Nem vagyok nagy színpárti, de ez szerintem egy szép, kidolgozott alkotás.
Újabb tetkóval nyomul Floor Jansen
2015. március 15. 21:41
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Ettől a sok értelmes kommenttől nemcsak a retinám, de az agyam is kiégett
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. március 15. 22:23
Csak úgy tippelnék, hogy maga a tetoválás százszor szebb mint a kedves kommentelők pattanásos arca
gyerekek vissza az iskolapadba, ha hülyék vagytok azt inkább titkoljátok ne reklámozzátok egyik cikk alatt sem
A mintán látható állattal egyébként nem szimpatizálok, de gyönyörűen dolgozott a művész, egy ilyen tetoválással azt hiszem le tudnám élni az életem. Már úgy vároooom, hogy élőben is csodálhassam o:
2015. március 15. 23:49
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
A hozzászólások, Istenem... szedjetek már fel valahol egy kis intelligenciát, vagy legalább ne reklámozzátok folyamatosan a hiányát. Mindannyiunk nevében megköszönném.
Nem vagyok bagolymániás, de bakter, ez valami brutál jól sikerült.
Nagyon tetszik.
Nem vagyok bagolymániás, de bakter, ez valami brutál jól sikerült.
2015. március 16. 05:49
Érdekes, bár én vásznon jobban el tudom képzelni, mint így karon, mert ez nekem túl színes, de az biztos, hogy szépen kivitelezett mű
2015. március 16. 06:49
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Maga a bagoly minta nagyon tetszik, gyönyörűen ki van dolgozva. Viszont a színes páva tollak nem tudom hogy jönnek a képbe... Ha azok nem lennének simán el tudnám képzelni ezt a tetkót magamon is.
2015. március 16. 07:48
számomra nem egyértelmű, hogy mért kellett tarkabarka tollakkal övezni a bagolyfejet, ha esetleg valaki tudna kielégítő választ adni erre azt nagyon megköszönném. az nem létezik, hogy egy ekkora nagy "valamivel" fedi el a testének kb 15%-át és nem bír jelentéssel. ha valóban így van akkor tényleg csak arra ment, hogy minél feltűnőbb legyen az "alkotás".
én a magam részéről ódzkodok a tetkóktól, pláne az ilyen nagyoktól és színesektől. teste csak egy van az embernek, ami nem festővászonként funkcionál. mondhat bárki bármit ez akkor is közönséges, olcsó ribizli hatást kelt. egy percig se fordult meg a fejembe hogy művészi. másrészről 30-40 év múlva a szomorú elmúlást fogja szimbolizálni, szabadulna tőle, de már nem lehet.
ha a tarkóján vagy bokáján lenne egy "normál méretű" pillangó, rózsa stb (nem színesben) arra még bólintanék is. csak diszkréten! annak se vagyok a híve, hogy az élet nagy okosságait, vagy szeretteink nevét, szül. dátumát varrassuk magunkra. baromira esztétikátlan arról nem is beszélve, hogy 1-2 személyen kívül nem szól senkinek/senkihez, de ha olyan felületen van ami nincs takarásban, akkor mindenki pofájába tolhatjuk mi a párunk monogramja, neve, mikor üneppli a születésnapját, stb...
én a magam részéről ódzkodok a tetkóktól, pláne az ilyen nagyoktól és színesektől. teste csak egy van az embernek, ami nem festővászonként funkcionál. mondhat bárki bármit ez akkor is közönséges, olcsó ribizli hatást kelt. egy percig se fordult meg a fejembe hogy művészi. másrészről 30-40 év múlva a szomorú elmúlást fogja szimbolizálni, szabadulna tőle, de már nem lehet.
ha a tarkóján vagy bokáján lenne egy "normál méretű" pillangó, rózsa stb (nem színesben) arra még bólintanék is. csak diszkréten! annak se vagyok a híve, hogy az élet nagy okosságait, vagy szeretteink nevét, szül. dátumát varrassuk magunkra. baromira esztétikátlan arról nem is beszélve, hogy 1-2 személyen kívül nem szól senkinek/senkihez, de ha olyan felületen van ami nincs takarásban, akkor mindenki pofájába tolhatjuk mi a párunk monogramja, neve, mikor üneppli a születésnapját, stb...
2015. március 16. 11:12
Gyönyörű a kidolgozása, nagyon MŰVÉSZI(!!!!), mert a tetoválás egyébként művészet. Az más kérdés, hogy én ekkorát nem tetováltatnék magamra, de egy kis szöveget én is szeretnék, látható helyen, és nem azért, hogy mások képébe toljam, akinek nem tetszik az ne nézze. Ennyi és egy Bambi
2015. március 16. 14:03
OceanSoul, hogy jössz te ahhoz, hogy azt mond "kis bogár"?? Aggattam rád bármilyen jelzőt?? Gondolod, a te írásod ettől majd nyomatékosabb lesz??? Véleménye bárkinek lehet, de ahhoz baromira nincs joga, hogy bármilyen jelzővel illesse a másik embert, úgy, hogy nem is ismeri. És annyi felkiáltójelet írók amennyit akarok!!!! Talán zavar!!??
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. március 16. 17:12
|
|
bvbfan2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 232755 offline
|
Egyszerűen gyönyörűűűű *-* Én is szeretnék majd hasonlót^^
2015. március 30. 14:42
Idézet (Yggdrasil11 @ 2015.03.16. 14:03)
OceanSoul, hogy jössz te ahhoz, hogy azt mond "kis bogár"?? Aggattam rád bármilyen jelzőt?? Gondolod, a te írásod ettől majd nyomatékosabb lesz??? Véleménye bárkinek lehet, de ahhoz baromira nincs joga, hogy bármilyen jelzővel illesse a másik embert, úgy, hogy nem is ismeri. És annyi felkiáltójelet írók amennyit akarok!!!! Talán zavar!!??
A stílusod egyedül tégedet minősít, nem engemet, a kis bogár pedig nem offenzív jelzőként használtam, hanem hogy elbagatellizáljam azt amit gerjeszteni próbáltál.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.