A spanyolok Eurovíziós delegáltja, a bájos Edurne a tegnapi nap folyamán hivatalosan is közzétette Amanecer című dalának videoklipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Edurne - Amanecer
2015. március 12. 11:27
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2015. március 12. 12:21
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
A másik verzió nekem is jobban tetszik, csak elég nehéz lenne megvalósítani Bécsben . Alapból Edurne elfoglal egy helyet , szerintem még egy-két háttérénekesnő megy , szóval maradna jó esetben négy hely a nagy zenekarnak (ahogy a cikk író is írja). És lássuk be ez nem megvalósítható
2015. március 12. 14:07
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Kicsit furcsa - már a nyelv miatt is , - de a klip egyébként egész bejövős nálam
Háát, majd meglátjuk. Ahogy nézegettem a németeknél az Eurovíziós döntősöket, lesznek nála sokkal jobbak is
De egyébként, már most is vannak jobbak
D
2015. március 12. 15:29
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Egyetértek Dorykaaa-val
2015. március 12. 16:47
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Végre erre már vártam,ezzel hogy ő lesz hazája képviselője De Gea-ra is jobban odafigyelhetnek.
2015. március 12. 18:07
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Imádom a dalt, imádom a klipet. Egyszerűen csodás lett ez a dal és a videó is, már azzal meggyerte a tetszésemet, hogy egy tigris is szerepel benne
Remélem jó eredményt fog elérni, akár még győztes is lehet.
2015. március 12. 19:18
A klip képi világa nagyon tetszik. Edurne gyönyörű a videoban és a hangja is remek. Viszont ez a dal továbbra sem a szívem csücske.
2015. március 13. 12:22
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A klip alapvetően nekem is tetszik, bár - annak ellenére, hogy nem ismerem és nem is igazán érdekel - a Gyűrűk urára, illetve a Hobbitra emlékeztet a képi világa.
Edurne egyszerűen gyönyörű, nincsenek rá szavak, mennyire szép ez a nő...
A dalról továbbra sem változott a véleményem: alapvetően szép, lehet benne nagyot énekelni, megmutatni a hangi kvalitásokat, ennek ellenére nem az a szerzemény, ami túlságosan nagy nyomot hagyna az emberekben. Szerintem.
Edurne egyszerűen gyönyörű, nincsenek rá szavak, mennyire szép ez a nő...
A dalról továbbra sem változott a véleményem: alapvetően szép, lehet benne nagyot énekelni, megmutatni a hangi kvalitásokat, ennek ellenére nem az a szerzemény, ami túlságosan nagy nyomot hagyna az emberekben. Szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: