Véget ért Louis Tomlinson és Eleanor Calder kapcsolata
2015. március 22. 15:52
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szerintem az egész csapatból még ők voltak a legjobb páros, de hát egyszer minden véget ér...
2015. március 22. 15:55
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Pedig olyan cukik voltak együtt.
Kár, hogy Louis is rossz útra ahogyan a többiek is.
2015. március 22. 15:55
Na 4/5 szabad...Már most r*hadt nagy a hiszti és a veszekedés,a Larry-shipperek pezsgőznek,és osztják rendesen az Elounorosokat.Most már élet-halál harc alakult ki köztük.DE nézzétek meg,Louis azért néz ki így mert túl vannak hajtva.És mióta?Amióta Paul kilépett.Nem tehet róla,ő teszi amit megparancsolnak neki,mert különben botrány lesz.Eleanor szerintem elég sokat tehet a szakításról,hiszen amíg Gemma,Sophia,Lottie és még Lux is a srácokkal van,ő Amerikában parádézik.Félreértés ne essék,és nagyon szeretem Eleanort,és hittem benne,hogy ebből házasság lesz,hiszen El egy nagyon erős lány.Annyi gyűlöletet elbírt,és mosolygott.Mindig ott volt Louis mellett,segítette,támogatta.Ez a lány,aki mellesleg szerintem nem ronda,mert egyrészt a képeken nem látszik,másrészt ő az információim szerint,aki anno szerepelt a WMYB klipjében.Boldognak kéne lenniük a srácoknak,nagyon boldognak.Louis valószínüleg azért szeretne barátnőt,mert nem cipelheti magéval az egész családját,szeretne valakit,akivel megbeszélheti a dolgait.Igazából teljesen mindegy mikor kivel jönnek össze,a Directionerek mindenkinél leverik a hisztit és elindítják a hadjáratokat.U.i:Louis nem csalta meg Eleanort,amikor csókolózott ezzel az ismeretlen lánnyal,már régen szakítottak,csak akartak a különválás után egy kis magánéletet,de ahogy kiszivárogtak a pletykák a megcsalásról,megerősítette a szakítást.....Hajrá Sophiam
2015. március 22. 15:56
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Metalchild-del pedig teljes mértékben egyet értek.
2015. március 22. 16:04
Perrie es Zayn nem szakitottak. Amugy tenyleg nagyon megviseltnek nez ki, de azert nemhiszem hogy 15 percig smaroltak azert az tulzas...
2015. március 22. 16:18
Sajnálom a srácokat, hogy ilyeneket kell átélniük, amikor koncerteznek. Bár ha ittak, akkor biztos jól érezték magukat. Ők tudják, de én szomorú lennék, ha szakítanának velem, és 2 hét után biztos nem egy másik karjában lennék...Sőt szerintem elég csúnya az a lány. Sokkal szebb volt Louis Eleanor-ral.
2015. március 22. 16:19
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nem nagyon követtem a kapcsolatukat mostanában, nem is nagyon hallottam róluk, és csak reménykedtem benne hogy még egy párt alkotnak. Sajnálom hogy vége lett, imádtam a párosukat..
2015. március 22. 16:26
A megviseltséghez-->április 4 után egy hónap szünetjük lesz mert június 5 lesz a következő időpont,addig meg kibírnak még pár napot.
2015. március 22. 16:43
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nagyon sajnálom, hogy szakítottak, csak eleanor során követtem eddig a srácok életét, mert őt nagyon nagyon szeretem úgy, ahogy van és csodálom is, erre tessék. nem tudom, miért szakítottak, na meg hogy louis képes volt egy ilyen nőre cserélni szegény ellyt, aki annyi mindenen keresztül ment egyébként miatta, már fél éve olyan vékony és úgy néz ki, mint aki mindjárt összeesik...mindig mindenki azzal volt, hogy haryr meg louis elvileg szerelmesek és mennyit szenvednek, hogy nem lehetnek együtt...na persze, mert eleanor aztán nem a sok bántás meg baromság miatt, de ő mgis évekig bírta. talán jobb is ez így, mert durván elfajultak már a dolgok, nem mellesleg a csajszi folyton sebekkel meg horzsolásokkal volt tele. louis meg előttem elásta magát, hogy még egy ilyen szuper meg aranyos lányt is képtelen maga mellett tartani...bezzeg másra ráér, egy tökidegen csajra, nyilván kellene a rövid távó mókakapcsolatok is, én mondjuk elhiszem, hogy fáradt ő is meg hajszolják a többieket, amik a kapcsolatok rovására mennek, de louisnak rengeteg rossz tulajdonsága van. nyilván nem vagyok ott meg nem ismerem őket, csak azt írom, amit én gondolok meg látok, remélem nem estek nekem...bár a kapcsolatok nagy része sajnos véget ér egyszer...sok sikert kívánok eleanornak a továbbiakban, én nyomon fogon követni a jövőben is. aki meg most pezsgőt bontott meg a sok larrys, akik most örülnek, hogy eleanor külön vált meg szakítottak, hát remélem a jövőben lesznek majd nagyon szomorúak és velük is sz.r dolgok fognak történni...
2015. március 22. 16:48
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Szerintem ez a Larry és az Elounor shipperek táborának is rossz hír.
Eleonuroknak, mert ugye vége van a kapcsolatuknak, Larrynek, mert ez azt bizonyítja, hogy Louis nem meleg... Persze már megy a kombinálás, miszerint a képek csak photoshoppoltak, a Modest van a dolog mögött...
Engem mindenesetre letaglózott a hír, bár már 1-2 hete voltak arra utaló jelek, hogy nincs minden rendben a páros körül...
Én mindenesetre, ha Louis nem meleg, (Larry shipper vagyok) akkor csak El-t tudtam volna elképzelni mellette, mert kedves lánynak tűnik, és nagyon erős, hogy a négy évi utálkozást is kibírta.
De majd az idő megold mindent, most egyelőre csak ennyit tudunk, később biztosan jönnek részletek is.
♥
Eleonuroknak, mert ugye vége van a kapcsolatuknak, Larrynek, mert ez azt bizonyítja, hogy Louis nem meleg... Persze már megy a kombinálás, miszerint a képek csak photoshoppoltak, a Modest van a dolog mögött...
Engem mindenesetre letaglózott a hír, bár már 1-2 hete voltak arra utaló jelek, hogy nincs minden rendben a páros körül...
Én mindenesetre, ha Louis nem meleg, (Larry shipper vagyok) akkor csak El-t tudtam volna elképzelni mellette, mert kedves lánynak tűnik, és nagyon erős, hogy a négy évi utálkozást is kibírta.
De majd az idő megold mindent, most egyelőre csak ennyit tudunk, később biztosan jönnek részletek is.
2015. március 22. 16:54
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Halljátok!! vAlaki üzenetben megkérdezte Loutól és azt írta: No! és van erről videó....már nem tudom mi igaz....és mellesleg Louis NEM meleg de Larry is real!!!!Louis azért nem meleg mert a melegek akik fiúk és fiúkat szeretnek de ő fiú és CSAK Harryt szereti!!!nem is biszex mert Louis más fiút nem szeret csak Harryt #magánvélemény
2015. március 22. 16:57
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
És Zerrie sem szakított szerintem mind KAMU majd ha ők megerősíték... talán ez igaz bár még ezt is lehet hogy kitalálták...először Haz aztán Zayn most meg Lou... úgy érzem valaki nagyon be akarja őket mocskolni, de nem fog sikerülni MINDIG szeretni fogjuk Őket!!!!
2015. március 22. 17:02
|
reka.hetfieldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 234505 offline
|
Istenem a "best man" kifejezés a vőfélyt/násznagyot jelenti nem a legjobb férfit
D
Amúgy nem azt írtátok, hogy szakítottak csak azt, hogy a csaj lelépett és talán szakítottak....amúgy daily mail-en már megírták, hogy nem szeretnének nyilatkozni
Amúgy nem azt írtátok, hogy szakítottak csak azt, hogy a csaj lelépett és talán szakítottak....amúgy daily mail-en már megírták, hogy nem szeretnének nyilatkozni
2015. március 22. 17:31
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Aranyosak voltak szerintem együtt. Ő döntésük, ha így döntöttek, legyen így.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: