40 millió dollárt ér Taylor Swift lába
2015. március 16. 14:37
|
|
lovemetenderúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 240518 offline
|
és
meg lehet venni?
meg lehet venni?
2015. március 16. 15:31
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
WHO CARES ???????????
2015. március 16. 15:38
Megkarmolta a macskája. Oké. És most kap 40 millió dollárt?? Na ne már. Átlagos ember lefertőtleníti, nem hogy 40 millió dollárt kapjon. Nevetséges -.-"
2015. március 16. 15:42
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Jesszus.
Eddig Taylort nem tartottam olyan..hm..nemtudom a megfelelo szot-talan egoistanak-vagy mondjuk olyan na=yafkanak?! Esetleg rib@ncocskanak..nemtudom,mindegy,de nem gondoltam volna,hogy a labara biztositast kot:DDDDd szerintem nincs ertelme,jo dolgaban mar nem tud mit kezdeni magaval..masoknak meg enni sem jut.
Bar az teny,hogy nagyon sokat segitett embereken..de akkor is..hat vegulis nekem tok mindegy. O tudja mit tesz a penzevel.
Eddig Taylort nem tartottam olyan..hm..nemtudom a megfelelo szot-talan egoistanak-vagy mondjuk olyan na=yafkanak?! Esetleg rib@ncocskanak..nemtudom,mindegy,de nem gondoltam volna,hogy a labara biztositast kot:DDDDd szerintem nincs ertelme,jo dolgaban mar nem tud mit kezdeni magaval..masoknak meg enni sem jut.
Bar az teny,hogy nagyon sokat segitett embereken..de akkor is..hat vegulis nekem tok mindegy. O tudja mit tesz a penzevel.
2015. március 16. 15:43
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
MuffinGirl0 egyetértek..
Ilyen kis sebért a 4 éves unokahúgom se kezd el nyávogni.
Ilyen kis sebért a 4 éves unokahúgom se kezd el nyávogni.
2015. március 16. 17:06
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Istenem, ne legyetek már ilyen buták könyörgöm...
Nem kapott 40 milliót, azért, mert megkarmolta a macskája, csak poénnak szánta a megjegyzést.
Amúgy meg tudtommal JLo a fenekére kötött biztosítás, szóval nem olyan meglepő dolog ez. Az meg, hogy neki mennyit érnek meg a lábai az ő dolga.
Nem kapott 40 milliót, azért, mert megkarmolta a macskája, csak poénnak szánta a megjegyzést.
Amúgy meg tudtommal JLo a fenekére kötött biztosítás, szóval nem olyan meglepő dolog ez. Az meg, hogy neki mennyit érnek meg a lábai az ő dolga.
2015. március 16. 17:11
szóval nem tom mit fuzek ehez amikor meglattam hogy taylor egy lab ennyiakkor azt hittem valaki el akarja rabolni vagy vaami de nem aztan a a vicces kep a maxska miatt ami csak karmolas hat az kesz amugy kajak de am ugy nem tom mit vagytok felakadva sztar ez a lenyeg ebbol el meg szoval fogjatok be komentelok
2015. március 16. 18:10
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
hát ööö oké...kezdtem megszeretni a csajt de egy kicsit ez már túlzás.Elvan már szálva magától.Oké sokat jótékonykodik meg segit embereknek de valaki ennyi pénzt nem gürcől össze egész élete allatt.De ő tudja.
2015. március 16. 18:30
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
xD
Okéé... WHAT?!
Okéé... WHAT?!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: