Demi Lovato az életét köszönheti szerelmének
2015. március 21. 14:45
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
2015. március 21. 16:39
|
|
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline
|
Hihetetlen mennyire megszerettem Wilmert. Kezdetben annyira ellene voltam, de imádom az ilyen megnyilvánulásait. Elképesztő párost alkotnak, kiegészítik egymást és csak is a legjobbakat kívánom nekik, innen is.❤
2015. március 22. 12:04
|
|
Violetta2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.02. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 223618 offline
|
De kis cukik! ♥☺
2015. március 23. 19:30
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Hihetetlen mennyi tisztelettel és szeretettel tudnak beszélni egymásról.Nem "csak" szerelmesek egymásba hanem segítsége,támasza és barátja a másiknak.És ezt fantasztikus látni
2015. március 24. 10:43
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Az egyik legjobb páros a mai sztárvilágban. Sokan tanulhatnának tőlük az emberek, például hogy nem kell a kamerák előtt élni az életet, ahhoz hogy valaki boldog legyen. Kedvelem Demit, tisztelem benne, hogy volt ereje összeszedni magát, az pedig csak ráadás, hogy a családja és a szerettei mind ott voltak mellette.
Szerintem nagyon összeillenek, az pedig, hogy már öt éve együtt vannak, szintén nagy eredmény. Remélem egy-két év múlva már egy szép karikagyűrűt is láthatunk Demi ujján.
Szerintem nagyon összeillenek, az pedig, hogy már öt éve együtt vannak, szintén nagy eredmény. Remélem egy-két év múlva már egy szép karikagyűrűt is láthatunk Demi ujján.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: