Starity

Zayn Malik otthagyja a One Directiont!

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 26. 15:48 #181
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Idézet (Tinaaa159 @ 2015.03.26. 07:25)
Az utalok mar megint miert vannak itt? Rengeteg rajongonak szakad meg a szive es rengetegen mar ongyilkosok is lettek. Vannak emberek akiken ok bizony segitenek, de mive te el vagy foglalva a sajat ki egocentrikus vilagoddal ezert nem veszed eszre. Nagyon sajnallak, komolyan.
(bocsi ez ekezetek miatt)

Aki hülye, haljon meg pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. március 26. 15:59 #182
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Nekem semmi bajom nincs az One Directionnal. Nem a szívemcsücskei, de nem is utálom őket, DE azért kicsit meglepődtem a híren.
Kicsit fura lesz (még nekem is aki nem directioner!!!) majd Zayn nélkül látni őket.
Olyan süket duma.. " normális élet " biggrin.gif jó vicc. Túrné közben otthagyni a csapatot? Én ezt cserbenhagyásnak nevezném
2015. március 26. 16:06 #183
directionerZerrie
directionerZerrie
új tag

Státusz#larryshippersonstrike
Hozzászólás: 59
Csatolások: 0
Azonosító: 227841
Jézusom, add, hogy ez nem igaz. Nem, nem, nem és nem... Zayn nélkül semmi sem lenne ugyanolyan. Az ő gyönyörű hangja nélkül... Zayn nélkül a One Direction nem One Direction. Nem... Istenem, kérlek, mondd, hogy ez nem igaz.
2015. március 26. 16:08 #184
- törölt felhasználó -    
ezen nagyon csodálkozok. értem, hogy miért döntött így. sad.gif
2015. március 26. 16:09 #185
- törölt felhasználó -    
Már elég régóta nem szeretem az 1D-t, de ezt rossz volt olvasni. Kár érte. sad.gif
2015. március 26. 16:14 #186
rebeka444
rebeka444
visszatérő vendég

Státuszbelieve in yourself and don't care about haters ~Perrie Edwards
Hozzászólás: 163
Azonosító: 206205
Fuh már lassan egy nap el telt a hír robbanása óta de még mindig nem hiszem el.Felfoghatatlan egy rajongónak az hogy ő többé már nem a zenekar része/tagja.Tegnap mikor az első cikkek látak nap világot nem is akartam el olvasni mert azt hittem "Na már megint valami hülye pletyka" és csak mosolyogtam az egészen.De kb 1 másodperc alatt 1000 cikk jelent meg a magyar nyelvtől kezdve a franciáig. Na akkor el olvastam és nem szégyenlem el kapott a sírás.Annyi emlék köt ehhez a bandához,annyi ember.Sok mindent köszönhetek nekik.A saját véleményem alapján én nagyon nagyot csalódtam Zayn-be.Turné közben ki jelenti hogy itt a vége köszönöm az 5 évet..ráadásul ezzel a sablon szöveggel.Szerintem egy videót igazán meg érdemelnénk.Én nem tudok Bécsbe menni a koncertre,de lehet hogy jobb is az hogy nem ott szenvedek amiatt hogy pont őt nem látom.Remélem a fiúk erősek maradnak és vagy még 10 évig együtt zenéljenek. Zayn-nek meg soha nem lesz már olyan élete amit most a fejébe vett.Más 22 éves imádná ha azt csinálhatná amihez ért és kedve van és több millióan szeretik őt és halálra kereshetné magát.Szerintem Zayn élete legnagyobb hibáját követte el mint párkapcsolati téren( itt a félre lépesre gondolok) mind a kilépés terén sad.gif
2015. március 26. 16:18 #187
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Sosem hallgattam a zenéjüket, nem is voltam értük oda, de mindig rossz látni, ha egy banda szétesik.. főleg a rajongóknak, de ettől még nem áll meg az élet. Nem akarok rosszmájúnak tűnni, de szerintem számítani lehetett erre, hogy valaki így fog dönteni.
2015. március 26. 16:22 #188
- törölt felhasználó -    
Háát nem igazán szeretem őket. De nem is utálom. Vagyis úgy vagyok vele, hogy nem hallgatom a zenéiket nem tudom pontosan kik ők csak nagy vonalakban. De ez akkor is furcsa. De meg tudom érteni. Nekem végülis tök mindegy, mondhatjátok, hogy bunkó vagyok. Én is ki lennék bukva ha a kedvenc bandámból kiszállna egy tag és át tudom érezni az egészet. Szóval csak annyi, hogy az erő veletek van (meg én is biggrin.gif) és tudom, hogy sikerül majd túllépnetek rajta. heart.gif
2015. március 26. 16:28 #189
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Nem volt nagy kedvencem, mégis egy kicsit elszomorított a hír. Pár számot hallottam tõlük, tipikus tucatdalok, de be kell ismerni, hogy ha nem lennének tehetségesek egy icipicit is, nem jutottak volna el idáig. A rajongókat is sajnálom, rossz látni amikor a kedvenc bandánk szétesik.
2015. március 26. 16:28 #190
rebeka444
rebeka444
visszatérő vendég

Státuszbelieve in yourself and don't care about haters ~Perrie Edwards
Hozzászólás: 163
Azonosító: 206205
Fanncsii írta:
"Szomorúan látom, hogy már megint a vita megy, még itt is, hogy egyesekben annyi empátia sincs, hogy ha nem érti, mi játszódik le most egy One Direction-rajongóban, akkor miért szól be... Igen, vannak rengetegen, akiknek ez a hír teljesen feje tetejére állította a kis, biztonságos világát, ugyanis a One Direction egy olyan tábort alakított ki az 5 év alatt, ami uralta a médiát, a díjátadókat, és nagyon sok rajongó sírja most tele a párnáját Zayn miatt. Igen, én is rajongó vagyok nagyon régóta, együtt nőttem fel velük. Amikor először láttam a hírt, azt hittem csak valami rosszakaró próbálja még jobban borzolni a kedélyeket, de aztán megláttam a hivatalos oldal bejegyzését, és egy pillanatra belém szorult a levegő. Én nem vagyok már kislány, ahogy ők sem kisfiúk, de mégis, úgy éreztem, hogy a tinédzserkorom most úgy ahogy van eltűnt, és nem túlzást azt mondani, hogy valami meghalt bennem. Annak, akinek valaha is jelentett egy banda többet, többet, mint "áh, ezeknek jó a zenéjük, szoktam hallgatni őket", azok tudják, milyen érzés most ez. Zayn nem halt meg, él és virul, köszöni szépen, nincs jól, de jól lesz, és nagyon remélem, hogy nem bánja majd meg, hogy otthagyta az életét. Bár ezt a "normális 22 éves akarok lenni" dolgot úgy felejtheti el, ahogy van, neki még az ükunokája sem fog normális életet élni... Nagy nyomás volt rajtuk amióta befutottak, és nem csodálkozom, hogy besokallt, az a csoda, hogy a többiek még nem.. Csalódott vagyok és dühös, naivan hittem, hogy örökké tartanak majd, hogy nem 5 év lesz az, ahol az egyikük azt mondja, "köszönöm szépen", de hát ez van... És ők igenis legendásak, ha mást nem, a rajongóik és a Guinness-rekordok könyvében látni fogjuk őket."

WOW teljes mértékben egyet értek veled.ÉS tényleg igaz hogy az ükunokájának sem lesz normális élete,hiszen a szüleiknek sincs normális élete pedig nem is ők a sztárok hanem a fiúk biggrin.gif És igen akinek semmit nem jelentett ez a banda az menjen már a jó büdös fenébe a rohadt megjegyzéseivel...
2015. március 26. 16:29 #191
reka.hetfield
reka.hetfield
új tag

Státusz"Nobody dies a virgin, life fucks us all"-Kurt Cobain
Hozzászólás: 56
Azonosító: 234505
oké sajnálom megértem meg minden DE a 1d nem tartozik minden idők legnépszerűbb zenekarai közé csak a mainstream zenék közé és még a népszerűsége is csak a hatalmas (és számomra meg nem értett)rajongótábora miatt van
2015. március 26. 16:34 #192
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Szomorú, hogy a mai kis csitriknek az életük legnagyobb katasztrófája, hogy a cuki kis együttesükből megpattant az egyik kis tejfölösszájú szépfiú... Megbocsássatok, de ez nevetséges. Öngyilkosság? Érfelvágás? Komolyan?
Elhiszem, hogy elszomorít, esetleg csalódást okoz, de azért ennyire végletekig nem kéne menni. Nem is ismeritek ezt a srácot, azt se tudjátok kicsoda, csak azt látjátok, akit a menedzsmentje láttatni akar veletek, egy potenciális tinibálványt, akiben marketing szempontjából rengeteg lehetőség rejlett, mert fiatal, helyes, éppen férfivá érik, stb.
Nem a One Direction az első együttes, ahonnan kilép egy tag - a zeneipar fennállása óta sok banda állt újra össze pár évvel később. Talán vegyük éppen a BSB-t, minden idők legsikeresebb fiúbandáját, tőlük is lépett ki tag, mégis mentek tovább, és Kevin is visszatért később.
Nem omlik össze a világ, ha Zayn a nagy "normálisra" való törekvésében kifogy a pénzből, majd megy vissza haknizni.
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, menthol
2015. március 26. 16:36 #193
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
Az biztos,hogy Zayn nélkül nem lesz teljes a banda.A One direction már soha nem lesz az igazi.Sajnálom,hogy igy döntött,de ezt tiszteletben kell tartani.Bevallom soha nem gondoltam volna,hogy ez a nagy sikerű banda,egyszer meg fog válni valamelyik tagjától. sad.gif
2015. március 26. 16:42 #194
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Nagyon sajnálom.
2015. március 26. 16:51 #195
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
Hozzászólás: 558
Azonosító: 212957
Úristen, én ezt nem hiszem el.....Én le vagyok sokkolódva...
2015. március 26. 17:02 #196
- törölt felhasználó -    
SENKI NE ÖLJE MEG MAGÁT!!!!!!
Amúgy meg szerintem igenis élhet nyugodt életet, feltéve ha tényleg akar. Simán ellehet tűnni!
Az viszont egy másik kérdés, hogy tényleg belebújik egy "normális 22 éves srác" bőrébe és eljótékonykodja az ÖSSZES millióját a rákos betegek megsegítésére vagy legalább a gyengeidegzetű rajongóinak a pszichológiai rehabilitációjára( szegény szülők).
Vagy ami számomra sokkal valószínűbb, egy "normális 22 éves milliomos srác" lesz. Mert valami azt súgja, hogy a túrnék alatt nem levelezőin tanult az Oxfordnál, tehát nincs képesítése.
Ez egy radikális döntés volt, csak meg ne bánja hosszútávon..
Tehát mégegyszer minden One Direction rajongót kérek, hogy ne csináljon őrültséget, ha nagyon rosszúl érzitek magatok, ne tartsátok magatokban, beszéljétek meg valakivel.
2015. március 26. 17:11 #197
punigundel
punigundel

Státusz"It's kind of fun, to do the impossible"
Hozzászólás: 807
Csatolások: 31
Azonosító: 213404
Sajnálom, hogy kilépett, habár már rég nem voltam 1D fan. Mindenesetre elég bunkónak gondolom, hogy pont a turné előtt hagyja ott a bandát, de mindegy...meg kell érteni, mert egy idő után ebből már tényleg sok. Sajnos valószínű, hogy még egy jó ideig nem lesz normális élete, talán soha, de drukkolok neki smileeee.gif
2015. március 26. 17:38 #198
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom, hogy kilépett, mert ő volt az egyik kedvencem, és az 1D (volt) a kedvenc bandám. Nem tudom, hogy a srácoknak milyen lesz így folytatni, vagy lehet, hogy szétszélednek, de végülis nekik is kijár a normális élet...
2015. március 26. 17:38 #199
cat32
cat32
»hunter«
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Kár,hogy kilépett sad.gif De inkább ő,mint,hogy Niall wub.gif
2015. március 26. 17:54 #200
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
Hozzászólás: 2075
Azonosító: 225173
Neeeeeeee! Ő miatta szerettem csak az 1D-t.
15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!