Ahol a legszebb ruhák voltak ott kifogástalanul gyönyörű volt eszméletlenül szép, de a legrosszabbak viszont sajnos tényleg szörnyűek.
Ui.: A megfogalmazás nagyon jó lett klassz cikk gratula.
A legszebb és legrosszabb ruhákban – Bella Thorne
2015. március 18. 20:03
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Vannak jók és vannak szörnyűek!
2015. március 18. 20:54
Ahol a jók vannak azok tényleg jók, ahol meg a rosszak azok nagyon nagyon borzalmasak!
2015. március 18. 21:00
Nem szeretem Bellát, ezért a ruhái se tetszenek, bár van benne egy-kettő ami "úgymond" szép. Nekem legjobban a Horrible Bosses 2 LA Premiere ruhája tetszett a legjobban. Ott ki néz valahogy.
2015. március 18. 21:02
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
A legszebbjei tényleg jól néznek ki, de szegény nem egy szépség. :s
2015. március 19. 14:16
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Annyira megváltozott az arca, de valami nagyon brutálisan.
Az egész arcvonása, mindene...Nagyon megváltozott. Úgy néz ki mint egy 30 valahány éves. Pedig régen nagyon szerettem,és olyan kis szép arca volt meg minden, nem tudom mi lett a vonásaival...
Hát igen, voltak rossz ruha választásai, bár az utolsó szerintem jól néz ki, tény és való hogy nem gálára való de attól még jól néz ki.
Az Elle gálán olyan szőkésnek tűnik a haja, lehet hogy a ruha színe miatt vagy a fények miatt.
Hát igen, voltak rossz ruha választásai, bár az utolsó szerintem jól néz ki, tény és való hogy nem gálára való de attól még jól néz ki.
Az Elle gálán olyan szőkésnek tűnik a haja, lehet hogy a ruha színe miatt vagy a fények miatt.
2015. március 19. 16:01
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Hát nyilván a a rossz ruhák még régebben készültek...
2015. március 19. 16:52
|
|
Lauraaaaa_Peaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 236937 offline
|
van köztük kemény 1 ami tetszik
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: