Szétplasztikáztatja magát VV Fanni
2015. március 25. 18:58
|
|
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 offline
|
Szerintem nyugodtan csináltassa meg mindenét, ha szeretné, én se szólok bele, hogy más hogyan törölje ki. Ő így fogja magát jól érezni, akkor ne bántsa már őt senki, mert én se bántom azt, aki nem 14 centi tűsarkúban jár, mert szerinte az nem kényelmes. Arról meg, hogy mennyi esze van, csak annyit tudok mondani, hogy szerintem mindenkinek van még mit csiszolni az intelligenciáján, mert senki sem annyira okos, és sosem lesz annyira okos, hogy másokat szabadon bírálhasson.
2015. március 25. 21:00
|
Szabina Ábrahámúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 238246 offline
|
Fanni természetesen volt szép.
De így olyan lessz mint vv Dóri
De így olyan lessz mint vv Dóri
2015. március 25. 21:16
|
roki balbokaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 240335 offline
|
Ígyis-úgyis csúnya vagy.Bujjál már el,senki nem kíváncsi rád!
2015. március 25. 21:33
Így mégcsúnyább lett!!! Nem az agyonplasztikáztatástól lezs valaki szép!!!
2015. március 25. 21:34
*lesz*
Am én Britney helyett Taylort meg Tinit hallgattam volna, nem olyan jó az a Brotney, hogyha hallgatod, akkor nem fogsz meghalni!!!
Am én Britney helyett Taylort meg Tinit hallgattam volna, nem olyan jó az a Brotney, hogyha hallgatod, akkor nem fogsz meghalni!!!
2015. március 26. 11:52
|
|
Akelavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 6 Azonosító: 155994 offline
|
Az igazi nő természetesen szép, nem kell neki a plasztika, nem kell a smink, csak a kisugárzás.
Azt meg max csernobilba tud mesterségesen szerezni. Remélem az ilyen olvassa ezen sorokat, és kiköltözik oda pár hónapra.
Azt meg max csernobilba tud mesterségesen szerezni. Remélem az ilyen olvassa ezen sorokat, és kiköltözik oda pár hónapra.
2015. március 26. 19:43
Ha azt hiszi hogy így kinyaltan szebb lett, akkor téved egy b@zi nagyot.
2015. március 27. 17:47
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Nézzük a jó oldalát, szája multifunkcionális lett: immár vécépumpaként is kitűnően használható. Ha megszerzi a latrinapucolói diplomát, még szüksége lesz rá. Hajrá Fanni!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: