam, hogy az ötödik album után nem hosszabítanak szerződést, a minőségromlás is arra utalt, hogy kezdik unni és gyorsan le akarják tudni az öt albumot, de azért mégis sokkolt Zayn kilépése. Azt hittem, még a következő lemezig kihúzza. Nagyon sajnálom, remélem, ha talpra áll megpróbálja szólóban, mivel kár lenne a hangjáért...
2015. március 26. 18:52 #209
BIRTHDAY
BIRTHDAY
új tag

StátuszSelenator FOREVER !!!
Hozzászólás: 80
Azonosító: 234558
Nem szeretnék hosszan írni, de mivel igen vegyesek a vélemények, úgy érzem nekem is hozzá kell szólnom. Én nem vagyok directioner ,és nem igazán tudok ezzel azonosulni, de teljesen biztos vagyok abban, hogy a rajongók sokkoltak és szomorúak. Ezt mindenkinek tiszteletben kéne tartania. Ugyanakkor azt is tudom, hogy akik igazán szerették/szeretik/szeretni fogják Zaynt és az 1D-t, nem maguk miatt fognak siánkozni, (hogy milyen rossz most nekik) hanem tiszteletben tartják, hogy kilépett. Meg tudom érteni. Mindenkinek szüksége van saját életre. Én úgy gondolom, hogy innentől valami új fog kezdődni a banda és Zayn életében, és remélem, hogy a rajongók támogatni fogják őket.
2015. március 26. 19:06 #210
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Azonosító: 197734
Ős is tudhatná, hogy soha nem átlagos fiatalkora. Nem lehet semmivé tenni az elmúlt éveket, sőt, saját magát is gyötörni fogja, mert olyan nincs, hogy a vándireksön iránti érzelmei csak úgy hipp-hopp elpárologjanak.
2015. március 26. 19:17 #211
- törölt felhasználó -    
Na ne! Igaz, hogy soha nem volt Zayn a kedvencem, és az is, hogy nem ő a legjobb énekes a bandából, de nélküle nem lesz ugyanaz. Még szép, hogy az 1D nem hagyja abba, aminek nagyon örülök, viszont azt, hogy ezzel őt békén fogják hagyni azt, hogy képzelte nem tudom. Ahhoz talán 5 évnél előbb kellett volna ott hagyni a bandát. Tudom, ebből lelehetett szűrni, hogy One Directioner vagyok.
2015. március 26. 19:18 #212
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (Tinaaa159 @ 2015.03.26. 07:25)
Az utalok mar megint miert vannak itt? Rengeteg rajongonak szakad meg a szive es rengetegen mar ongyilkosok is lettek. Vannak emberek akiken ok bizony segitenek, de mive te el vagy foglalva a sajat ki egocentrikus vilagoddal ezert nem veszed eszre. Nagyon sajnallak, komolyan.
(bocsi ez ekezetek miatt)

Gratulálok annak az eszetlen idiótának, aki egy ilyen miatt képes kiontani a saját életét. bolond.gif Lehet, hogy most empátiátlannak tűnök, de egy percig nem tudom őket sajnálni. És ahogy már előttem is leírták: Aki hülye haljon meg.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. március 26. 19:18 #213
Jázmin20
Jázmin20
visszatérő vendég

StátuszMegszeretni valakit egy perc is elég... De elfeledni őt egy élet is kevés!
Hozzászólás: 180
Azonosító: 214916
Annyira sajanálom:( Persze megértem és tiszteletben tartom a döntését.
2015. március 26. 19:38 #214
- törölt felhasználó -    
Nagyon,nagyon sajnálom ,hogy kilépett
2015. március 26. 19:43 #215
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
oáááá sírok!!! biggrin.gif
Engem inkább az sokkolt le, hogy vki képes ezen sírni, lesokkolódni vagy kárt tenni saját magában...........
2015. március 26. 19:45 #216
EmilyTaylor
EmilyTaylor
visszatérő vendég
Hozzászólás: 367
Csatolások: 407
Azonosító: 221721
De jó mostminden ezzel van tele. Istenem ez olyan nagy hír??? Kilép oszt jó van....Aki meg emiatt öngyilkos lett/lesz az idióta.
2015. március 26. 19:48 #217
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4449
Csatolások: 137501
Azonosító: 155975
Már nem vagyok hatalmas, fanatikus rajongójuk, de azért a zenéjüket még mindig szívesen hallgatom (leginkább a régieket). Az tény, hogy a banda már nem lesz a régi Zayn nélkül, sőt a legjobb ember lépett ki. Ő volt a legtehetségesebb. A rajongókat sajnálom, el sem tudom képzelni mit érezhetnek most.
2015. március 26. 19:49 #218
szjg love forever
szjg love forever
visszatérő vendég

Státuszsounds live feels live W/bests
Hozzászólás: 449
Azonosító: 200702
Oké,tudom nem mindenkinek jön be ez a zene de ahogy már az előbb írtam róla elég sokat ez az 5 srác életeket változtatott. Az enyémet is (na nem gyökeresen) de valamilyen szinten igen. Szóval lehet őket szidni de amit elértek az bizony siker <3 csak irigyek vagytok
2015. március 26. 19:58 #219
- törölt felhasználó -    
hát az kemény. én azért sajnálom :/
2015. március 26. 19:59 #220
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (BIRTHDAY @ 2015.03.26. 18:52)
Nem szeretnék hosszan írni, de mivel igen vegyesek a vélemények, úgy érzem nekem is hozzá kell szólnom. Én nem vagyok directioner ,és nem igazán tudok ezzel azonosulni, de teljesen biztos vagyok abban, hogy a rajongók sokkoltak és szomorúak. Ezt mindenkinek tiszteletben kéne tartania. Ugyanakkor azt is tudom, hogy akik igazán szerették/szeretik/szeretni fogják Zaynt és az 1D-t, nem maguk miatt fognak siánkozni, (hogy milyen rossz most nekik) hanem tiszteletben tartják, hogy kilépett. Meg tudom érteni. Mindenkinek szüksége van saját életre.  Én úgy gondolom, hogy innentől valami új fog kezdődni a banda és Zayn életében, és remélem, hogy a rajongók támogatni fogják őket.

Itt nem azzal van a probléma, hogy a kedvenc zenekarotokból kiválik egy tag és ti szomorúak vagytok, hanem azzal, ahogy ezt kezelitek. Úgy viselkedtek, mint akik elveszítették anyjukat-apjukat. Talán a reakcióitokon kéne elgondolkodni.
15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!