A tehetséges lányok rajongóinak nem kell sokat várniuk, hiszen már a küszöbön áll új kislemezük.
A teljes cikkhez kattints ide!
Áprilisban érkezik a Mamamoo új kislemeze
2015. március 13. 10:15
ÁÁÁÁ de szuper!! Teljesen feldobta a napom!!
^^ Imádom a MAMAMOO-t, a Piano man-nel ismertem meg őket, amivel hihetetlenül jól bemutatták a zenei tehetségüket+ Solar és Hwasa hangja annyira tökéleteeees
MoonByul pedig kiváló rapper. WheeIn pedig aláz úgy kb a jelenlétével is.
Fantasztikusak. Nagyon várom már a számot, remélem folytatják ezt a jazz-es elegáns stílust. Nagyon jól áll nekik
MAMAMOO
MAMAMOO
2015. március 13. 11:55
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
*w* nagyon várom már mivel drukkolnak ismét elő :3 az.Egyedibb a stílusukés a megjelenésük mint a többi cukimuki lánybandának,akkor is ha vannak kivételek. :'D nagyon szeretem őket és nagyon várom már
<3
2015. március 13. 12:31
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Nem szoktam lánybandákat hallgatni, ritkán 1-1 dalt sikerül kicsípnem. De a Mamamoo fantasztikus banda, és már a legelső dalukkal képesek voltak belopni magukat a szívembe (és a zenelistámba
) Szóval alig várom, és remélem ez is olyan hangulatú lesz, mint a Pianoman
Alig várom a visszatérést
(ez az április egyre fantasztikusabb lesz
)
2015. március 13. 12:56
|
|
Ariana Shiogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 233304 offline
|
Ez az
<3
2015. március 13. 13:22
Én tavaly nyár óta figyelem a lányokat és azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy a 2014-es évben ők voltak a legegyedibb és legtehetségesebb újonc csapat. Alapjáraton soha nem voltam ráhangolva erre a habos-babos tucat lány banda feelingre, így ez a négy lány tényleg egy hatalmas fellélegzés volt.
Egyébként lehet ezután a kommentem után sok k-pop lánybanda kedvelő esne nekem, de úgy az eddigi felhozatal 70%-a együtt véve nem produkál olyan szintet, mint ez a négy lány. Itt nem egy vezér hang van meg 8 tingli tangli aláéneklős, hanem négy olyan határozott hang ami egyedül is megállná a helyét.
Abban pedig nagyon reménykedem, hogy projekt dal lévén egy hozzájuk hasonló remek előadóval (esetleg csapattal) fognak együtt dolgozni.
Egyébként lehet ezután a kommentem után sok k-pop lánybanda kedvelő esne nekem, de úgy az eddigi felhozatal 70%-a együtt véve nem produkál olyan szintet, mint ez a négy lány. Itt nem egy vezér hang van meg 8 tingli tangli aláéneklős, hanem négy olyan határozott hang ami egyedül is megállná a helyét.
Abban pedig nagyon reménykedem, hogy projekt dal lévén egy hozzájuk hasonló remek előadóval (esetleg csapattal) fognak együtt dolgozni.
2015. március 13. 15:30
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Már várom
2015. március 14. 18:16
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Még nyáron hallgattam meg az első dalukat, és feltűnt, hogy milyen szép hanggal rendelkeznek. A Piano Man-t is meghallgattam, bár az nem nyerte el a tetszésemet. Nem követtem őket nyomon, sajnos a tagok nevét sem jegyeztem még meg, de nagyon kíváncsi vagyok erre a kislemezre. :3 Biztos nagyon ügyesek lesznek!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: