Szakított Zayn Malik és Perrie Edwards?
2015. március 19. 18:34
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
akik szidták meg pletykáltak most büszkék lehetnek,hogy Zaynnek haza kellett utaznia,mert annyira stresszes a sok (bocsánat a megjegyzésért) gyökér miatt 

2015. március 19. 18:38
blackett :te a rokonodat csalattagodat az utcan setalgatva olelgetetd es fogod a kezet????
2015. március 19. 19:49
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Eloszor is, en a 2013 megcsalasrol nem is tudtam.
Masodszor is ez most mi? Mar ez a pletyka megy par napja FB-n es nem tudom minek higgyek. Most komolyan, lehet ez csak egy kozeli barat vagy kitudja ki.
Es ez a lany messze felse er Perriehez...bocsanat de ez az igazsag.
Harmadik dolog pedig az hogy Zayn tisztazta a dolgokat twitteren:'
'I'm 22 years old... I love a girl named Perrie Edwards. And there's a lot of jealous fucks in this world I'm sorry for what it looks like x'
Szoval errol ennyit.
Masodszor is ez most mi? Mar ez a pletyka megy par napja FB-n es nem tudom minek higgyek. Most komolyan, lehet ez csak egy kozeli barat vagy kitudja ki.
Es ez a lany messze felse er Perriehez...bocsanat de ez az igazsag.
Harmadik dolog pedig az hogy Zayn tisztazta a dolgokat twitteren:'
'I'm 22 years old... I love a girl named Perrie Edwards. And there's a lot of jealous fucks in this world I'm sorry for what it looks like x'
Szoval errol ennyit.
2015. március 19. 21:03
Ebben a kapcsolatban nem is az a legundorítóbb,hogy Zayn más csirkékkel enyeleg nyílt utcán és ezt Perrie hagyja,hanem az,hogy olyan szánalmasan próbálják előadni a kapcsolatukat valami modernkori "lávsztoriként",holott tény és való,miszerint már jó ideje már nem a szerelem fűti a kapcsolatukat.Egyszerűen szánalmas.Perrie meg mégis mit várt?Ha Zayn egyszer megcsalta,máskor is fog rá keríteni alkalmat.Sőt ahogy elnézem,már kerített is.
2015. március 20. 15:34
Én nagyon szerette őket együtt,de Perrie-nek sokkal,de sokkal érettebb és normálisabb fiú jár.Mi van mostanában a One Directionnal?Mintha egy kicsit szét lennének esve,és nem igazán vannak a legjobb formájukban.Talán elkezdtek lefele menni a mélységbe?
2015. március 20. 16:46
A 2013-as megcsalas is egy hulye pletyka volt, nem Zayn volt a kepen, ezt be is bizonyitottak,
Ez a mostani sem all stabilabb labakon, Lauren csak egy barat, ezt Zayn es Perrie i megmondta/megirta.
Ez a mostani sem all stabilabb labakon, Lauren csak egy barat, ezt Zayn es Perrie i megmondta/megirta.
2015. március 20. 18:26
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Ezt nem tudom hogy elhiggyem e!!!!
2015. március 20. 19:31
|
|
Ginaa29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 782 Csatolások: 85 Azonosító: 236930 offline
|
Szerintem nem kéne ezt nagy dobra verni , mert amúgy is kiborülok tőle hogy talán
Ez a kapcsoalt is úgy fog kárba menni , mint a Jelena
Pedig mindkettő nagyon jó kapcsolat (volt). De remélem Perrie nem szakít vele , hiszen lehet hogy csak ő ért valamit félre! Szerintem Zayn nem csalta meg , ez a nő meg elhúzhatna és nem kéne egy tökéletes kapcsolatot tönkrettennie. És most jöhetnek az utálkozok hogy minek sajnálom ezt a drogost , vagy amiket mondani szoktam , de tudjátok mindenkinek van egy véleménye. Mindenesetre nagyon sajnálnám a kapcsolatot , hiszen Zerrie nagyon jó volt , és szerettem őket együtt látni.
Ez a kapcsoalt is úgy fog kárba menni , mint a Jelena
2015. március 21. 11:00
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Aki nem szereti őket az mi a francért ír ide?? Nagyon sajnálom Perriet mert szerintem nem érdemli meg ezt sőt semelyik nő nem érdemli meg azt hogy megcsalják!! Nem tudom mi okból nem horda a gyűrűt Perrie,de ha én is egész nap táncolnék és énekelnék, fellépésére járnék, ahol esetleg az elvetemült rajongók vagy utálok bármikor le szakíthatnák az ujjamról a több milliós gyémánt gyűrűt lehet hogy én se merném fel venni. Nem hiszem, hogy azért nem horda mert nem tetszett neki vagy nem szereti Zaynt.Zaynt meg abszolút nem értem...Nem hiszek a pletykáknak de elég érdekes ahogy a csajszival állnak a képeken.Nekem is van fiú barátom akivel Jóba vagyok de nem fogjuk egymás kezét meg nem fogja meg a csípőmet.Imádom Zaynt és Perriet és remélem még oldják egymás között. Perrienek szerintem most időre van szüksége és ezt Zayn tiszteletben fogja tartani
2015. március 21. 12:25
Ezek a képek tényleg elég félreérthetőek és ha tényleg igazak a pletykák, akkor borzasztóan sajnálom Perriet.
2015. március 21. 13:21
|
|
directioner05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 219562 offline
|
csúnya dolog megcsalni a másikat
szegény Perrie
szegény Perrie
2015. március 21. 15:13
Nem is csalja meg. Semmit sem bizonyít a kép, főleg hogy homyályos is, de Perrivel százszor jobb párok voltak.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: