Nemzeti ünnepünkön, március 15-én jelentette be a 65 éves színésznő, miszerint a sikerszéria ötödik évadában már nem fog feltűnni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessica Lange búcsúzik az Amerikai Horror Sztoritól
2015. március 16. 16:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. március 16. 16:39
Tény, hogy nélküle nem AHS az AHS, de úgy éreztem, hogy kicsit "elnyomta" a többi színészt. Példának okáért ott van Angela Bassett, Kathy Bates vagy Francec Conroy, akik szintén nagyon tehetségesek, de eddig nem igazán tudtak kibontakozni a sorozat keretein belül. Most nem Jessicát akarom szapulni, mert imádom őt, és nagyon fog hiányozni. (De nagyon remélem, hogy az 5. évadban nem Lady Gaga "veszi át a helyét", és nem azért, mert bármi bajom lenne vele.)
2015. március 16. 16:46
|
|
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline
|
Szerintem nincs erről szó hogy Gaga "átveszi a helyét", csak szimplán elég volt Jessicanak az AHS, és a készítők kénytelenek voltak lépni valamit (lásd hívjunk egy nagy popsztárt), annak érdekébe h ne laposodjon el a sorozat, mert lássuk be, sokak szerint Jessica vitte az egész sorozatot idáig..
2015. március 16. 16:49
|
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline
|
Sajnálom, mert meghatározó karakterei voltak és bár sokszor leírtam, nagyon fog hiányozni. Remélem, azért még láthatom őt valahol, persze megértem, hogy megviselte a sok munka.
2015. március 16. 16:51
Természetesen már sok sikeres évet,évadot és munkát tudhat a háta mögött,de még is alig tudom felfogni, hogy otthagyja sorozatot. Szerintem meghatározó alakja volt az American Horror Storynak
2015. március 16. 16:58
Kár,pedig szinte Ő vitte a hátán az egész sorozatot.Ajj,de fog hiányozni.
2015. március 16. 17:18
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
Nélküle nem lesz ugyan az
Persze még így is nézni fogom mert imádom de hiányozni fog
2015. március 16. 17:41
|
|
taetae95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 240796 offline
|
Nagy kár, hogy nem lesz benne. :< Ő a kedvenc színészem, imádtam az összes alakítását az AHS-ben. Be kell látni, hogy nélküle nem lesz ugyan olyan.>< Ugye az összes évad összefügg, így remélem, hogy egyszer-egyszer felbukkan majd ő is egy-két epizódban, mint Lily Rabe. :3
2015. március 16. 18:14
Nélküle nem lesz ugyan olyan!
Kíváncsi leszek azért Gaga alakítására....
2015. március 16. 18:15
Ezt borzasztóan sajnálom. Már az elejétől kezdve ő volt a kedvencem, egytől egyik mind a négy karakterért odavoltam, és sikerült ezáltal megismernem egy olyan színésznőt, aki szerintem a legtehetségesebbek közé tartozik. Természetesen őt is meg lehet érteni, amiért kiszáll, ez nem kétség. Biztosan meg fogjuk érezni a hiányát, de bízom benne, hogy ettől függetlenül a következő évadok nem lesznek rosszak. Nekem nagyon fog hiányozni.
2015. március 16. 18:30
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Nagyon elszomorít, szerintem Jessica az egész sorozatnak a mozgatórugója volt. Fantasztikus, lehengerlő színésznő. Meryl Streep-el együtt mindketten legendák.
2015. március 16. 18:48
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
imádom ezt a nőt amúgy:D
2015. március 16. 19:02
Pedig pont az 5. évadban tudtam volna igazán elképzelni. Sajnálom, hogy elmegy.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: