Bár még nem tudni az AMC sikerprodukciójának testvérsorozatának címét, az már kiderült, hogy két évadot biztosan kap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Két évadra berendelték a The Walking Dead-spinoffot
2015. március 14. 18:33
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Imádom a The Walking Deadet remélem a Spinoff is jó lesz!!
2015. március 14. 18:48
Remélem, minimum olyan jó lesz, mint a Walking Dead c:
2015. március 14. 19:21
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
imádom ezt a sorozatot
2015. március 14. 23:01
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Ez jó sorozat
2015. március 15. 11:40
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Töredelmesen bevallom, hogy engem ezzel a hírrel kapcsolatban első soron az izgat, hogy vajon Alycie Debnam-Carey-nek lesz-e ideje és mennyi átugrani a The 100 3. évadának forgatására.
6 epizód elvileg nem sok, de ez még nem jelent semmit, ha például nagy az átfedés, vagy csak ha simán nem vállalja be.
Az origón láttam egy cikket, aminek a címe példátlanként jellemzi azt, hogy rögtön két évadot berendeltek a sorozatból, de ebből is látszik, hogy az ottani cikkíróknak sokszor nem sok konyítanivalójuk van ahhoz, amiről írnak. Lehet, hogy ritka, de spin-offoknál ez igenis megesik, anno a Stargate: Universe-ből is rögtön két évadot rendeltek be. (Ezért is hagyták kaszálni az Atlantiszt részben, mert az Univerzum biztosabb befektetésnek tűnt. Nyilván a rajongóknak meg ez nem tetszett, de ez már egy másik történet.)
Az origón láttam egy cikket, aminek a címe példátlanként jellemzi azt, hogy rögtön két évadot berendeltek a sorozatból, de ebből is látszik, hogy az ottani cikkíróknak sokszor nem sok konyítanivalójuk van ahhoz, amiről írnak. Lehet, hogy ritka, de spin-offoknál ez igenis megesik, anno a Stargate: Universe-ből is rögtön két évadot rendeltek be. (Ezért is hagyták kaszálni az Atlantiszt részben, mert az Univerzum biztosabb befektetésnek tűnt. Nyilván a rajongóknak meg ez nem tetszett, de ez már egy másik történet.)
2015. március 15. 14:08
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Imádom a The Walking Dead-et, szóval kíváncsi vagyok nagyon a spin-offra.
2015. március 15. 18:42
hát.. szerintem túl sok értelme nincs, de azért már várom!!
2015. március 16. 08:24
|
|
Punhead XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.03. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232677 offline
|
*0* Na ez nagyon érdekel :3 Ha egy kicsit is TWD akkor általában nincs gond, ez pedig nem csak kicsit olyan
... Remélem XD
2015. március 17. 16:53
|
|
kristanna18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 227039 offline
|
Biztos nézni fogom!
2015. március 19. 18:52
|
Harleenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 2 Azonosító: 239415 offline
|
Lehet, hogy belenézek pár részbe, hogy mégis milyen. Viszont még mindig nem értem(nem csak én), hogy miért nem lehet Amerikától elvonatkozni. Csak ott van zombi invázió? Miért nem lehetnek Rick-ék az USA-ban, a spin-off karakterek meg egy másik kontinensen?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: