A tehetséges lányok rajongóinak nem kell sokat várniuk, hiszen már a küszöbön áll új kislemezük.
A teljes cikkhez kattints ide!
Áprilisban érkezik a Mamamoo új kislemeze
2015. március 13. 10:15
ÁÁÁÁ de szuper!! Teljesen feldobta a napom!!
^^ Imádom a MAMAMOO-t, a Piano man-nel ismertem meg őket, amivel hihetetlenül jól bemutatták a zenei tehetségüket+ Solar és Hwasa hangja annyira tökéleteeees
MoonByul pedig kiváló rapper. WheeIn pedig aláz úgy kb a jelenlétével is.
Fantasztikusak. Nagyon várom már a számot, remélem folytatják ezt a jazz-es elegáns stílust. Nagyon jól áll nekik
MAMAMOO
MAMAMOO
2015. március 13. 11:55
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
*w* nagyon várom már mivel drukkolnak ismét elő :3 az.Egyedibb a stílusukés a megjelenésük mint a többi cukimuki lánybandának,akkor is ha vannak kivételek. :'D nagyon szeretem őket és nagyon várom már
<3
2015. március 13. 12:31
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Nem szoktam lánybandákat hallgatni, ritkán 1-1 dalt sikerül kicsípnem. De a Mamamoo fantasztikus banda, és már a legelső dalukkal képesek voltak belopni magukat a szívembe (és a zenelistámba
) Szóval alig várom, és remélem ez is olyan hangulatú lesz, mint a Pianoman
Alig várom a visszatérést
(ez az április egyre fantasztikusabb lesz
)
2015. március 13. 12:56
|
|
Ariana Shiogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 233304 offline
|
Ez az
<3
2015. március 13. 13:22
Én tavaly nyár óta figyelem a lányokat és azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy a 2014-es évben ők voltak a legegyedibb és legtehetségesebb újonc csapat. Alapjáraton soha nem voltam ráhangolva erre a habos-babos tucat lány banda feelingre, így ez a négy lány tényleg egy hatalmas fellélegzés volt.
Egyébként lehet ezután a kommentem után sok k-pop lánybanda kedvelő esne nekem, de úgy az eddigi felhozatal 70%-a együtt véve nem produkál olyan szintet, mint ez a négy lány. Itt nem egy vezér hang van meg 8 tingli tangli aláéneklős, hanem négy olyan határozott hang ami egyedül is megállná a helyét.
Abban pedig nagyon reménykedem, hogy projekt dal lévén egy hozzájuk hasonló remek előadóval (esetleg csapattal) fognak együtt dolgozni.
Egyébként lehet ezután a kommentem után sok k-pop lánybanda kedvelő esne nekem, de úgy az eddigi felhozatal 70%-a együtt véve nem produkál olyan szintet, mint ez a négy lány. Itt nem egy vezér hang van meg 8 tingli tangli aláéneklős, hanem négy olyan határozott hang ami egyedül is megállná a helyét.
Abban pedig nagyon reménykedem, hogy projekt dal lévén egy hozzájuk hasonló remek előadóval (esetleg csapattal) fognak együtt dolgozni.
2015. március 13. 15:30
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Már várom
2015. március 14. 18:16
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Még nyáron hallgattam meg az első dalukat, és feltűnt, hogy milyen szép hanggal rendelkeznek. A Piano Man-t is meghallgattam, bár az nem nyerte el a tetszésemet. Nem követtem őket nyomon, sajnos a tagok nevét sem jegyeztem még meg, de nagyon kíváncsi vagyok erre a kislemezre. :3 Biztos nagyon ügyesek lesznek!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

2 felhasználónak tetszik: