Végre összeállt az Eurovízió 2015-ös mezőnye
2015. március 23. 17:12
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Sok sikert Boggienak, de szerintem nem ér el jobbat Kállaytó.
2015. március 23. 17:45
|
|
milka_csokiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 240009 offline
|
Sok sikert Boggie! Sajna nem a legjobb dal (viszont meglehet hallgatni)
Kállayé szerintem sokkal jobb volt..
2015. március 23. 18:12
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Konvektor: miért is ne nyerhetne Ausztria még 1x? Anno '68-ban és '69-ben is nyert Spanyolország, '72-ben és '73-ban Luxemburg, '78-ban és '79-ben Izrael, '92-ben, '93-ban és '94-ben (sorozatban tehát 3x!!!) Írország. Bármi előfordulhat. Bár szerintem sem nyernek az osztrákok.
Mindenesetre hajrá Boggie!!! A tavalyi baklövésünk után idén végre vállalható előadót küldünk.
És hajrá Hollandia, a pillanatnyi favoritom!
Mindenesetre hajrá Boggie!!! A tavalyi baklövésünk után idén végre vállalható előadót küldünk.
És hajrá Hollandia, a pillanatnyi favoritom!
2015. március 23. 19:18
Nagy csalódás lesz, Leander Rising nem jutott a döntő közelében sem, a németek kiszavazták a Faun-t...
2015. március 23. 20:27
Azt már most látom, hogy az olasz csávóknál nálunk a család női tagjait kiskanállal kell majd felkaparni a padlóról.
Amúgy meg tényleg iszonyat jó daluk van, én neki is szurkolok!
2015. március 23. 21:29
|
|
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline
|
Hajrá Belgium
♥
2015. március 23. 23:12
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Hát, mit ne mondjak, az idei mezőny elég siralmas, alig vannak hallgathatók, még a tavalyi is jobb volt ennél, de azért 8 nekem tetsző számot csak sikerült kiválasztanom
Nekem így jönnek 1.-től a 8.-ikig
Belgium, Észtország, Moldova, Macedónia, Svédország, Fehéroroszország, Grúzia és Németország
És most csak a dalokat néztem, de akik nincsenek a listában, vannak kifejezetten gyönyörűen megcsinált klipek, mint pl. a spanyoloké, Romániáé vagy épp Örményországé
Legborzalmasabbak szerintem az angolok, de különösen a finnek xD És sajnos magunktól se vagyok elájulva, hatásvadász (bár a leginkább hatásvadász szerintem az oroszoké lett, gyhaaa~ o.O) és tucat, valójában semmit mondó.
Persze ez csak az én véleményem
Nekem így jönnek 1.-től a 8.-ikig
Belgium, Észtország, Moldova, Macedónia, Svédország, Fehéroroszország, Grúzia és Németország
Persze ez csak az én véleményem
2015. március 23. 23:18
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Jah, és szerintem Ausztráliának rohadtul semmi keresnivalója a versenyben
" Semmi bajom velük tényleg, de nem ide valóak, nem európai ország, így a műsor és rendezvény is elveszti a hitelességét. Ha még egyszer alkalom, talán oké, de ne legyen belőle rendszer
2015. március 24. 15:50
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Szerintem meg nyugodtan részt vehet Ausztrália többször is, mert színvonalas kis nótával indulnak. Megmondom őszintén, hogy nem örülök, hogy ennyi ballada van és egyenlőre sejtelmem sincs, hogy kik az esélyesek. :S Minden esetre a törököket nagyon hiányolom, mivel az egyik volt induló, Hadise hatására kezdtem el nézni az ESC-t.
2015. március 24. 19:46
|
|
Sabine Biersackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 238238 offline
|
Nagyon bosszant, hogy Leanderék helyett ezt a kiscsajt küldték ki. Esélyünk sincs.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: