Durván lejáratta magát Natalia Kills
2015. március 16. 20:11
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Hát gratulálok az ismételt magasszintű intelligenciáról árulkodó megnyilvánulásnak, amit néhány sztár produkálni képes... Tipikus, ha nincs kulturált véleménye valamiről, akkor elkezdi szidni, hogy milyen rossz volt. No comment. Egyébként erről a nőről soha nem hallottam azelőtt...
2015. március 16. 20:19
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
és egyébként ki ez a két nukleáris hulladék?:DDD életemben soha nem hallottam róluk...nagyon nagy sztárok lehetnek ha így kritizálnak másokat ráadásul amint látom senki más nem ismeri őket:DDD a csajra csak rá kell nézni :DDD az énekes pali meg full jól tette hogy visszaszólt :DDD ilyen helyzetekben aztsem tudom hova gratuláljak
2015. március 16. 20:26
Gusztustalan és undorító. Kik ezek amúgy? Nataliáról még csak-csak hallottam, de a férje tényleg egy kis senki. Ezért megkapták a 15 perc hírnevüket, gratulálok, igazi karrier. Szégyelljék magukat, remélem ezek után még annyit se kapnak mint eddig. Egyébként hány embernek még ilyen a haja, vagy hord zakót? Úgyhogy ez eléggé benézték. Az a nyomorult ember, akit elvileg lemásoltak, meg úgy ült ott mint egy vérig sértett óvodás, hát szánalom a kis feleségével együtt.
Szegény srácot meg nagyon sajnálom.
Szegény srácot meg nagyon sajnálom.
2015. március 16. 20:33
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Ahogy Desteny Rose is írta: Éljen az emberiség!
Nathalia Kills és a férje pedig ezzel csak annyit értek el, hogy felhívták magukra a figyelmet és valószínűleg összeszedtek pár utálkozót is, akik majd elküldik őket melegebb éghajlatra.
Ha ez kell nekik, akkor egészségükre. Csak a versenyzőt sajnálom, akinek semmi bűne nem volt, amiért így támadni kellett volna.
(Egyébként, ha nem keresek rá a google-n, rá nem jöttem volna, hogy ki a bánat az a Willy Moon. Ezen kívül Nathalia-ról se hallottam még szinte semmit. Mit keresnek egy ilyen műsorban?)
Nathalia Kills és a férje pedig ezzel csak annyit értek el, hogy felhívták magukra a figyelmet és valószínűleg összeszedtek pár utálkozót is, akik majd elküldik őket melegebb éghajlatra.
Ha ez kell nekik, akkor egészségükre. Csak a versenyzőt sajnálom, akinek semmi bűne nem volt, amiért így támadni kellett volna.
(Egyébként, ha nem keresek rá a google-n, rá nem jöttem volna, hogy ki a bánat az a Willy Moon. Ezen kívül Nathalia-ról se hallottam még szinte semmit. Mit keresnek egy ilyen műsorban?)
2015. március 16. 20:42
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Szerintem nem Natalia Kills senki kis férje hordott a világon először öltönyt, és oldalra fésült hajat. Ennyi. Ennnyiii!
Nevetséges, mit műveltek. Lehet, hogy csak bántja őket, hogy szó szerint nem érnek semmit. Most lehetőségük adódott arra, hogy bunkózással egyenlítség ki a kisebbségi érzésüket...
Nevetséges, mit műveltek. Lehet, hogy csak bántja őket, hogy szó szerint nem érnek semmit. Most lehetőségük adódott arra, hogy bunkózással egyenlítség ki a kisebbségi érzésüket...
2015. március 16. 20:44
dtsz egyetertek.........................................
2015. március 16. 21:01
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Hát ez tényleg ciki...
2015. március 16. 21:09
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Nataliának vannak jó dalai, de szerintem még ha elég nagy neve lenne, se tehetné meg ezt. Nem hinném, hogy a férje azaz ember, aki feltalálta az öltönyt, valamint a zselé-fésű párosítást... ÉS HÁT EMBEREK! A MŰSORVEZETŐ IS ÚGY NÉZ KI! Ő is Willyt utánozta volna?
Ráadás: Ha már elfogadja, hogy zsűritag, akkor tanulja már meg az igazi feladatát. Egy kritika nem arról szól, hogy porig alázzuk az előadót, hanem, hogy segítünk neki azzal, hogy elmondjuk min kell még csiszolnia.
Puszi a stylistnak, aki Joe-t öltöztette.
Ráadás: Ha már elfogadja, hogy zsűritag, akkor tanulja már meg az igazi feladatát. Egy kritika nem arról szól, hogy porig alázzuk az előadót, hanem, hogy segítünk neki azzal, hogy elmondjuk min kell még csiszolnia.
Puszi a stylistnak, aki Joe-t öltöztette.
2015. március 16. 21:09
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Soha nem hallottam róluk, de mostmár nem is akarok, eleget hallottam.
S a nő úgy beszél mintha ő lenne az ATYA ÚR ISTEN.
De biztos valami nagyon nagy sztár lehet, ha így minősít valakit.
Mondjuk ez aztán művészi volt, művészien kidobatták magukat.
S a nő úgy beszél mintha ő lenne az ATYA ÚR ISTEN.
De biztos valami nagyon nagy sztár lehet, ha így minősít valakit.
Mondjuk ez aztán művészi volt, művészien kidobatták magukat.
2015. március 16. 21:14
|
|
Marci21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 197618 offline
|
Szeretem az embereket akik a semmire verik magukat. Úgy öltözködik mint a férje? Mert fekete öltöny van rajta? jaj ne... Nem lehet mindenkinek olyan jó stylistja mint ennek a natalianak. Olyan rúzst találni amitől úgy néz ki mintha eszkimókat szopott volna elég nehéz. Nem tudom hogy mert elmondani egy ilyen monológot.
2015. március 16. 21:16
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
A hülyék egymásnak vannak teremtve lol
De legalább már nincsenek a műsorban.
2015. március 16. 21:33
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Igazából ebben az a gusztustalan h ezzel magát járatta igy le -.-" szerencsétlen nőszemély...:@
2015. március 16. 21:33
Nem is tudtam, hogy ennek a nőnek ekkora szája van. Elég undorító ez a viselkedés, teljesen megérdemelték, hogy kirúgták őket. Eddig semmi bajom nem volt velük, Natalia dalait kedveltem is (erről a Willyről még életemben nem hallottam). De ez most nagyon gusztustalan volt tőlük, így beszélni egy versenyzővel... Melanie Blatt nagyon kedves volt, legalább valaki kiállt mellette, bár egyedül is jól kezelte a helyzetet.
2015. március 16. 21:34
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Megérdemelték, hogy kirakták őket...szemétség az ahogy beszéltek szegény csávóval...
2015. március 16. 21:38
szerintem zsenialis, hogy natalia egy oltony miatt elvesztette az allasat es a rajongoi nagyreszet
2015. március 16. 21:38
meg ennyit hozzafuznek: http://alltimevevo.tumblr.com/post/113767911202/natalia-kills-i-as-an-artist-who-respects
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: