Tegnap röppent fel a hír, miszerint Tyler Hoechlin többé már nem tér vissza a Teen Wolf sorozatba, ám ezt megcáfolták és elmondták, hogy nem ölik meg a karaktert, visszatérő szereplőként még jelen lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Wolf: Derek már csak visszatérő szereplő lesz
2015. március 13. 16:23
Sajnálom, de az edzőt jobban, nagyon várom már a nyarat
2015. március 13. 16:40
|
|
Alavelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 232221 offline
|
Sajnálom, én is kedveltem. Csak Peter Hale karakteréhez ne nyúljanak hozzá, mert akkor azt hiszem, kirobbantom a harmadik világháborút
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2015. március 13. 16:43
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
egyik szemem sír, másik nevet. örülök neki, hogy ilyen jó témát és főgonoszt választottak ennek az évadnak, de nagyon sajnálom, hogy Dereket már nem fogjuk annyiszor látni ebben a sorozatban:(
2015. március 13. 16:43
A hajamat tépem még most is , az egyik nagy kedvencem Tyler csak "vendég" szereplő lesz meg áll az ész
Az edzőt is nagyon nagyon sajnálom , hiszen pofás karakter volt az biztos !
Várom júniust több ok miatt is
2015. március 13. 17:06
Legsötétebb évad. Pont erre van szükség... így is már el van cseszve az egész, már humor is alig van benne, nem úgy, mint anno. És hogy Tyler elmegy, vááá. Remélem tudja, hogy nagy arc volt benne és hogy hiányolni fogjuk és várjuk vissza.
De hogy még az edző is? Az emberek meg vannak őrülve? Olyan jó pofa volt, igaz a 4. évadban nem szerepelt annyit de akkor is. Allison, Isaac. Mi lett a Teen Wolffal...
De hogy még az edző is? Az emberek meg vannak őrülve? Olyan jó pofa volt, igaz a 4. évadban nem szerepelt annyit de akkor is. Allison, Isaac. Mi lett a Teen Wolffal...
kurrek
2015. március 13. 17:18
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Neeee az összes jó szinész/szinésznő aki a sorozatba szerepel mind elmegy
(
kurrek
2015. március 13. 17:19
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Már nagyon várom az 5. évadot. Ha ez lesz a legsötétebb évad akkor végkép. Sajnálom hogy Tyler távozik, de azért nem fogunk bele halni. Kíváncsi vagyok az új szereplőkre is.
kurrek
2015. március 13. 17:27
Én is nagyon sajnálom, az egyik kedvencem volt
de azért sok sikert neki
2015. március 13. 17:29
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez annyira rossz.
Sorra távoznak a legjobb karakterek, Jackson, Derek, az edző (aki az egyik legnagyobb arc volt) és helyettük meg hoznak olyanokat, akik meg sem közelítik őket... A Teen Wolf az egyik kedvenc sorozatom, félek, hogy teljesen elcseszik az egészet.
kurrek
2015. március 13. 17:31
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy nem lesznek bent.. Mindkét karaktert imádtam, csakúgy, mint a többit. Az edzőről tudtam, de Derekről nem. Örülök neki, hogy máshol is szerepelni szeretne (és minden bizonnyal fog is), de akkor is hiányozni fog.
Én úgy tudtam, hogy bent lehet még az edző, és az eddig leforgatott részekben valóban nem szerepelt, mert a komikus-színészi turnéja egybeesett a forgatással. És ha jól tudom, akkor ő nem zárta ki azt a lehetőséget sem, hogy visszatért, de ezt még nem tudja. Ha az általam írt információ alaptalan, akkor elnézést..
Mindemellett várom már az ötödik évadot.
Én úgy tudtam, hogy bent lehet még az edző, és az eddig leforgatott részekben valóban nem szerepelt, mert a komikus-színészi turnéja egybeesett a forgatással. És ha jól tudom, akkor ő nem zárta ki azt a lehetőséget sem, hogy visszatért, de ezt még nem tudja. Ha az általam írt információ alaptalan, akkor elnézést..
Mindemellett várom már az ötödik évadot.
kurrek
2015. március 13. 17:46
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy Tyler csak visszatérő szereplő lesz.
Imádtam a karakterét..
Viszont Cody szerintem játszhatná Liam testvérét..
Ugyanis szerintem eléggé hasonlít egymásra a két színész.
Viszont Cody szerintem játszhatná Liam testvérét..
2015. március 13. 17:48
|
|
mercibabusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 1 Azonosító: 151327 offline
|
Kár, hogy nem nagyon fogjuk látni Dereket a részekben!!! De attól függetlenül még nagyon várom az 5.évadot! *-*
2015. március 13. 18:02
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.