Teen Wolf: Derek már csak visszatérő szereplő lesz
2015. március 31. 18:49
Igen. Hát nem mondom, hogy örülök mert imádtam Tyler alakítását, azonban Lydiát sokkal jobban szeretem. Ugyebár azzal idegelték hogy Lydia vagy Derek lép ki a sorozatból. Az viszont jó hír, hogy Derek sem lép ki, csak kevesebbet lesz benne. Nézd a dolgok pozitív oldalát!!! :DDD
2015. április 01. 23:43
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
szuper...elkezdem nézni a sorozatot...végre
erre az aki miatt foleg elkezdtem otthagyja a sorozatot... jupiiii!!! hááát ez... baszott szar ...basszus -.-
2015. április 04. 16:33
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
lassan az összes szereplő kicserélődik
lehet a6. évadban már senki se lesz ott az eredeti szereplők közül
2015. május 31. 17:00
Remélem, azért sok epizódba hívják vissza, mert az egyik kedvenc karakterem, ráadásul főszereplő!
De Codynak nagyon örülök!
2015. június 18. 16:11
|
|
Dögös barnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 244984 offline
|
Jajj ne Derek a kedvenc szereplőm!Javarészt ő miatta nézem!!!
2015. július 03. 09:14
|
|
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline
|
Ciach .... a kedvenc szereplőm egyike volt az az ember... imádtam a poénjait
Meg Dereket is, mindig a Dydia párosnak drukkoltam, de ahogy látom már nem fognak összejönni
Meg Dereket is, mindig a Dydia párosnak drukkoltam, de ahogy látom már nem fognak összejönni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: