Novemberben érkezik Zoella második könyve
2015. március 23. 16:55
E helyett még Kim K selfie könyve is értelmesebb! Egy felfújt sztori, tinikről, amit vagy ununk, vagy élünk-halunk érte. Nem értem miért nyomatják ennyire ezt a csajt mindenhol, gondolom a management. A Harry Pottert szégyen ezzel a könyvvel összehasonlítani, az egy klasszikus, de Zoe nem, hogy Rowling-hoz, de John Green-hez sem ér fel-aki mellesleg egyedi történeteket alkot. Másrészt, bírom ezeket a "nem is én írtam meg" könyveket
2015. március 23. 17:21
Már ne is haragudjon senki, de ki ez? Meg egyáltalán milyen okból kifolyólag hasonlítják Rowlinghoz? A közelébe se ér...meg aztán, oké, hogy többet adott el az első héten, mint E.L. James vagy J.K. Rowling, de azt elfelejtett a nagy világ, hogy Rowling gazdagabb, mint a Királynő (nézzetek utána, ha nem jisztek nekem). Nem értem az embereket...
2015. március 24. 15:41
|
|
taetae95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 240796 offline
|
Hirtelen mennyire felkapott lett ez a csaj... De olyan hirtelen meg is untam. Már a csapból is ő folyik... Már nem azért, de nála vannak sokkal eredetibb, tehetségesebb youtuberek, miért pont őt kell így hypeolni? ._.
2015. április 02. 11:17
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Imádom Zoe-t, de 5500Ft egy szaros könyvért? És már nem azért, de kötve hiszem, hogy egy Girl Online című könyv felér a Harry Potterhez.
2015. április 02. 11:34
Hogyan lehetne már ezt a felkapott netceleb csitrit J.K. Rowlinghoz hasonlítani?Ég és föld a két személy.Zoella maximum annyit tett le az asztalra ilyen téren,hogy a nevét adta a Girl Online-hoz,semmi többet.Míg Rowling közel 20 éve az "iparban" van.Kitudja,lehet,Ő is produkált volna ilyen mértékű eladásokat,ha milliós rajongótábora van előtte?
2015. április 18. 20:16
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Waoh nem semmi....
2015. június 26. 14:57
Sydney Adams, pontosan egyetértek.
És mi az, hogy 5500 Ft ezért a sablon tucatkönyvért?!
Annyira szánalmas, de komolyan.
És mi az, hogy 5500 Ft ezért a sablon tucatkönyvért?!
Annyira szánalmas, de komolyan.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: