Szétplasztikáztatja magát VV Fanni
2015. március 24. 07:35
szép az arca, jó az alakja, a mellei miatt megértem hogy komplexusai voltak és változtatna rajta, de hogy a száját minek kell(ett???) elb*sznia... valaki elmondhatná már mért éreznek egyesek késztetést a kacsacsőrre
2015. március 24. 09:29
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
"Igenis csúnya vagyok"
Miért,mondta valaki,hogy nem?
"Alapszabály, hogy ha Britney Spearst hallgatsz, akkor meghalni sem tudsz, úgyhogy Britney Spearst fogok hallgatni."
Ez még annál is hülyébb mint amilyennek kinéz..
"..továbbra is ugyanúgy használhatja mindenre a száját mint eddig"
Jaj....
Miért,mondta valaki,hogy nem?
"Alapszabály, hogy ha Britney Spearst hallgatsz, akkor meghalni sem tudsz, úgyhogy Britney Spearst fogok hallgatni."
Ez még annál is hülyébb mint amilyennek kinéz..
"..továbbra is ugyanúgy használhatja mindenre a száját mint eddig"
Jaj....
2015. március 24. 10:36
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Szép az arca, a szájával nincs semmi baj (vagyis most már van, mert iszonyatos), a melleit még talán megérteném, de én személy szerint utálom a plasztikáztatást. (Az más, ha valami baleset következtében kell műttetni.)
Azt sem értem, mire jó, ez a kacsaszáj mánia. Bár nekem úgy tűnik, hogy külföldön már lassan lecseng ez a nagy "trend", de Magyarországon még mindig rengeteg az idióta.
Azt sem értem, mire jó, ez a kacsaszáj mánia. Bár nekem úgy tűnik, hogy külföldön már lassan lecseng ez a nagy "trend", de Magyarországon még mindig rengeteg az idióta.
2015. március 24. 16:25
Tele van értelmes emberekkel a világ... Szánalom...
2015. március 24. 20:38
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Szerintem egyébként nem volt csúnya, nem értem minek kellett ez a feltöltés. Én is jobban örülnék, ha olyan ajkaim lennének, mint Angelina Jolie-nak, de sajnos nem úgy születtem. olyan ügyesen lehet trükközni a sminkekkel, felesleges százezreket kiadni egy lufi szájért.
2015. március 24. 21:30
Nem áll jól neki, felesleges pénzkidobás volt.... meg amúgy is hülyeség
2015. március 24. 21:46
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Gyönyörűséges cím egy videóhoz és a véleményem szerint abszolút felesleges volt átplasztikáztatnia magát ... úgyis rengeteg pénz ... ez tényleg pénzkidobás ... -.-"
2015. március 24. 21:54
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Ohh anyám. o.O
Ha Britney Spearst hallgat az ember, akkor meghalni sem tud.
Ez milyen hülye...
Ha Britney Spearst hallgat az ember, akkor meghalni sem tud.
Ez milyen hülye...
2015. március 25. 08:52
Szerintem az ö dolga ha neki ùgy tetszik akkor csinálja.
2015. március 25. 13:15
|
SzaboNikolett123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 241766 offline
|
ez hülye...-.-
2015. március 25. 15:57
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
igazán példaértékű ez a nő! szerintem pontosan így kellene mindenki gondolkozzon! szerintem mindenki a tökéletességre kellene törekedjen és aki nem szép az tegyen meg akármit (feküdjön le az egész országgal), hogy majd ha mű lesz is, akkor is, de szép legyen! logikus. szerintem aki nem így gondolkodik az hülye és nem tudja mi a jó, a kacsaszáj a menő!! a mellek mérete pedig benne se legyen az abcben!! Britney Spears is the best, jah és nyugi van, mert ha plasztikázod a szád, utánna ugyanolyan jól (sőt talán még jobban fog menni) a nyalóka szopogatás.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: