Starity

Teen Wolf: Derek már csak visszatérő szereplő lesz

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 13. 20:54 #41
- törölt felhasználó -    
Istenem Derek sad.gif
2015. március 13. 21:50 #42
- törölt felhasználó -    
Az, hogy Derek már nem lesz benne nem érdekel, sose kedveltem, viszont az edző hiányozni fog. Ő és Danny voltak a kedvenceim a mellékszereplők közül, még néhány főbb karaktertől is jobban szerettem őket, de most már sajnos egyikőjük sem lesz benne sad.gif
2015. március 13. 22:12 #43
Almaszósz66
Almaszósz66
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 384
Csatolások: 0
Azonosító: 227703
Szerettem a teen wolfot de a 4. évadra a fő-fő szereplőkön kívül már minden szerethető karaktert kiírtak. És most még Dareket is!! :'( Az a legnagyobb bajom vele,hogy nem tudom megszeretni az új karaktereket.:Kira,Malia,Liam. Egyeltalán nem érdekelnek de persze ez saját vélemény. Sajnálom mert szerettem nézni a sorozatot minden hibája ellenére de valószínű ez után nem fogom nézni sad.gif
2015. március 13. 23:59 #44
aníítaaa
aníítaaa
► в α я ¢ α g ι я ℓ◄

StátuszTVD IS ETERNAL
Hozzászólás: 1237
Csatolások: 230
Azonosító: 172581
Derek volt a kedvenc szereplőm,nagyon sajnálom,hogy kiszall, de Codynak viszont örülök!!smileeee.gif mar alig varom az évadot!smileeee.gif
2015. március 14. 10:47 #45
sztárgirl
sztárgirl
visszatérő vendég

StátuszNem olyannak látom amilyen hanem amilyennek kéne lennie ;)
Hozzászólás: 236
Azonosító: 222946
Kár h elmegy sad.gif én már nagyon várom a sorit smileeee.gif
2015. március 14. 11:03 #46
Ria1997
Ria1997
dollophead

Státusz"Most people call me Thomas. Well, except Newt—he calls me Tommy."
Hozzászólás: 1072
Azonosító: 151247
Mint színész, sajnálom hogy elmegy, de mint karakter, Derek már nem volt olyan érdekes. Számomra legalábbis. Az edzőért viszont nagy kár, mert ő sok színt vitt a sorozatba, rengeteget nevettem a beszólásain.
Azt mondjuk nem bánnám ha nem hoznának több új szereplőt, nehéz megszokni őket.
Mindenesetre várós az 5. évad, főleg mert úgy hallottam hogy Stiles és Scott lesz előtérben. Ami mindenképp jó, mert imádom a barátságukat. Továbbá Daniel Sharman is hiányzik, aki bár még nem biztos hogy visszajön, de Jeff nem mondott rá nemet sem.
2015. március 14. 11:07 #47
acsadrienn20
acsadrienn20
Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3

StátuszTudod mi történik ha azérem egyikoldalát látod?Lemaradsz az érem másik oldaláról
Hozzászólás: 7060
Csatolások: 1908
Azonosító: 181337
ó ne már sad.gif sad.gif
2015. március 14. 12:05 #48
- törölt felhasználó -    
Végtelenül sajnálom, hiszen ő volt az egyik kedvencem. sad.gif
2015. március 14. 13:33 #49
- törölt felhasználó -    
Már nagyon nagyon várom, kíváncsi leszek rá, de szomorú vagyok, hogy Tyler kiszáll akkor is ha később még visszajöhet. sad.gif
2015. március 14. 15:56 #50
ffruzsina
ffruzsina
új tag

Státusz"A szeretet megfoszt bennünket a választási lehetőségtől."
Hozzászólás: 42
Azonosító: 241245
Ajjj.. lassan senki nem marad akit szeretek :S
2015. március 14. 16:34 #51
- törölt felhasználó -    
WÁÁÁÁÁÁÁÁ Úristen, de várom heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
és Derek...NEEEEEEEEEE :'''''(((
2015. március 14. 17:02 #52
andiQa18
andiQa18
visszatérő vendég

StátuszIt doesn't matter what you are. It only matters what you do.-Sam Winchester
Hozzászólás: 256
Azonosító: 184560
mega_shok.gif cray.gif angry.gif cray.gif
2015. március 14. 19:09 #53
- törölt felhasználó -    
Tyler állati nagy kedvencem heart.gif de nem ért semmiféle sokk a hír hallatán. Kedvelem Dereket és az évadok alatt egyre inkább a szívemhez nőtt,de a negyedik évad utolsó részében elég világossá vált, hogy már nem igazán tudnak mit kezdeni a karakterével, és kicsit várható volt már, hogy ki fogják írni. Az viszont, teljesen lesokkolt, hogy az edző? ohmy.gif Miért? Hát annyira jókat ordítozott Stilessal és a többiekkel ,biztos, hogy hiányolni fogom. De várom már azt a "bizonyos" legsötétebb évadot*-*
2015. március 14. 23:14 #54
Leonetta48
Leonetta48
#ASHTAG

StátuszA szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem szűnik meg SOHA![...]
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 237848
Kár, hogy elmegy sad.gif
2015. március 15. 23:13 #55
VanilliaCloud
VanilliaCloud
új tag

Státusz"Nothing really brothers her she just wants to love herself"
Hozzászólás: 24
Azonosító: 237664
Először bevallom a szívem szakadt meg a hír hallatán, de aztán rájöttem, hogy bár nagyon szeretem Derek Hale karakterét, mégis így lesz a legjobb. Két okból is.
1.) Mint ahogy Jeff Davis is nyilatkozta, egy színésznek ki kell próbálnia magát minél több szerepben, hogy igazi művésszé váljon. Tyler most épp ezt szeretné csinálni, úgyhogy sok sikert kívánok neki smileeee.gif
2.) Tylernek rengeteg ötlete volt a karakterével kapcsolatban. Szerette volna, ha a nézők jobban megismernék a karaktert, hogy többet tudjanak meg a múltjáról, hogy főszereplőhöz méltóan nagyobb szerepe lehessen. Interjúk és találkozók alkalmával is rengeteg ötletet osztott meg a nézőkkel, és valószínűleg a Teen Wolf íróival is. De nem. Jeff nem értékelte az ötleteit, Derek karakterét csak egy szexszimbólumként tartotta meg, hogy a női nézőket is a képernyő előtt tudja tartani, ha már a történetet nem tudta érdekesebbre írni. Teljesen érthető, hogy Tyler, aki elsősorban színész, méghozzá egy általa nagyon kedvelt sorozat főszereplője, ahol az általa alakított karakterrel már teljesen tudott azonosulni, nem akart egy szexszimbólum lenni a Teen Wolfban. Ahhoz csak a testét kell mutogatnia, nem pedig a tehetségét.
Őszintén remélem, hogy Tyler olyan filmekben, sőt, akár sorozatokban is fog ezután szerepelni, ahol nem csak a felsőtestét, hanem a tehetségét is értékelik. Viszont azt még jobban remélem, hogy egy nap, mikor Jeff rájön, hogy Derek történetét sokkal jobban meg lehet írni (vagy amikor Jeff helyett valaki tehetségesebb fogja írni a forgatókönyvet) akkor Hoechlin vissza fog térni, és hétfőnként újra farkasként láthatjuk a képernyőkön. smileeee.gif <3
2015. március 15. 23:17 #56
VanilliaCloud
VanilliaCloud
új tag

Státusz"Nothing really brothers her she just wants to love herself"
Hozzászólás: 24
Azonosító: 237664
Ó, és Bobby távozása is eléggé lelombozott, az edző karakterét is imádtam, rettentő vicces jeleneteket láthattunk tőle. Sajnálom, hogy az ötödik évadban nem fogunk ehhez hasonlókat látni sad.gif
Bár mondjuk az is lehet, hogy most nem humort akarnak inkább belevinni, hiszen ez az eddigi legsötétebb évad lesz...
Akárhogy is lesz, már nagyon várom smileeee.gif
2015. március 18. 19:42 #57
Zsanika01
Zsanika01

Státusz"Wear a necklace of hope, side by side with me.~ Mockingjay ♥"
Hozzászólás: 793
Csatolások: 29
Azonosító: 144433
ne,ne,ne,ne,ne. Azt írták, hogy vagy Derek vagy Lydia megy. Ha nem Derek akkor Lydia?!! Stydia fanként ez nem igazán tetszik. Remélem Tyler lesz a visszatérő Holland pedig marad a seggén Dylan-nel. biggrin.gif
2015. március 20. 15:14 #58
Neon
Neon
új tag

StátuszStiles is my Batmen! <3
Hozzászólás: 11
Azonosító: 232750
ÁÁÁÁÁÁÁ! Ne szeretem Dereket nem mehet el csak úgy! NEm, nem és NEM!!! NEEEEEEEEEM! Ki állítja így meg Petert, ha úgy alakul, hogy kiszökik az Eichen-házból, mert hát ő mégis csak Peter! Scott lehet, hogy alpha de nem tudja legyőzni és akkor ki száll szembe a gonosszal és védi meg Scottott, ki fog tudni minden új természetfeletti lényről??? KI??? Jeff Davis vigyázz, mert jövök!
2015. március 20. 20:58 #59
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
nem már ő volt az egyik legjobb sad.gif
2015. március 21. 22:54 #60
Cintia99
Cintia99

Státuszit's a solo song and it's only for the brave
Hozzászólás: 1099
Azonosító: 148309
Én ezt a hírt a mai napig próbálom megemészteni, de nem megy. Lényegében miatta és Dylan miatt kezdtem el az egész sorozatot. Most, hogy elmegy, már csak Dylan, és azt tart a sorozat mellett, hogy túlságosan kíváncsi vagyok, milyen lény Parrish. Ezen kívül Scott állandó nyávogása, Malia eszetlensége nem nagyon köt le. Még talán Peter Hale az, aki miatt érdemes nézni.
Hiányozni fog Tyler, ahogy vele együtt Derek is, aki az egyik kedvenc karakterem volt a szarkazmusával meg az "enyhén" bunkó, de szerethető viselkedésével. Remélem egyszer még tényleg láthatjuk a Teen Wolfban és ez nem olyan lesz, mint Colton esete, akire szintén azt mondta Jeff Davis, hogy szerepelni fog még, aztán azóta se bukkant fel.
(Félreértés ne essék, a színészeket egytől egyig imádom, de a karaktereik gyakran irritálóan kevés eszűek tudnak lenni.)
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!