Starity

Véget ért Louis Tomlinson és Eleanor Calder kapcsolata

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 22. 15:52 #41
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Szerintem az egész csapatból még ők voltak a legjobb páros, de hát egyszer minden véget ér... pardon.gif
2015. március 22. 15:55 #42
kutyuska01
kutyuska01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Csatolások: 3
Azonosító: 234261
Pedig olyan cukik voltak együtt. sad.gif Kár, hogy Louis is rossz útra ahogyan a többiek is.
2015. március 22. 15:55 #43
- törölt felhasználó -    
Na 4/5 szabad...Már most r*hadt nagy a hiszti és a veszekedés,a Larry-shipperek pezsgőznek,és osztják rendesen az Elounorosokat.Most már élet-halál harc alakult ki köztük.DE nézzétek meg,Louis azért néz ki így mert túl vannak hajtva.És mióta?Amióta Paul kilépett.Nem tehet róla,ő teszi amit megparancsolnak neki,mert különben botrány lesz.Eleanor szerintem elég sokat tehet a szakításról,hiszen amíg Gemma,Sophia,Lottie és még Lux is a srácokkal van,ő Amerikában parádézik.Félreértés ne essék,és nagyon szeretem Eleanort,és hittem benne,hogy ebből házasság lesz,hiszen El egy nagyon erős lány.Annyi gyűlöletet elbírt,és mosolygott.Mindig ott volt Louis mellett,segítette,támogatta.Ez a lány,aki mellesleg szerintem nem ronda,mert egyrészt a képeken nem látszik,másrészt ő az információim szerint,aki anno szerepelt a WMYB klipjében.Boldognak kéne lenniük a srácoknak,nagyon boldognak.Louis valószínüleg azért szeretne barátnőt,mert nem cipelheti magéval az egész családját,szeretne valakit,akivel megbeszélheti a dolgait.Igazából teljesen mindegy mikor kivel jönnek össze,a Directionerek mindenkinél leverik a hisztit és elindítják a hadjáratokat.U.i:Louis nem csalta meg Eleanort,amikor csókolózott ezzel az ismeretlen lánnyal,már régen szakítottak,csak akartak a különválás után egy kis magánéletet,de ahogy kiszivárogtak a pletykák a megcsalásról,megerősítette a szakítást.....Hajrá Sophiam wub.gif
2015. március 22. 15:56 #44
kutyuska01
kutyuska01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Csatolások: 3
Azonosító: 234261
Metalchild-del pedig teljes mértékben egyet értek.
2015. március 22. 16:03 #45
Ginuu
Ginuu
❌Faded ❌

StátuszAre you insane like me?
Hozzászólás: 1356
Csatolások: 6
Azonosító: 203876
ez annyira szörnyű sad.gif ők voltak a kedvenc párosom :'(
2015. március 22. 16:04 #46
- törölt felhasználó -    
Perrie es Zayn nem szakitottak. Amugy tenyleg nagyon megviseltnek nez ki, de azert nemhiszem hogy 15 percig smaroltak azert az tulzas...
2015. március 22. 16:17 #47
ibbi427
ibbi427

Státusz,,Wer kämpft, kann verlieren, aber wer nicht kämpft, hat schon verloren!"
Hozzászólás: 889
Csatolások: 0
Azonosító: 233100
Ez most jó,mert most már az 5srácból 4 szingli,csak Liam nem tudtommal...smileeee.gif
2015. március 22. 16:18 #48
- törölt felhasználó -    
Sajnálom a srácokat, hogy ilyeneket kell átélniük, amikor koncerteznek. Bár ha ittak, akkor biztos jól érezték magukat. Ők tudják, de én szomorú lennék, ha szakítanának velem, és 2 hét után biztos nem egy másik karjában lennék...Sőt szerintem elég csúnya az a lány. Sokkal szebb volt Louis Eleanor-ral.
2015. március 22. 16:19 #49
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Nem nagyon követtem a kapcsolatukat mostanában, nem is nagyon hallottam róluk, és csak reménykedtem benne hogy még egy párt alkotnak. Sajnálom hogy vége lett, imádtam a párosukat.. sad.gif
2015. március 22. 16:24 #50
Ginaa29
Ginaa29
Hozzászólás: 782
Csatolások: 85
Azonosító: 236930
mért kell minden jó kapcsolatnak vége lennie? sad.gif
2015. március 22. 16:26 #51
- törölt felhasználó -    
Na ki lesz a következő?
2015. március 22. 16:26 #52
- törölt felhasználó -    
A megviseltséghez-->április 4 után egy hónap szünetjük lesz mert június 5 lesz a következő időpont,addig meg kibírnak még pár napot.
2015. március 22. 16:36 #53
ReQ93
ReQ93
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 225957
Nagyon sajnálom, hogy szakítottak. Eleanor volt a legszimpibb 1D-s barátnő. :/
2015. március 22. 16:43 #54
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nagyon sajnálom, hogy szakítottak, csak eleanor során követtem eddig a srácok életét, mert őt nagyon nagyon szeretem úgy, ahogy van és csodálom is, erre tessék. nem tudom, miért szakítottak, na meg hogy louis képes volt egy ilyen nőre cserélni szegény ellyt, aki annyi mindenen keresztül ment egyébként miatta, már fél éve olyan vékony és úgy néz ki, mint aki mindjárt összeesik...mindig mindenki azzal volt, hogy haryr meg louis elvileg szerelmesek és mennyit szenvednek, hogy nem lehetnek együtt...na persze, mert eleanor aztán nem a sok bántás meg baromság miatt, de ő mgis évekig bírta. talán jobb is ez így, mert durván elfajultak már a dolgok, nem mellesleg a csajszi folyton sebekkel meg horzsolásokkal volt tele. louis meg előttem elásta magát, hogy még egy ilyen szuper meg aranyos lányt is képtelen maga mellett tartani...bezzeg másra ráér, egy tökidegen csajra, nyilván kellene a rövid távó mókakapcsolatok is, én mondjuk elhiszem, hogy fáradt ő is meg hajszolják a többieket, amik a kapcsolatok rovására mennek, de louisnak rengeteg rossz tulajdonsága van. nyilván nem vagyok ott meg nem ismerem őket, csak azt írom, amit én gondolok meg látok, remélem nem estek nekem...bár a kapcsolatok nagy része sajnos véget ér egyszer...sok sikert kívánok eleanornak a továbbiakban, én nyomon fogon követni a jövőben is. aki meg most pezsgőt bontott meg a sok larrys, akik most örülnek, hogy eleanor külön vált meg szakítottak, hát remélem a jövőben lesznek majd nagyon szomorúak és velük is sz.r dolgok fognak történni...
2015. március 22. 16:48 #55
BetűkésSzámok
BetűkésSzámok
új tag
Hozzászólás: 49
Azonosító: 215639
Szerintem ez a Larry és az Elounor shipperek táborának is rossz hír.
Eleonuroknak, mert ugye vége van a kapcsolatuknak, Larrynek, mert ez azt bizonyítja, hogy Louis nem meleg... Persze már megy a kombinálás, miszerint a képek csak photoshoppoltak, a Modest van a dolog mögött...
Engem mindenesetre letaglózott a hír, bár már 1-2 hete voltak arra utaló jelek, hogy nincs minden rendben a páros körül...
Én mindenesetre, ha Louis nem meleg, (Larry shipper vagyok) akkor csak El-t tudtam volna elképzelni mellette, mert kedves lánynak tűnik, és nagyon erős, hogy a négy évi utálkozást is kibírta.
De majd az idő megold mindent, most egyelőre csak ennyit tudunk, később biztosan jönnek részletek is. smileeee.gif
2015. március 22. 16:48 #56
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
fuj..de ronda ez a pali.Semmi izom.Egy nokedli :/ biggrin.gif
2015. március 22. 16:54 #57
DragonQueen
DragonQueen
visszatérő vendég

StátuszChicken stuffed with mozzarella, wrapped in parma ham with some mash potato~Lou❤
Hozzászólás: 413
Csatolások: 22
Azonosító: 222685
Halljátok!! vAlaki üzenetben megkérdezte Loutól és azt írta: No! és van erről videó....már nem tudom mi igaz....és mellesleg Louis NEM meleg de Larry is real!!!!Louis azért nem meleg mert a melegek akik fiúk és fiúkat szeretnek de ő fiú és CSAK Harryt szereti!!!nem is biszex mert Louis más fiút nem szeret csak Harryt #magánvélemény
2015. március 22. 16:57 #58
DragonQueen
DragonQueen
visszatérő vendég

StátuszChicken stuffed with mozzarella, wrapped in parma ham with some mash potato~Lou❤
Hozzászólás: 413
Csatolások: 22
Azonosító: 222685
És Zerrie sem szakított szerintem mind KAMU majd ha ők megerősíték... talán ez igaz bár még ezt is lehet hogy kitalálták...először Haz aztán Zayn most meg Lou... úgy érzem valaki nagyon be akarja őket mocskolni, de nem fog sikerülni MINDIG szeretni fogjuk Őket!!!! heart.gif
2015. március 22. 17:02 #59
reka.hetfield
reka.hetfield
új tag

Státusz"Nobody dies a virgin, life fucks us all"-Kurt Cobain
Hozzászólás: 56
Azonosító: 234505
Istenem a "best man" kifejezés a vőfélyt/násznagyot jelenti nem a legjobb férfit biggrin.gifD
Amúgy nem azt írtátok, hogy szakítottak csak azt, hogy a csaj lelépett és talán szakítottak....amúgy daily mail-en már megírták, hogy nem szeretnének nyilatkozni
2015. március 22. 17:31 #60
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Aranyosak voltak szerintem együtt. Ő döntésük, ha így döntöttek, legyen így.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok