Justin Bieber visszatért az ikonikus „Bieber-sérójához”
2015. március 15. 17:18
Ez Halál érdektelen, de ha a rajongók ilyeneknek örülnek... szívük joga...
2015. március 15. 17:49
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jaj az a nagyon lenyalt haj nem állt jól,de ez annyira nem hasonlít rá,de nem rossz...
2015. március 16. 10:32
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Tény és való, hogy jobb mint a régi.
De sztem egész jól áll neki!
2015. március 16. 14:58
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
nattyon szekszii:D
2015. március 16. 15:45
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Es ez engem erdekelt?!
Ilyenkor az jut eszembe,hogy miert kellett ma bekapcsolnom a gepet..mert erre tenyleg nem voltam kivancsi.
Amugy most mondhatnam,hogy ugy nez ki,mint egy meleg,mert utalom,de tenyleg ugy nez ki,szoval..:Dd
Komolyan mondom egyre rosszabb lesz ez a gyerek.
Ilyenkor az jut eszembe,hogy miert kellett ma bekapcsolnom a gepet..mert erre tenyleg nem voltam kivancsi.
Amugy most mondhatnam,hogy ugy nez ki,mint egy meleg,mert utalom,de tenyleg ugy nez ki,szoval..:Dd
Komolyan mondom egyre rosszabb lesz ez a gyerek.
2015. március 16. 16:02
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
jobb mint a régi, de erről miért kell most cikket írni? a rajongói akiket érdekel azok úgyis a követői és rögtön csekkolják ha vmit ír... van még néhány ember akit nem érdekel és vannak a normális emberekcakik utálják és frászt kapnak tőle és a róla szóló cikkektől csak felforr az agyvizük
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: