Angelina Jolie-nak nem lehet több gyereke
2015. március 24. 15:58
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Példakép !!
2015. március 24. 15:59
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez mind azt mutatja,hogy Angelina egy erős és bátor nő!
2015. március 24. 16:00
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Inspiráló és tanulságos történet, megértem,hogy óvakodik, és inkább előre gondol, nehogy baj legyen.. de egy kicsit nekem korainak tűnik, már majdnem hogy beképzelés-kategória.. :/
2015. március 24. 16:18
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nagyon tisztelem az ilyen döntései miatt. Ilyen nőket kéne a mai tiniknek példaképnek tekinteni, nem az ilyen kis Martina Stoessel- féle "énekesnőcskéket"...
2015. március 24. 16:21
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon helyesen cselekedett, hihetetlen ez a nő! Van, amiért fel lehet nézni rá!
2015. március 24. 16:23
6 (illetve 3 saját) gyerek már -elég-xd
Nagyon meglepett amikor azt a részét olvastam a cikknek, hogy együttérez azokkal a nőkkel akiknek ezt akkor kell megtenniük amikor még nincs gyerekük. Ilyen helyzetben a legtöbb ember csak a saját veszteségére tud koncentrálni -az ő esetében az a veszteség, hogy már nem lehet TÖBB gyereke (saját). Aki ennyire tud másokkal törődni az különleges ember.
Nagyon meglepett amikor azt a részét olvastam a cikknek, hogy együttérez azokkal a nőkkel akiknek ezt akkor kell megtenniük amikor még nincs gyerekük. Ilyen helyzetben a legtöbb ember csak a saját veszteségére tud koncentrálni -az ő esetében az a veszteség, hogy már nem lehet TÖBB gyereke (saját). Aki ennyire tud másokkal törődni az különleges ember.
2015. március 24. 16:24
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Na és miért nincs szó arról, hogy eltávolíttatta a melleit, de azon nyomban csináltatott is újakat? Melyik hétköznapi ember engedhetné ezt meg magának? Nem hogy szilikont nem kapna, de semmi nem maradna a melléből, értsd szó szerint. Semmi.
Nincs bajom a lényével, de az a szentség és glória ami alatt prédikál az orvosi vizsgálatok fontosságáról, már túl sok. Értem én, hogy példát akar mutatni meg bátorítani másokat, de attól még nem kéne jótevő istenként beállítani, mivel előtte picivel több kapu áll nyitva, mint egy átlagos civil munkásember előtt..
Nincs bajom a lényével, de az a szentség és glória ami alatt prédikál az orvosi vizsgálatok fontosságáról, már túl sok. Értem én, hogy példát akar mutatni meg bátorítani másokat, de attól még nem kéne jótevő istenként beállítani, mivel előtte picivel több kapu áll nyitva, mint egy átlagos civil munkásember előtt..
2015. március 24. 16:49
|
susyhs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 194889 offline
|
Egyeseknek mondon, hogy néhány államban a melleltávolítás esetén a páciens ingyenesen igénybe vehet egy afféle plasztikai műtét, hogy "új melleket" kapjon. Másrészt, ha valaki színésznő, akkor tegye meg. Amúgy nem kell irigykedni, hogy "jaj, de sok pénze van, és megteheti", addig örüljetek, amíg nincs nektek is erre szükségetek...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. március 24. 17:05
Tisztelem őt és nagyon helyesen cselekedett. Mondjuk szerintem 3 saját gyerek bőven elég, és még mindig tud örökbe fogadni.
2015. március 24. 17:21
Minek neki több gyerek? 6 nem elég?... Tisztelem meg minden, de azért minek neki több gyerek?... Az eggyik példaképem, imádom őt, és nagyon sajnálom ami vele történt de tényleg!
2015. március 24. 17:31
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ilyen egy példakép nem olyan, mnt Miley.
2015. március 24. 17:39
Ne haragudjatok, de ez a nő bolond. A rákból is ki lehet gyógyulni (nehezen, de nem lehetetlen), igaz nagy lelki erő és elszántság kell, és családi támogatás. Jolie-nak komoly problémái lehetnek a saját nőiességével kapcsolatban, hogy kivágatta magából a nőiességet jelképező szerveit. A ráktól való félelem, és a gyerekeivel való burkolózás számomra elég pitiáner kifogás. Teljesen normális, ha gyulladás jelenik meg a vérképben, de nem minden effajta elváltozás jelent rákos megbetegedést.
"Felhívtam az akkor épp Franciaországban lévő férjemet, aki rögtön repülőre ült és néhány órán belül meg is érkezett." - csak nem ezzel akarta volna magához "bolondítani" a férjét? Szerencsétlen Brad már nem tudja mivel bizonyítani, hogy összatartoznak, és ilyenekkel manipulálja. Persze lehet, hogy én gondolom rosszul.
"Az én esetemben az orvosok egyetértettek velem abban, hogy a legjobb megoldás az lenne számomra, ha eltávolíttatnám a petefészkeimet és a petevezetékeket..." -- szerintem ha az olcsó kifogása helyett a laboreredményeit osztotta volna meg, a szakértők, orvosok mást mondanának. Én nem hiszem. Egy petefészekeltávolítás akkor javasolt, ha menthetetlenül gyulladt, és felborítja a szervezet normális működését. Ez egy olyan beavatkozás, ami hormonálisan is borítja a szervezetet, és a gyógyszerek sem tudják teljes mértékben pótolni a természetes funkciókat (a meddőségről nem beszélve).
Szerintem az ostoba orvosok helyett valaki végre felvilágosíthatná Angelina Jolie-t, hogy rákos sejtei MINDEN embernek vannak, és lesznek, mert termelődnek, DE az immunrendszer ezeket nap, mint nap legyőzi, és nem okoznak problémát.
"Felhívtam az akkor épp Franciaországban lévő férjemet, aki rögtön repülőre ült és néhány órán belül meg is érkezett." - csak nem ezzel akarta volna magához "bolondítani" a férjét? Szerencsétlen Brad már nem tudja mivel bizonyítani, hogy összatartoznak, és ilyenekkel manipulálja. Persze lehet, hogy én gondolom rosszul.
"Az én esetemben az orvosok egyetértettek velem abban, hogy a legjobb megoldás az lenne számomra, ha eltávolíttatnám a petefészkeimet és a petevezetékeket..." -- szerintem ha az olcsó kifogása helyett a laboreredményeit osztotta volna meg, a szakértők, orvosok mást mondanának. Én nem hiszem. Egy petefészekeltávolítás akkor javasolt, ha menthetetlenül gyulladt, és felborítja a szervezet normális működését. Ez egy olyan beavatkozás, ami hormonálisan is borítja a szervezetet, és a gyógyszerek sem tudják teljes mértékben pótolni a természetes funkciókat (a meddőségről nem beszélve).
Szerintem az ostoba orvosok helyett valaki végre felvilágosíthatná Angelina Jolie-t, hogy rákos sejtei MINDEN embernek vannak, és lesznek, mert termelődnek, DE az immunrendszer ezeket nap, mint nap legyőzi, és nem okoznak problémát.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.