Hivatalos: jön a Jégvarázs második része
2015. március 13. 12:25
Szerintem ez egy igazán aranyos kis mese, én nagyon szeretem. Kíváncsi leszek a folytatásra. Remélem, hogy ez is olyan jó lesz, mint az első rész.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2015. március 13. 12:44
Jajj de jóóó
, már nagyon várom, ez az egyetlen mese, ami az Így neveld a sárkányodon kívül tetszik!
2015. március 13. 13:04
|
|
papucsállatkaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 183161 offline
|
Minden idők egyik legrosszabb Disney mesefilmje
2015. március 13. 13:06
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Juhhúúúú!!
2015. március 13. 13:43
|
|
Lucus18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 525 Csatolások: 0 Azonosító: 210218 offline
|
Én ezt nem is értem... mit nem lehet benne szeretni? Egy animációs film. Jó oké, megértem ha nem mindenkinek ugyanaz az ízlése. Én láttam az Aranyhajat, és a Jégvarázst is moziban, és nagyon tetszettek, nem csak nekem hanem apukámnak is..És amúgy visszatérve a Jégvarázsra nem csak kis gyerekeknek készítették..Nemtudom hogy egyesek miért hiszik azt, hogy csak 6-10 évesek nézik meg, amikor egy felnőttet is ugyan úgy le tud kötni a film.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2015. március 13. 13:53
Nem tudom, szerintem azért a Disney-nek van sok olyan meséje ami sokkalta jobb, legalábbis nem tudom mit tudnának kihozni a 2. részből.
Az a baj, hogy ahogy más meséknél (esetenként filmeknél) is a nagy érdeklődésre való tekintettel abból az egyből mindjárt sorozat gyártásba fognak.
Nekem pl a Shrek 3. része már teljesen ellaposodott gagyi volt, hogy a Verdák 2. részéről ne is beszéljünk. Persze lehet a Disney elkap egy fonalat, de ahhoz nekem túlzottan lezárták a történet végét és tényleg nem tudom, milyen gondolatokból építkezik a kreatív osztály.
Nem mondhatnám, hogy túlzottan elájultam a Jégvarázs első részétől, de most azért valamilyen téren kíváncsivá tett a Disney és ha megjelenik már csak azért is megnézem, hogy vajon pofára esés vagy felemelkedés lesz-e a vége.
Nekem pl a Shrek 3. része már teljesen ellaposodott gagyi volt, hogy a Verdák 2. részéről ne is beszéljünk. Persze lehet a Disney elkap egy fonalat, de ahhoz nekem túlzottan lezárták a történet végét és tényleg nem tudom, milyen gondolatokból építkezik a kreatív osztály.
Nem mondhatnám, hogy túlzottan elájultam a Jégvarázs első részétől, de most azért valamilyen téren kíváncsivá tett a Disney és ha megjelenik már csak azért is megnézem, hogy vajon pofára esés vagy felemelkedés lesz-e a vége.
2015. március 13. 13:55
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
de most komolyan miről fog szólni????
2015. március 13. 14:13
|
|
SHINee BTRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.02. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 239885 offline
|
jupiiiiiiiiii
2015. március 13. 14:33
|
|
Liuska02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 224295 offline
|
örülök neki de miről fog szólni már vége volt a történetnek szerintem már nem lehet folytatni de ki tudja amugy általában a 2. rész minden filben kicsit gagyibb de lehet hogy ez most másképp lesz
2015. március 13. 14:37
Biztos jó lesz. Bár annyira azért nem rajongok érte.
2015. március 13. 14:41
GomNana, a Shrek nem Disney : ) Dreamworks.
De a cikkel kapcsolatban, csak annyit tudok mondani, hogy: OK. Nem különösebben voltam oda az első részért sem, kiszámítható, de aranyos, vicces kis gyerekmese volt.
De a cikkel kapcsolatban, csak annyit tudok mondani, hogy: OK. Nem különösebben voltam oda az első részért sem, kiszámítható, de aranyos, vicces kis gyerekmese volt.
2015. március 13. 14:45
|
|
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline
|
hurrá!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.