De miért kell az embernek droghoz és ilyenekhez nyúlni? Kábítószer nélkül is lehet élni boldogan.
Zayn Malik otthagyja a turnét
2015. március 20. 15:47
|
Erika 18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 207401 offline
|
Nem csodálom hogy szegényke nem bírja idegileg a sok barom találgatások miatt. Remélem hamar helyrerázódik
De miért kell az embernek droghoz és ilyenekhez nyúlni? Kábítószer nélkül is lehet élni boldogan.
2015. március 20. 16:08
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
egyetértek rosa82-vel
2015. március 20. 16:23
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
ha tényleg otthagyja a turnét, az biztos, hogy nem egy drogteszt és pár internetes beszólás miatt lesz, és valószínűleg nem fogja az orrunkra kötni az igazságot. egyébként piszkosul nagy ügyet csinálnak ezekből a szarságokból: a fanatikusok úgy áskálódnak a szerelmi életében, mint ha lenne bármi esélyük arra, hogy ágyba bújjanak vele; a drogot illetően pedig mintha kb nem árulnának minden szaros gimnáziumban gazt a végzősök, vagy mintha tegnap került föl volna az a videó
2015. március 20. 16:28
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
gondolom azért ment el hogy megbeszélje a dolgokat Perrie-vel
2015. március 20. 16:36
Emberek, a cikk nem csak a drogrol szol. Amugy, csak par koncertet fog kihagyni, nem pedig osszeset. Plusz, ha majd ti is 4 evig igy hajtotok, es szinte nap mint nap ikyen pletykakkal kell szembeneznetek, akkor hordjatok mar le a drogos ugy miatt, jo? Rengeteg a (hires) drogfuggo, de sokkal tobb a "nevtelen senki", mar bocsanat. Szoval nem ertem, miert is kene nektek azt erteni, hogy o, vagy barki mas miert tette, mert az egvilagon semmi kozotok/kozunk hozza.
Viszont, a rajongokat nagyon sajnalom, igy nem igazi egy One Direction koncert, Zayn nelkul.
Viszont, a rajongokat nagyon sajnalom, igy nem igazi egy One Direction koncert, Zayn nelkul.
2015. március 20. 17:34
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Sajnálom őt.
2015. március 20. 18:05
|
|
anastasiajonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 241530 offline
|
Most mit sajnáltok? Sőt, inkább én sajnálam, hogy volt idő amikor, őket hallgattam. Már amugy is látszik rajtuk, hogy nem élvezik, túl sok ez nekik, menjenek inkább szünetre. Egy örökké tartó szünetre.
U.I.: Igen, most jöhetnek azok az a válaszok, amiben azt mondják, hogy mink olvasom? Gyerünk, little girls, nyugodtan!
U.I.: Igen, most jöhetnek azok az a válaszok, amiben azt mondják, hogy mink olvasom? Gyerünk, little girls, nyugodtan!
2015. március 20. 19:27
|
|
Ginaa29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 782 Csatolások: 85 Azonosító: 236930 offline
|
De nem végig ment , csak egy kisebb időre. Sajnálom a rajongókat akiknek Zayn a kedvencük és nem láthatják. Én nem értek sok embert , Zaynt miért ítélik el! Szerintem nem csalta meg Perriet , csak ő értett valamit félre.
2015. március 20. 20:03
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nagyon sajnálom hogy el kel mennie a koncertről (2 koncert)
de az a legfontosabb hogy újra rendezett legyen az élete
és elhiszem hogy nagyon stresszes az élet
de az a legfontosabb hogy újra rendezett legyen az élete
és elhiszem hogy nagyon stresszes az élet
2015. március 20. 20:23
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
a dolga a barátnőjével teljesen magánügy, szerintem a híres párok szakításainak 3/4e a rajongók miatt történik....
a Fülöp-szk. embereinek meg totál igaza van
a Fülöp-szk. embereinek meg totál igaza van
2015. március 21. 14:43
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
hát ő lesz az első aki kiválik az együttesből. Eddig Louisra tippeltem, ez sincs kizárva de nem lennék meglepve ha Zayn lenne az, és utána Louis lenne a soros. Igen, a két drogos és az a vicc h ők a legidősebbek... de a legbutábbak is
Semmilyen stresszt nem kell kipihennie, egyszerűen annyi az oka, hogy Louissal együtt három héten keresztül napi szinten buliztak és nem maradhatott ki a drog sem. Egyik képen Louis kezében a cigaretta egyértelműen h füves, tehát ennyit erről. Aztán meg úgyis megszegik, mert szarnak a szabályokra, és röhögve kifizetik a büntetést. Nevetséges, amit ez a kettő leművel, főleg Zayn. Louis legalább nem hagy ki egy koncertet sem annak ellenére, hogy szarrá bulizta magát ő is. Ez a Perrie-s ügy egy médiacirkusz, persze ez is Zaynt érinti.
Semmilyen stresszt nem kell kipihennie, egyszerűen annyi az oka, hogy Louissal együtt három héten keresztül napi szinten buliztak és nem maradhatott ki a drog sem. Egyik képen Louis kezében a cigaretta egyértelműen h füves, tehát ennyit erről. Aztán meg úgyis megszegik, mert szarnak a szabályokra, és röhögve kifizetik a büntetést. Nevetséges, amit ez a kettő leművel, főleg Zayn. Louis legalább nem hagy ki egy koncertet sem annak ellenére, hogy szarrá bulizta magát ő is. Ez a Perrie-s ügy egy médiacirkusz, persze ez is Zaynt érinti.
2015. március 21. 15:47
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Hát inkább pihenje ki magát,minthogy túlerőltesse!Nekem azért egy kicsit gyanús lehet,hogy más is áll a dolog mögött!Mindenesetre jó pihenést neki!
2015. március 21. 17:50
|
|
szőke alexandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 224314 offline
|
kár, hogy ott hagyja mert jó hangja van meg minden
2015. március 21. 19:27
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Ahogy már a másik cikk alatt is említettem, nem gondoltam volna, hogy zayn a gyenge láncszem, mindig is azthisttem, hogy Harry táncikál a kilépés küszöbén. Persze azért az, hogy szabadságra ment az nem azt jelenti, hogy most kilépett! Remélem, hogy júniusig kipiheni magát.
OceanSoul : én is azon gondolkodtam el amit írtál. Elkezdett káromkodni, s szidta az embereket, és a lelkem mélyén remélem, hogy itt nem a rajongókra gondolt, akik ugye mint tudjuk, pletykálna of corse de csak mert tudatlanok, és lehet ez sZ@r neki, de nélkülük nem lenne sehol, szóval remélem nem őket nevezte féltékeny f@szoknak... na mindegy...
OceanSoul : én is azon gondolkodtam el amit írtál. Elkezdett káromkodni, s szidta az embereket, és a lelkem mélyén remélem, hogy itt nem a rajongókra gondolt, akik ugye mint tudjuk, pletykálna of corse de csak mert tudatlanok, és lehet ez sZ@r neki, de nélkülük nem lenne sehol, szóval remélem nem őket nevezte féltékeny f@szoknak... na mindegy...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: