A kétszeres Grammy-jelölt amerikai énekes a mai napon, március 11-én tette közé Stages névre hallgató albumának trailerét a YouTube-on. A korongon többek között hallható lesz egy duett Kelly Clarksonnal is az Operaház Fantomjából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Április 28-án érkezik Josh Groban új lemeze
2015. március 11. 19:13
|
|
J.Grofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 241347 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
WhollyGrobanite
2015. március 11. 19:16
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Nem lett rossz
WhollyGrobanite
2015. március 11. 19:24
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Imáádom XD
Bár azért a Chess helyett nyugodtan beférhetett volna valami amit még nem hallottunk Joshtól ... az egy kicsit felesleges szerintem... De a többi nagyon jó lett ! Egyszerűen mindent jól énekel és nem lehet nem szeretni a hangját
Köszönöm a cikket !
Bár azért a Chess helyett nyugodtan beférhetett volna valami amit még nem hallottunk Joshtól ... az egy kicsit felesleges szerintem... De a többi nagyon jó lett ! Egyszerűen mindent jól énekel és nem lehet nem szeretni a hangját
Köszönöm a cikket !
2015. március 12. 00:29
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Oooooh.Nem is értesültem a hírről,de hála istennek itt meg lett írva és ha akartam volna se tudtam volna kikerülni.
JUj de jó lesz,érzem.
WhollyGrobanite
2015. március 12. 11:11
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Idézet (N.k @ 2015.03.12. 00:29)
Oooooh.Nem is értesültem a hírről,de hála istennek itt meg lett írva és ha akartam volna se tudtam volna kikerülni.
JUj de jó lesz,érzem.
Jó hogy idetaláltál
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.