Teen Wolf: Derek már csak visszatérő szereplő lesz
2015. március 13. 21:50
Az, hogy Derek már nem lesz benne nem érdekel, sose kedveltem, viszont az edző hiányozni fog. Ő és Danny voltak a kedvenceim a mellékszereplők közül, még néhány főbb karaktertől is jobban szerettem őket, de most már sajnos egyikőjük sem lesz benne
2015. március 13. 22:12
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Szerettem a teen wolfot de a 4. évadra a fő-fő szereplőkön kívül már minden szerethető karaktert kiírtak. És most még Dareket is!! :'( Az a legnagyobb bajom vele,hogy nem tudom megszeretni az új karaktereket.:Kira,Malia,Liam. Egyeltalán nem érdekelnek de persze ez saját vélemény. Sajnálom mert szerettem nézni a sorozatot minden hibája ellenére de valószínű ez után nem fogom nézni
2015. március 14. 11:03
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Mint színész, sajnálom hogy elmegy, de mint karakter, Derek már nem volt olyan érdekes. Számomra legalábbis. Az edzőért viszont nagy kár, mert ő sok színt vitt a sorozatba, rengeteget nevettem a beszólásain.
Azt mondjuk nem bánnám ha nem hoznának több új szereplőt, nehéz megszokni őket.
Mindenesetre várós az 5. évad, főleg mert úgy hallottam hogy Stiles és Scott lesz előtérben. Ami mindenképp jó, mert imádom a barátságukat. Továbbá Daniel Sharman is hiányzik, aki bár még nem biztos hogy visszajön, de Jeff nem mondott rá nemet sem.
Azt mondjuk nem bánnám ha nem hoznának több új szereplőt, nehéz megszokni őket.
Mindenesetre várós az 5. évad, főleg mert úgy hallottam hogy Stiles és Scott lesz előtérben. Ami mindenképp jó, mert imádom a barátságukat. Továbbá Daniel Sharman is hiányzik, aki bár még nem biztos hogy visszajön, de Jeff nem mondott rá nemet sem.
2015. március 14. 11:07
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
ó ne már
2015. március 14. 12:05
Végtelenül sajnálom, hiszen ő volt az egyik kedvencem.
2015. március 14. 13:33
Már nagyon nagyon várom, kíváncsi leszek rá, de szomorú vagyok, hogy Tyler kiszáll akkor is ha később még visszajöhet.
2015. március 14. 16:34
WÁÁÁÁÁÁÁÁ Úristen, de várom
és Derek...NEEEEEEEEEE :'''''(((
és Derek...NEEEEEEEEEE :'''''(((
2015. március 14. 19:09
Tyler állati nagy kedvencem
de nem ért semmiféle sokk a hír hallatán. Kedvelem Dereket és az évadok alatt egyre inkább a szívemhez nőtt,de a negyedik évad utolsó részében elég világossá vált, hogy már nem igazán tudnak mit kezdeni a karakterével, és kicsit várható volt már, hogy ki fogják írni. Az viszont, teljesen lesokkolt, hogy az edző?
Miért? Hát annyira jókat ordítozott Stilessal és a többiekkel ,biztos, hogy hiányolni fogom. De várom már azt a "bizonyos" legsötétebb évadot*-*
2015. március 14. 23:14
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Kár, hogy elmegy
2015. március 15. 23:13
|
|
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline
|
Először bevallom a szívem szakadt meg a hír hallatán, de aztán rájöttem, hogy bár nagyon szeretem Derek Hale karakterét, mégis így lesz a legjobb. Két okból is.
1.) Mint ahogy Jeff Davis is nyilatkozta, egy színésznek ki kell próbálnia magát minél több szerepben, hogy igazi művésszé váljon. Tyler most épp ezt szeretné csinálni, úgyhogy sok sikert kívánok neki
2.) Tylernek rengeteg ötlete volt a karakterével kapcsolatban. Szerette volna, ha a nézők jobban megismernék a karaktert, hogy többet tudjanak meg a múltjáról, hogy főszereplőhöz méltóan nagyobb szerepe lehessen. Interjúk és találkozók alkalmával is rengeteg ötletet osztott meg a nézőkkel, és valószínűleg a Teen Wolf íróival is. De nem. Jeff nem értékelte az ötleteit, Derek karakterét csak egy szexszimbólumként tartotta meg, hogy a női nézőket is a képernyő előtt tudja tartani, ha már a történetet nem tudta érdekesebbre írni. Teljesen érthető, hogy Tyler, aki elsősorban színész, méghozzá egy általa nagyon kedvelt sorozat főszereplője, ahol az általa alakított karakterrel már teljesen tudott azonosulni, nem akart egy szexszimbólum lenni a Teen Wolfban. Ahhoz csak a testét kell mutogatnia, nem pedig a tehetségét.
Őszintén remélem, hogy Tyler olyan filmekben, sőt, akár sorozatokban is fog ezután szerepelni, ahol nem csak a felsőtestét, hanem a tehetségét is értékelik. Viszont azt még jobban remélem, hogy egy nap, mikor Jeff rájön, hogy Derek történetét sokkal jobban meg lehet írni (vagy amikor Jeff helyett valaki tehetségesebb fogja írni a forgatókönyvet) akkor Hoechlin vissza fog térni, és hétfőnként újra farkasként láthatjuk a képernyőkön.
<3
1.) Mint ahogy Jeff Davis is nyilatkozta, egy színésznek ki kell próbálnia magát minél több szerepben, hogy igazi művésszé váljon. Tyler most épp ezt szeretné csinálni, úgyhogy sok sikert kívánok neki
2.) Tylernek rengeteg ötlete volt a karakterével kapcsolatban. Szerette volna, ha a nézők jobban megismernék a karaktert, hogy többet tudjanak meg a múltjáról, hogy főszereplőhöz méltóan nagyobb szerepe lehessen. Interjúk és találkozók alkalmával is rengeteg ötletet osztott meg a nézőkkel, és valószínűleg a Teen Wolf íróival is. De nem. Jeff nem értékelte az ötleteit, Derek karakterét csak egy szexszimbólumként tartotta meg, hogy a női nézőket is a képernyő előtt tudja tartani, ha már a történetet nem tudta érdekesebbre írni. Teljesen érthető, hogy Tyler, aki elsősorban színész, méghozzá egy általa nagyon kedvelt sorozat főszereplője, ahol az általa alakított karakterrel már teljesen tudott azonosulni, nem akart egy szexszimbólum lenni a Teen Wolfban. Ahhoz csak a testét kell mutogatnia, nem pedig a tehetségét.
Őszintén remélem, hogy Tyler olyan filmekben, sőt, akár sorozatokban is fog ezután szerepelni, ahol nem csak a felsőtestét, hanem a tehetségét is értékelik. Viszont azt még jobban remélem, hogy egy nap, mikor Jeff rájön, hogy Derek történetét sokkal jobban meg lehet írni (vagy amikor Jeff helyett valaki tehetségesebb fogja írni a forgatókönyvet) akkor Hoechlin vissza fog térni, és hétfőnként újra farkasként láthatjuk a képernyőkön.
2015. március 15. 23:17
|
|
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline
|
Ó, és Bobby távozása is eléggé lelombozott, az edző karakterét is imádtam, rettentő vicces jeleneteket láthattunk tőle. Sajnálom, hogy az ötödik évadban nem fogunk ehhez hasonlókat látni
Bár mondjuk az is lehet, hogy most nem humort akarnak inkább belevinni, hiszen ez az eddigi legsötétebb évad lesz...
Akárhogy is lesz, már nagyon várom
Bár mondjuk az is lehet, hogy most nem humort akarnak inkább belevinni, hiszen ez az eddigi legsötétebb évad lesz...
Akárhogy is lesz, már nagyon várom
2015. március 18. 19:42
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
ne,ne,ne,ne,ne. Azt írták, hogy vagy Derek vagy Lydia megy. Ha nem Derek akkor Lydia?!! Stydia fanként ez nem igazán tetszik. Remélem Tyler lesz a visszatérő Holland pedig marad a seggén Dylan-nel.
2015. március 20. 15:14
|
|
Neonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 232750 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁ! Ne szeretem Dereket nem mehet el csak úgy! NEm, nem és NEM!!! NEEEEEEEEEM! Ki állítja így meg Petert, ha úgy alakul, hogy kiszökik az Eichen-házból, mert hát ő mégis csak Peter! Scott lehet, hogy alpha de nem tudja legyőzni és akkor ki száll szembe a gonosszal és védi meg Scottott, ki fog tudni minden új természetfeletti lényről??? KI??? Jeff Davis vigyázz, mert jövök!
2015. március 21. 22:54
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Én ezt a hírt a mai napig próbálom megemészteni, de nem megy. Lényegében miatta és Dylan miatt kezdtem el az egész sorozatot. Most, hogy elmegy, már csak Dylan, és azt tart a sorozat mellett, hogy túlságosan kíváncsi vagyok, milyen lény Parrish. Ezen kívül Scott állandó nyávogása, Malia eszetlensége nem nagyon köt le. Még talán Peter Hale az, aki miatt érdemes nézni.
Hiányozni fog Tyler, ahogy vele együtt Derek is, aki az egyik kedvenc karakterem volt a szarkazmusával meg az "enyhén" bunkó, de szerethető viselkedésével. Remélem egyszer még tényleg láthatjuk a Teen Wolfban és ez nem olyan lesz, mint Colton esete, akire szintén azt mondta Jeff Davis, hogy szerepelni fog még, aztán azóta se bukkant fel.
(Félreértés ne essék, a színészeket egytől egyig imádom, de a karaktereik gyakran irritálóan kevés eszűek tudnak lenni.)
Hiányozni fog Tyler, ahogy vele együtt Derek is, aki az egyik kedvenc karakterem volt a szarkazmusával meg az "enyhén" bunkó, de szerethető viselkedésével. Remélem egyszer még tényleg láthatjuk a Teen Wolfban és ez nem olyan lesz, mint Colton esete, akire szintén azt mondta Jeff Davis, hogy szerepelni fog még, aztán azóta se bukkant fel.
(Félreértés ne essék, a színészeket egytől egyig imádom, de a karaktereik gyakran irritálóan kevés eszűek tudnak lenni.)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: