Megvan a híres brit YouTuber könyvének, a Girl Online folytatásának hivatalos megjelenési dátuma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Novemberben érkezik Zoella második könyve
2015. március 22. 13:14
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
biztos jó könyv
már várom
2015. március 22. 14:05
Sajnos még nem olvastam az első részt sem, de biztos vagyok benne, hogy jó könyv.
2015. március 22. 14:21
Tök jó! Remélem egyszer majd elolvashatom mind két részét!
2015. március 22. 15:23
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Rowlingot sohasem tudja majd lepipálni, ugyanis lehet hogy most olyan felkapott, de pár év, és már semmi rajongás sem lesz a könyv körül. Ugyanakkor a Harry Potter örök, sosem lehet majd elfelejteni, ugyanis évek után még mindig imádom.
2015. március 22. 17:21
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
kíváncsi lenné erre a történetre
ha magyarul nem i jelenik meg ehet,hogy elolvasnám angolul
2015. március 22. 17:30
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Elody: hidd el, én is így vagyok vele!
2015. március 22. 22:34
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Mi lenne, ha más, kicsit eredetibb youtuberekről is lennének cikkek? Mert én például ezt a csajt unom.
Azt se értem, hogy jön ide Zoe Sugg, ha Pewdiepie a leghíresebb youtuber (akit amúgy nem kedvelek de ez mindegy). Neki viszont nincs lapja, ahogyan például Tyler Oaklynak, iHasCupquakenek, de Szirmai Gergőnek, vagy Dancsó Péternek (legutóbbit szintén nem kedvelem, mégis) sincs. Ha pedig próbálnánk nekik csinálni lapot, az sosem kerülne ki.
A fangirlködést ne így éljük ki. Köszi.
Azt se értem, hogy jön ide Zoe Sugg, ha Pewdiepie a leghíresebb youtuber (akit amúgy nem kedvelek de ez mindegy). Neki viszont nincs lapja, ahogyan például Tyler Oaklynak, iHasCupquakenek, de Szirmai Gergőnek, vagy Dancsó Péternek (legutóbbit szintén nem kedvelem, mégis) sincs. Ha pedig próbálnánk nekik csinálni lapot, az sosem kerülne ki.
2015. március 22. 22:39
EZT AZ UTÓBBI HÓNAPOK TAPASZTALATA UTÁN MUSZÁJ IDE ÍRNOM:
ezki?!
ezki?!
2015. március 23. 09:54
Idézet (drfan @ 2015.03.22. 22:34)
Mi lenne, ha más, kicsit eredetibb youtuberekről is lennének cikkek? Mert én például ezt a csajt unom.
A többieknek azért nem lehet lapjuk, mert aki "csak" vlogol, az nem celeb, nem sztár, csináljon mellette mást is. Zenéljen, színészkedjen, írjon, stb.
Egyébként nem érzem a második könyv létjogosultságát. Most tagadják a fantomírót, de olvastam már olyat is, hogy ha konkrétan nem is erősítették meg, de a sorok között olvasva bevallották, hogy nem Zoella műve a Girl Online. Magát a csajt én sem bírom, de nyilván ő is addig üti a vasat, amíg meleg.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.