Nina Dobrev újra sötét Elenát akar
2015. március 22. 11:26
na jólvan nem értem mit erőlködnek.Nagy TVD fan voltam,de az ötödik évadot már nem bírtam végignézni,annyira unalmas volt
2015. március 22. 11:38
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Én jobban szeretem mikor Elena a gonoszat adja
xd nem tudom hogy miért. *I LOVE TVD* <3
2015. március 22. 11:55
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Lucy-chan
Én meg Katherine-t akarom vissza. Na...na?
Egyetértek
Én meg Katherine-t akarom vissza. Na...na?
Egyetértek
2015. március 22. 12:23
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
En nem szeretem a sotet oldalat, a mostani Elena nekem nagyon szimpatikus. Jol alakulnak a dolgai Damonnel is, ugyhogy maradjon ez az oldala:) Egyebkent egyenes hajjal tenyleg jobb, gondor hajjal neha alig ismerem fel ot:D Nagyon megvaltozott az 1. evad ota. Mind kulsoleg, mind belsoleg.
2015. március 22. 13:18
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
egyetértek CoLayla-val
2015. március 22. 14:50
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Klauflau egyet értek!
1 felhasználónak tetszik:
Klauflau
2015. március 22. 16:49
Kedvelem Elenát meg minden,de ez a sok jókislánykodás és minden rólam szól dolog soha nem volt a kedvencem. Nina remek színész de sokkal jobban tud gonosz karaktert alakítani
2015. március 22. 16:50
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Az utolsó élvezhető évad a 3. volt, még az ősi vámpírokkal. Őket ügyesen kivették a sorozatból, bár jól tették, az Oroginals mostanában messze jobban teljesít, mint a TVD. Az utolsó nézhető a 4., ott az emberek kiváncsiak voltak Elenára, mint vámpír, de e is hamar elmúlt. Bebizonyították, hogy ez volt a sorozat legnagyobb hibája, vámpírt csinálni belőle, habár elkerülhetetlen lépés volt. Csak lehetett volna kicsit később s kijátszani ezt a kártyát. Az ötödik évadra nem is emlékszem, a hatodik évadnak meg volt talán 3-4 része, ami mondjuk jó volt, de az is csak a pszichopata Kai miatt, Chris Wood remekül adja a szerepet. Vagyis adta. Belőle is kiölték az élvezhető tulajdonságokat, és ezzel együtt a Vámpírnaplók utolsó élvezhető momentumait is. Nem kéne már az a hetedik évad, pedig én nagy rajongója vagyok a sorozatnak, amióta elindult, mégis azt mondom, hogy már csak szenvedés az egész, már nem tudnak mit kitalálni. Megszokásból ugyan, d emég nézem a részeket, aztán minden rész végén megállapítom, hogy hiba volt...
2015. március 22. 17:37
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jó lenne egy új Elena, mert őt az elejétől kezdve nem bírom. Mindig mindennek úgy kell történnie, hogy neki jó legyen... Mondjuk olyan, mint Katherine azért ne legyen, de jó lenne egy kis változás.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.