Megjelent a Paper Towns első hivatalos előzetese
2015. március 19. 20:34
100%, hogy megnézem, már tudom, hogy tetszeni fog
2015. március 19. 22:07
A Csillagainkban a hibát imádtam olvasni. Sajnos a film nem igazán tetszett, számomra csak Ansel Elgort vitte az egészet. Ez viszont felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon várom a fimet, főleg Cara miatt, meg a történet is érdekesebbnek hangzik
2015. március 19. 22:46
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
már vártam az előzetesét és jónak nézz ki,várom
2015. március 20. 11:18
Cara adatlapjara nem veletlenul van rairva hogy modell...
2015. március 20. 15:05
|
|
Neonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 232750 offline
|
Hű, már nagyon várom! Remélem nem olyan lesz,mint a Csillagainkban a Hiba, mert az enyhén túl spannolták! Jhon Green jó író és nagyon remélem, hogy a rendező akire bízta az ötletét megbecsüli és olyan jó filmet rendez, amilyet még nem láttunk!
2015. március 20. 16:48
Az alaptörténet egy kicsit az Alaszka nyomábanra hasonlít, bár nem olvastam a könyvet még - pedig tervben van - azért kíváncsi vagyok milyen lesz a film. Cara szimpatikusnak tűnik a szerepben, remélem bebizonyítja, hogy ért a színészkedéshez is!
2015. március 20. 17:45
Kíváncsi vagyok Carara, szerintem jól fog alakítani. Nat már a Csillagainkban a hiba óta kedvenc színészem Ansel mellett. Biztos megnézem
2015. március 20. 18:01
Pont a szülinapomon jelenik meg
Már nagyon várom.
2015. március 20. 18:17
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
én jobban örültem volna egy más színésznőnek Cara helyett, de remélem nem véletlenül került a stábba...
2015. március 20. 18:51
Nem lessz akkora film,mint a Csillagainkban a hiba,de ez is jó lesz. Mert minden jó,ami John Greentől van
2015. március 20. 20:31
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Ezt még nem olvastam, az Alaska nyomábant viszont igen, és a történet tényleg eléggé hasonlít Alaskáéhoz. Ami a meglepő, hogy a trailer alapján Caranak nagyon illik a szerep, és hitelesen is átadta. A trailer alapján. Imádom Carat, remélem, hogy nem okoz csalódást.
Habár az Alaska nyomában nem tetszett, és mint említettem, ez hasonlít rá, ennek elenére szerintem ezt imádni fogom.
2015. március 21. 16:20
Cara eleve a modellkedést használta a színészi karrierje elkezdéséhez, szerintem tehetsége az nem sok van, de ez csak egy előzetes, majd meglátjuk, a pasi mérföldekkel jobban alakít. Szerintem a kifutókon kéne maradnia, az arca modellkedéshez illik, valamint fárasztó, hogy mindenhol nyomatják és belőle is egy celerity modell kezd válni, mindenbe bele akar kezdeni, mert tudja,hogy miatta néznek meg valamit, de ott kéne maradnia, amihez ért. Ezt úgy mondom, hogy szimpatikus...mint modell.
2015. március 21. 17:55
|
|
petragirl-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 214438 offline
|
Jujj... már nagyon várom... imádom John Green könyveit
Mindenkiek csak ajánlani tudom
Mindenkiek csak ajánlani tudom
2015. július 01. 22:13
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Az előzetes alapján nagyon jónak tűnik, nagyon várom már *-*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: