Hivatalos: jön a Jégvarázs második része
2015. március 13. 14:58
Amióta megjelent a Jégvarázs, mindig meg szerettem volna nézni és idén vagyis az elmúlt karácsonyi időszakban sikerült is és engem nagyon megfogott.
Bár elméletileg Elsa karaktere gonosznak készült, szerintem így is nagyon megragadja a nézőket. Egyszerre rideg a félelemtől és közben mégis óriási szeretet is van benne a húga iránt. Kicsit nyálasan hangzik és őszinte leszek, hogy egy két mondatot én is ilyennek találtam, de ez nem annyira lényeges.
Ami Anna karakterét érinti Ő is nagyon szimpatikus, de azért vannak olyan tulajdonságai, ami egy kicsit irritáló.
Összességében a két karakter más-más személyisége teszi igazán izgalmassá a történetet és ha jól értesültem a Frozen Fever-ben Anna születésnapját helyezik a középpontba. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
Bár elméletileg Elsa karaktere gonosznak készült, szerintem így is nagyon megragadja a nézőket. Egyszerre rideg a félelemtől és közben mégis óriási szeretet is van benne a húga iránt. Kicsit nyálasan hangzik és őszinte leszek, hogy egy két mondatot én is ilyennek találtam, de ez nem annyira lényeges.
Ami Anna karakterét érinti Ő is nagyon szimpatikus, de azért vannak olyan tulajdonságai, ami egy kicsit irritáló.
Összességében a két karakter más-más személyisége teszi igazán izgalmassá a történetet és ha jól értesültem a Frozen Fever-ben Anna születésnapját helyezik a középpontba. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2015. március 13. 15:01
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
A legtöbb filmnek általában, ha nem előre betervezett folytatást csinálnak, nagy bukta a vége, és csak tönkreteszik az alaptörténetet, viszont a Frozen-t tekintve már az első rész is olyan brutálisan rossz és együgyű volt, hogy kíváncsi vagyok, ezt hova tudják tovább fokozni
Nem hinném, hogy a második részben bármi értékelhető is lenne az értelmesebb réteg számára, ha a készítők látják, hogy ez az első részben bemutatott idióta igénytelenség kell a népnek, aminek se füle se farka, és még csak nem is fognak törekedni rá, hogy minőségibbet gyártsanak
Mondjuk szerintem önmagában nem csak a Frozen-el van a baj, hanem a mai Disney mesékkel összességében. Sehol sincsenek már a régi jó '90-es évek vége, 2000-res évek elejei meséiktől, amit nagyon sajnálok :/
Ne vegye magára, aki szereti a Frozen-t, de én, mint aki a régi jó Disney meséken nőtt föl, és szinte az összeset látta és szerette, bátran állíthatom, hogy ez az egyik legrosszabb meséjük, és csak azért lett ilyen sikeres, mert az emberekben nagyban dominál a birkaösztön. "Ha a másik 100-nak tetszik, akkor tetszik nekem is", és így tovább
" És mondjuk tudom, a valódi célközönség a gyerek generáció, így sem tartom helyesnek, hogy egyre igénytelenebbek a mesék, mert így csak az ő jellemüket befolyásolja, és rekednek meg végül egy alacsonyabb szinten, aztán már nem is lesz igény másmilyenre, csak az ennél is egyszerűbbre, bugyutábbra
Ne vegye magára, aki szereti a Frozen-t, de én, mint aki a régi jó Disney meséken nőtt föl, és szinte az összeset látta és szerette, bátran állíthatom, hogy ez az egyik legrosszabb meséjük, és csak azért lett ilyen sikeres, mert az emberekben nagyban dominál a birkaösztön. "Ha a másik 100-nak tetszik, akkor tetszik nekem is", és így tovább
2015. március 13. 15:26
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Jajj nekem...
2015. március 13. 15:36
|
|
Csikoshatumokus9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 219282 offline
|
Varom
2015. március 13. 16:39
Tök szupi!Várom!A két testvéren kívül Olaf a legviccesebb!
2015. március 13. 16:41
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Azon kevesek közé tartozok, akiknek már az elsõ része sem tetszett, és feleslegesnek tartom folytatást csinálni. Persze biztos megéri, ezzel is gondolom rengeteget fognak majd kaszálni, de az, hogy mennyien nézték meg, nem fogja mínõsiteni a filmet.
2015. március 13. 17:04
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon várom
2015. március 13. 17:17
Én az első résztől sem voltam beájulva. De ha a pénz a a tét, én még egy 10. rész is kinézek belőlük.
2015. március 13. 17:23
Én az első résztől sem dobtam hátast. Párszor nézhető volt, de ha mégegyszer megkellene nézném nem kizárt hogy bealudnék rajta. A második résznek pedig nem sok értelmét látom. Inkább adakoznák el (tőlem el is ihatják) a befektetett pénzt, de gondolom az első rész sikere miatt nem volt kérdés a második rész sem.
2015. március 13. 17:34
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Így olvasva a kommenteket, nem is igazán értem hogy lehet ezt a mesét támadni. Csupán egy történet két testvérről. Jó oké, van benne egy beszélő hóember, de hát könyörgöm, mese, persze hogy néhol bugyuta. De azért ha valaki jobban is odafigyel, igenis van mondanivalója. Tudom, hogy a mostani Disney már köszönőviszonyban sincs a régivel, én is imádom amiket akkoriban gyártottak, de a világért sem tagadnám le hogy tavaly júniusban éltem-haltam a Frozenért. Ahogy azt sem jelenteném ki ilyen egyszerűen, hogy csak gyerekeknek szól. De ha mégis nekik szólna, hát akkor vállalom hogy gyerekes vagyok.
2015. március 13. 18:08
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Nagyon varom mar!!
2015. március 13. 18:22
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Kivancsi vok, h mirol fog szolni.. mit tudnak meg kitalalni?
2015. március 13. 18:32
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Tetszett az első rész, de annyira nem volt emlékezetes mint például egy Oroszlánkirály, úgyhogy nem tudom mit lehetne még a 2. részben megmutatni.
Mindenesetre elég sok rajongót szerzett, úgyhogy nem lepett meg a folytatás.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.