Új részlet jelent meg Leiner Laura Hullócsillag című könyvéből
2015. március 26. 15:41
Régebben elkezdem olvasni a Szent Johanna Gimit,de hamar rájöttem arra,hogy nem az én világom,ellenben a húgomat aki imádja.Nyáron mikor unatkoztam és nem volt mit olvasnom,megragadtam a testvérem könyvét,vagyis a Késtélt,azt hittem nem fog tetszeni,de nagyon is bejött,de persze nem azt mondom,hogy ez lett a kedvenc könyvem,mert bevallom én olvastam már ennél jobb könyveket is.Na,de a lényeg a lényeg,hogy biztos elfogom olvasni a Hullócsillagot!
2015. március 26. 18:07
Jézusom,ezen a képen a nő olyan, mint aki éppen kibújik a könyvből, mintha azt gondolná: hahahah, egy újabb 'remekművemet' szabadítottam a világra, nem menekültök! Figyellek benneteket!
Talán így próbál rávenni még néhány embert, hogy elolvassák, zseniális könyveit.
Talán így próbál rávenni még néhány embert, hogy elolvassák, zseniális könyveit.
2015. március 27. 19:19
Oh,a "Késtél"-nek jövőhéten neki állok,végre megkapom!!!
2015. március 27. 19:19
És ha tetszeni fog biztos a "Hullócsillag"-ot is elolvasom
2015. március 28. 12:42
sosem olvastam a könyveit sose de rájöttem hogyha enyire istenitik miert is ne ha valaki a szent johanna gimirol vagy a kestel vagy az ilyen konyvekrol tudna nekem irni egy rovid osszefoglalot hogy mirol szol dobjon be egy uzenetett es mert ugy dontottem megveszem de csak akkor ha jo az alap sztorija koszi ha valaki ir
2015. március 28. 18:17
Nagyon szeretem Laura könyveit biztos ez is jó lesz
2015. március 31. 17:59
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
alig várom hogy könyvtárban megrendeljem... szerintem ez a része is rohadt jó lesz. kíváncsi lennék hogy laura tervezte-e a 3. részét is a sorozatnak?
2015. április 02. 17:24
Utána lehetett volna nézni jobban a könyvsorozatnak a cikk megírása előtt. Aszadék? Jesszus.
Inkább Fogd Be Aszád, ez egy együttes a könyvben, ők laknak a menedzser garázsában. Mielőtt valaki megvádol azzal, hogy rajongó vagyok, nem igaz, de az egyik barátnőm olvassa, így minden részletről beszámol nekem - innen tudom ezeket
egyébként nekem semmi bajom az írónővel.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: