amúgy.......nyilván a GLAMBERTEK nyernének! "nagyon kifinomultak, nagyon okosak" <-ez a fanatic 1D rajongókat nem szokta jellemezni
Adam Lambert a One Directionről nyilatkozott
2015. március 20. 20:19
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
olyan kínos lehet a hírességeknek, ha ilyen kérdést kapnak....én tuti utálnám
amúgy.......nyilván a GLAMBERTEK nyernének! "nagyon kifinomultak, nagyon okosak" <-ez a fanatic 1D rajongókat nem szokta jellemezni
(mondom: fanatic!)
2015. március 20. 21:06
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
Timmye, miért is élünl álom világba? és azt miből következtetted ki, hogy aszőke herceget várjuk?
és hidd el a directionerek is tudnak "torokra támadni" ahogy te írtad...
2015. március 20. 21:16
|
|
Timmyeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 74 Csatolások: 1 Azonosító: 228517 offline
|
[quote]Timmye, miért is élünl álom világba? és azt miből következtetted ki, hogy aszőke herceget várjuk?
Szerintem nem egészen érted amit írtam... Azt mondtam hogy ahogy észrevettem mert közép suliban minden az 1d-ről is szól már külön szakkör is van hozzájuk, és ott a miniszoknyás pipik a megszokottak ,, egyébként meg nincs semmi bajom velük , és értem én meg minden de azért itt is vannak sajnos starityn néhányan olyanok akik hát kis álom világban élnek unikornisokkal.....
És tudom milyenek Directionerek hogy ha kell bevadulnak mint az állat, csak hát mint az előbb írtam ahol én vagyok , és ott ahol ilyenek vannak erre gondoltam
És boccs ha valakit megbántottam
Nem úgy akartam
Szerintem nem egészen érted amit írtam... Azt mondtam hogy ahogy észrevettem mert közép suliban minden az 1d-ről is szól már külön szakkör is van hozzájuk, és ott a miniszoknyás pipik a megszokottak ,, egyébként meg nincs semmi bajom velük , és értem én meg minden de azért itt is vannak sajnos starityn néhányan olyanok akik hát kis álom világban élnek unikornisokkal.....
És tudom milyenek Directionerek hogy ha kell bevadulnak mint az állat, csak hát mint az előbb írtam ahol én vagyok , és ott ahol ilyenek vannak erre gondoltam
És boccs ha valakit megbántottam
2015. március 20. 21:41
Egyáltalán nem értem miért kell már a médiában szítani a felajzott tinik közti ellentétet. Egy újabb ok amiért felszínre törhet az intelligens énjük a kislányoknak... pedig csak ezt a fórumot szoktam görgetni ahol az 1D fanokkal konfrontálódhatom.
2015. március 20. 21:50
|
|
directionerZerrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 227841 offline
|
directioners
2015. március 20. 22:02
|
|
majosse6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 268 Csatolások: 52 Azonosító: 124169 offline
|
Hát Adam mindig nagyon kedves és pozitív hozzáállású, imádom : D immár 5 éve egy példaképem, aki fantasztikusan tehetséges ^^ Rengeteget köszönhetek neki, mégis ő hálás nekünk. Hát csodálatos, nincs mit mondani rá : )
2015. március 20. 22:44
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
de édi adam
de ne is legyen háború a fanok között
2015. március 21. 10:01
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Gondoltam,hogy egy meleg imádja őket.Nem is kell ilyenbe bele olvasnom,mert egyik felet sem szeretem.
2015. március 21. 10:02
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Hát kedves tőle, hogy szereti az 1D-t, de szerintem elég egyértelmű, hogy a fiúk sokkal közkeeveltebbek és nagyobb a rajongótáboruk.
2015. március 21. 10:04
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
A Directionerek azért us nyernének mert jóval többen vannak.
2015. március 21. 12:42
Igazad vab tothkincsi, a 1D-nek sokkal nagyobb a rajongótábora!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: