Nadine Leopold nem akar Harry Stylesszal randizni
2015. március 14. 15:16
|
|
AryaStarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 219266 offline
|
Olyan jó, hogy barátságon kívül semmi nincs köztük - mivel egyikük sem erősített meg semmit a sok hülyeségből, amivel tele van a média -, mégis hetek óta róluk beszél a Starity... Remélem, mindenki tisztában van vele, hogy ezeket a "titkos forrás"- és "közeli barát"-nyilatkozatokat a cikk írója találja ki.
2015. március 14. 15:32
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Úgy érezte, Harry egyáltalán nem erőlködik azzal, hogy lássa őt.
Az nem tűnt fel neki,hogy turnén van?
Az nem tűnt fel neki,hogy turnén van?
2015. március 14. 15:47
|
|
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline
|
egy kapcsolatnak úgy van értelem ha mind két fél törődik a másikkal, az h turnén van az nem azt jelenti h a kapcsolatot ki lehet zárni az életéből.
2015. március 14. 16:07
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Nem is hittem, hogy járnak, szóval mind1.
2015. március 14. 17:00
A múltkor még arról cikkeztek hogy harry állítólag oda meg vissza van érte. Ezek szerint mégsem ha ennyire könnyen túllép rajta.
2015. március 14. 17:38
Buci12 csak gratulálni tudok ahhoz hogy a nem éppen dicsérő szavaidat amivel Harryt illetted itt kellett megírnod
mindenkinek megvan az ízlése,ha éppen Nadinenak úgy tartja kedve akkor nincs együtt vele.Bár arról fogalmam sincs ha Hazz minden nap máshol van mégis mikor a francba tudná meglátogatni?!Amúgy miért is lenne b*zi?Nem épp egy nőügyéről beszélunk?
2015. március 14. 17:57
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Én sem akarok randizni vele. >_<"
2015. március 14. 17:58
Szeretem Harry-t, de tökéletesen megértem Nadinet.
2015. március 14. 18:41
|
|
Sari2277visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.17. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 237345 offline
|
Miért nem lehet akkor egy cikket írni róluk amikor már be is jelentették, hogy együtt vannak? Miért kell vagy 4 cikk amiből 3 nem igaz?...Amúgy szerintem ők sem gondolták ezt át, hogy milyen lesz ha távol vannak egymástól...
2015. március 14. 18:57
ONE DIRECTION20: Amikor a mondatot olvastam ugyanez jutott nekem is az eszembe legelőször.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: