Thalía és Becky G nemrég közösen vettek fel egy dalt, amihez végre a hivatalos videó is megosztásra került. A latin művésznő ma délelőtt tette közzé hivatalos VEVO-csatornáján a Como Tú No Hay Dos című klipet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Thalía ft. Becky G – Como Tú No Hay Dos
2015. március 19. 20:09
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Nagyon jó lett. Imádom. Többször megfogom hallgatni minden nap.
2015. március 19. 20:21
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Őszinte leszek, nagyon meglepett ez a Thalía. Valami fantasztikus hangja van, a dal ritmus, hangzása és stílusa is nagyon megfogott
Ez valami hihetetlenül szuper dal lett! Máris kedvencem!
2015. március 20. 06:58
lav lav só mi lav... ha nem tudtam volna hogy becky g énekel (eddig még nem hallottam róla) simán nelly furtadora gondoltam volna
2015. március 20. 07:30
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A dalt már ismertem úgyhogy ezen része nem volt meglepetés. A véleményem róla: az elektronikusabb zenei részeket és a foghíjas Selena Gomez klónt leszámítva egészen hallgatható és fülbemászó.
Csak el kell tekinteni az abszolút semmitmondó és sablonos dalszövegtől. De néha ez is kell. Thalíának megbocsájtom.
A klip: mivel 0 története van és feneküket riszáló csajok vannak benne, annyira nem vagyok elragadtatva tőle. Mondjuk az jogos, hogy egy ilyen számhoz, efféle mondanivalóval mi mást lehetett volna forgatni... Nem sokkal agyasabbat, de ha rám bízták volna, biztosan nem így oldottam volna meg...
Thalía csodaszép, bár zavar az a ronda körömlakk...
A klip: mivel 0 története van és feneküket riszáló csajok vannak benne, annyira nem vagyok elragadtatva tőle. Mondjuk az jogos, hogy egy ilyen számhoz, efféle mondanivalóval mi mást lehetett volna forgatni... Nem sokkal agyasabbat, de ha rám bízták volna, biztosan nem így oldottam volna meg...
Thalía csodaszép, bár zavar az a ronda körömlakk...
1 felhasználónak tetszik:
kurrek
2015. március 20. 08:20
|
|
Atina21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.07. Hozzászólás: 595 Csatolások: 208 Azonosító: 86615 offline
|
Nagyon jó lett, bár első hallásra és látásra nem igazán a tipikus Thalia-s dal, de ő mindig meg tud újúlni, és tökéleteset alkotni. Ritmusos, tipius bulizós dal lett. A tavasz slágere, bár nyáron még jobban meg állná a helyét. Thalia első klipjét az új korongról pedig egyszerűen imádom, ez is nagyon jó lett, de az első tipikusan az énekesnőjól megszokott stílusát idézi. De persze ilyen dalok is kellenek. Becky G is jó benne, tökéletes párosítás, az ellentétek jól összeillenek. Ezt ők már bebizonyították.
2015. március 20. 15:49
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ha lesz rá alkalmam mindenképpen meghallgatom,mert Becky hatalmas kedvencem!
2015. március 20. 16:06
|
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 offline
|
„a foghíjas Selena Gomez klónt leszámítva”
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2015. március 20. 16:08
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
nem lett rossz szám
2015. március 20. 18:47
Imádom Thaliat,nagyon tetszik a videó Thalia gyönyörű mint mindíg. Nem ez a kedvenc dalom az albumról de nem is utálom. Bármit csinál nem csalódom benne.
2015. március 21. 09:31
Thalia mindig képes valami újat, valami mást belecsempészni az albumokba. Még anno mikor elkészítette Fat Joeval az I Want You-t mindenkinek leesett az álla. Most meg már teljesen természetes, ha Thalia, akkor valami újdonság
Én ennek kifejezetten örülök, hogy más stílusokban is kipróbálja magát, hisz így nem válik egysíkúvá a zenéje. Ez a dal tényleg egy tipikus bulizós sláger, de a "Thalia-s" részek nagyon tetszenek. A másik hölgyemény túl sokat nem adott hozzá a számhoz.
2015. március 22. 11:23
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Nagyon jó!!!
Thalia zseniális szuper tehetség.
Gyönyörű nő számomra egy példakép!!
Tartós kapcsolat nem vetkőzik nem arról híres hogy ledobja a ruháit.
Imádom jó a szám és a klip is 5 nálam!!!!!!
Thalia zseniális szuper tehetség.
Gyönyörű nő számomra egy példakép!!
Tartós kapcsolat nem vetkőzik nem arról híres hogy ledobja a ruháit.
Imádom jó a szám és a klip is 5 nálam!!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.