Shailene Woodley a szerelmi életéről beszélt
2015. március 14. 19:00
Idézet (Toffify @ 2015.03.14. 14:06)
Annyira jó és értelmes a felfogása..imádom ezt a nőt de ezek a képek,pfu hát voltak már jobb képei!
Egyet kel értenem .A címlap fotó lehetett volna jobb is, nem teljesen adja vissza az igazi Shait. Viszont a felfogása és a gondolkodása csodálatos ennek a lánynak és emiatt muszáj kedvelnem.
2015. március 14. 19:09
Ahogy kint mondják: Girl Next Door. Bár nem tudom miért szereti a rövid hajt, de nem lett rossz ezzel a fotóval.
Egyébként meg nem is baj, hogy "átlagos"? lány, mert így legalább nem szállt el mint a többi nagyvilági csaj, akinek a nap minden percében udvarolnak és már alapból lenézi őket.
Egyébként meg nem is baj, hogy "átlagos"? lány, mert így legalább nem szállt el mint a többi nagyvilági csaj, akinek a nap minden percében udvarolnak és már alapból lenézi őket.
2015. március 14. 19:20
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Kicsit furcsa összhatást kelt bennem ezzel a sminkkel meg ruhával... Valahogy megszoktam, hogy tumblr-ön a CSH-s képeken alig van rajta smink : D
2015. március 14. 19:31
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Imádom Shai-t
Egyetértek, nem a legjobb címlapfotók róla, de ő akkor is gyönyörű, és imádom a gondolkodásmódját
2015. március 14. 19:37
Imádom őt, teljesen egyetértek vele. Szerintem a képeket nagyon szép, nem a legjobb címlapfotó de akkor is gyönyörű.
2015. március 14. 23:08
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Egyetértek NutellaHoney-val
2015. március 15. 07:24
Idézet (Evers @ 2015.03.14. 19:09)
Ahogy kint mondják: Girl Next Door. Bár nem tudom miért szereti a rövid hajt, de nem lett rossz ezzel a fotóval.
2015. március 15. 08:44
Nem lennének rosszak a képek, ha nem lenne rajta ennyi smink. Nem áll jól neki. Viszont nekem is nagyon tetszik a felfogása, imádtam ezt az interjút. ^^
2015. március 15. 13:12
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Shailene szép lány és egész értelmesnek is tűnik, de ez a frizura számomra érthetetlen... Sokkal bájosabb és szebb volt hosszú hajjal, ez a rövid haj borzalmas, miért jó ez? Szerintem eddig akármilyen híresség vágatta le a haját, csak csúnyább lett tőle.
2015. március 15. 17:53
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
szimpatikus lány és az interjú is jó lett vele,jókat mondott
2015. március 15. 18:46
Annyira imádom őt, csak a haját növessze már vissza!
2015. március 16. 15:36
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Olyan jo,hogy o nem olyan tini picsa szneszno:D De komolyan,en tokre birom,mert mindig kimondja amire gondola,raadasul sugarzik belole az inteligencia. Nem mellesleg meg gyonyoru is,es sokan szidjak a roved haja,miatt,de szerintem nem rossz,sot jo a valtozatossag,raadasul o meg fiatal,megteheti,had vaduljon,egyszer elunk.
Amugy nagyon tetszett ez az interju es teljesen igaza van:)
Birom ezt a csaj,remelhetoleg meg sok jo filmje lesz.
Amugy nagyon tetszett ez az interju es teljesen igaza van:)
Birom ezt a csaj,remelhetoleg meg sok jo filmje lesz.
2015. március 16. 16:55
|
anna.veronikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 195554 offline
|
Nagyon csodálom őt.
Ez az interjú is nagyon jól sikerült és a Csillagainkban a hiba még mindig az egyik kedvenc filmem( és akkor már könyvem is)
Ez az interjú is nagyon jól sikerült és a Csillagainkban a hiba még mindig az egyik kedvenc filmem( és akkor már könyvem is)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: