Louis és Eleanor évek óta egy párt alkottak, de most véget ért kapcsolatuk, ráadásul máris új vízekre evezett az énekes. Louis szóvivője megerősítette a hírt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véget ért Louis Tomlinson és Eleanor Calder kapcsolata
2015. március 22. 13:54
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Sajnálom, hogy ezt mondom, de 9 hónapig turnéznak évente, nem is csoda, hogy ha eltávolódnak egymástól.
1 felhasználónak tetszik:
HappyCatLove
2015. március 22. 13:55
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Sephora TRUE!
most megcsalta Harryt?!
2015. március 22. 13:58
*Drama time*
Bocsánat, de amúgy mi van most a srácokkal, hogy ilyen ronda csajokat szednek fel? o.O Nem mintha álompasik lennének, de ezekhez a lányokhoz képest Perrie és Eleanor szépségkirálynő.
Bocsánat, de amúgy mi van most a srácokkal, hogy ilyen ronda csajokat szednek fel? o.O Nem mintha álompasik lennének, de ezekhez a lányokhoz képest Perrie és Eleanor szépségkirálynő.
2015. március 22. 13:58
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Amúgy ezzel van tele minden és már facebookról is tiltottam magam mert nem bírom>< ez szerintem csak rájuk tartozik, és az a legfontosabb hogy a fiúk boldogok legyenek!!!
2015. március 22. 14:00
Sajnálom, ez egy hosszú kapcsolat volt, biztos nem volt könnyű lezárni.
2015. március 22. 14:04
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Kíváncsi voltam mikor rakják ide is ki hogy Eleanor és Louis szakítottak! :/ Már facebookon is láttam a hírt szóval nem lepett meg! Bár az hogy ilyen lányokkal jönnek össze a srácok igen fura de ha nekik ez az ízlésük akkor csak tessék!
Engem addig nem érdekel mi van velük amíg nem lesznek szomorúak a srácok!
Ha ők így boldogok akkor csak tessék! :*
2015. március 22. 14:04
oh
kár, cukik voltak együtt. szerintem eleanor jobban illik louis-hoz, mint ez a lány, de mindegy. ez louis döntése. és jól tették, hogy nem verték nagy dobra a kapcsolatukat. azért sajnálom, hogy szakítottak
2015. március 22. 14:05
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Na neee
2015. március 22. 14:07
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Bertina, én sem tudtam volna ezt jobban megfogalmazni. :3
2015. március 22. 14:08
Te jó ég hogy néz ki? Ez a "rosszfiú" stílus szörnyen áll neki.
2015. március 22. 14:12
úgy látszik Louis-t nem nagyon rázta meg a szakítás.
2015. március 22. 14:14
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Én nagyon sajnálom mert édes pár voltak. Eleanor pedig számomra szimpatikus volt(tudom sokaknak meg más a véleménye). Amúgy a csaj ezekről a képekről nézve nem nagy szám... szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.