Nyerj egy randit Andy Biersackkal és Juliet Simmsszel!
2015. március 18. 16:50
Nagyon aranyosak,és és találkozni akaroook velük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. március 18. 18:07
Nagyon cukik együtt
és bárcsak találkozhatnék velük
2015. március 18. 18:12
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Habár az biztos, hogy nem én fogom megnyerni és nem fogok tudni túl sokat adományozni tizenévesen, de az biztos, hogy ha sikerül szeretném minnél többel támogatni őket ebben a kedves cselekedetükben! És úgyan így tennék, ha semmi féle nyeremény nem lenne...amúgy is bizto vagyok benne, hogy nem nyernék semmit...megasztán, hogyis juthatnék ki egyáltalán oda???
Így hát mind1 is. Kívánom nekik, hogy minnél több pénz gyűljön össze, a többi rajongónak meg sok szerencsét, és aki eljut érezze jól magát (bár effelöl nincs kétségem
)Viszont az nagyon kérem hogy írja meg milyen volt!! XD Annyira csodálom őket, már 3x megnéztem ezt a videót!
Olyan fantasztikusak! Örökre példaképem leszel Andy!!
Annyira szeretlek!
(Egyébként semmi furcsa nincs ebben szerintem, ezzel csak ösztönzik a rajongókat és persze a többi embert is. És íg 2 jó cselekedetük is van, ugyanis ezzel rajongók álamit váltják valóra...de minimum 1 rajongóét. De szerintem a kisebb jutalmak is álombeteljesítőek.
)
Olyan fantasztikusak! Örökre példaképem leszel Andy!!
(Egyébként semmi furcsa nincs ebben szerintem, ezzel csak ösztönzik a rajongókat és persze a többi embert is. És íg 2 jó cselekedetük is van, ugyanis ezzel rajongók álamit váltják valóra...de minimum 1 rajongóét. De szerintem a kisebb jutalmak is álombeteljesítőek.
2015. március 19. 19:07
|
|
Eszti Lovatoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.08. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 233004 offline
|
Imádom őket ♥
2015. március 19. 19:16
Milyen kedves gesztus!
Szeretem Andy-t,a látszat ellenére hatalmas szíve van és bár Juliet cseppet sem szimpatikus,értékelem a cselekedetét.
Szeretem Andy-t,a látszat ellenére hatalmas szíve van és bár Juliet cseppet sem szimpatikus,értékelem a cselekedetét.
2015. március 22. 12:34
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Imádom őket ♥♥♥ Gratula a jövendőbeli szerencsésnek!
(kis mázlista...)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: