Hamarosan már Connor Franta rajongói is kezükben tarthatják kedvencük legelső könyvét, mely A Work In Progress címmel fog megjelenni április végén.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan megjelenik Connor Franta első könyve
2015. március 10. 20:03
Na már nem azért, bírom Connor-t meg minden, de, hogy minden egyes youtuber könyvet adjon ki kicsit érdekes & túlzás
2015. március 10. 20:06
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Lexurious: mégis miért ne adhatna ki könyvet? Mi ebben a túlzás? Ha van tehetsége, kedve, ideje, miért ne írhatna könyvet? Ő döntése! Én mindenesetre kíváncsi leszek a könyvére..m
2015. március 10. 20:21
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Már várom
2015. március 10. 20:23
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (LeerdammerGirl @ 2015.03.10. 20:06)
Lexurious: mégis miért ne adhatna ki könyvet? Mi ebben a túlzás? Ha van tehetsége, kedve, ideje, miért ne írhatna könyvet? Ő döntése! Én mindenesetre kíváncsi leszek a könyvére..m
Azért tartja túlzásnak, mert most szinte minden második YouTuber könyvet ír. Tavaly Zoella és Alfie (PointlessBlog) is kiadott egyet és mindketten csinálnak még egyet biztosan, Tanya Burr, Grace Helbig is megjelentetett egyet, nemrég Zoe öccse, Joe (ThatcherJoe) is bejelentette, hogy könyvet ad ki, Pewdiepie barátnője, Marzia (CutiePie) is, Miranda Sings, Joey Graceffa, most meg Connor is...
Nekem kicsit olyan érzésem van, hogy John Green és a Csillagainkban a hiba sikere után most a menedzsmentjeik azt remélik, hogy az ő hírnevükön is dob egy nagyot, ha könyvet dobnak piacra.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2015. március 10. 20:57
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
igazából nekem csak az a bajom, hogy az összes youtubos teljesen tehetségtelen....és szellemírók írják meg nekik a könyveket, aztán persze a sok tini lány meg megveszi, tényleg nagyon jó buli ez a youtube, szinte már istenként tisztelik őket a tinik, de közben csak maximálisan kihasználják őket, és még a tiniknek kell megtisztelve érezniük magukat, hogy ekkora sztárok foglalkoznak velük -.-
2015. március 10. 22:49
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
érdekes lehet.
2015. március 11. 06:43
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Nagyon érdekes lesz
2015. március 11. 07:05
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
LoveNessa: igen, lehetséges.
2015. március 11. 07:11
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Vannak kommentelők, akiket borzasztóan nem értek, de valamiért sejtem, hogy ki miért írta azt, amit.
Pláne téged, Dojcy. Akkor elmondanád, hogy mégis mi az a határ, amivel kifejezhetem támogatásomat az adott YouTuber iránt és nem kell kihasználva éreznem magad? Mert egy YouTuber már azért is hálálkodik, ha az adott videójára nagyon sokan voltak kíváncsiak, már az boldoggá teszi, ha nagyon ötletes fanartokat kap vagy olyan leveleket írnak nekik, amik miatt úgy érzik, hogy megérte beindítani a karrierjét. Pontosan erről tesz tanúbizonyságot a legtöbb YouTuber, csak annyira nem akarnak páran erről tudomást venni.
Másrészről pedig egyetértek azzal, hogy mostanság felkapott lett ez a könyvírás, de ha már más nem, szerintem pont Connor kiadhatna egy könyvet, mert ő tényleg egy olyan személység, akit nagyon imádok. Nincs bajom például Alfieval, de neki a Pointless Book "foglalkoztatókönyve" nem sok munkát igényelt, míg Connor rendesen megdolgozott vele. Talán még Shane és Grace lenne tényleg olyan, akik simán írhatnának könyvet, de Shane is már nem olyan, amilyen volt.
Pláne téged, Dojcy. Akkor elmondanád, hogy mégis mi az a határ, amivel kifejezhetem támogatásomat az adott YouTuber iránt és nem kell kihasználva éreznem magad? Mert egy YouTuber már azért is hálálkodik, ha az adott videójára nagyon sokan voltak kíváncsiak, már az boldoggá teszi, ha nagyon ötletes fanartokat kap vagy olyan leveleket írnak nekik, amik miatt úgy érzik, hogy megérte beindítani a karrierjét. Pontosan erről tesz tanúbizonyságot a legtöbb YouTuber, csak annyira nem akarnak páran erről tudomást venni.
Másrészről pedig egyetértek azzal, hogy mostanság felkapott lett ez a könyvírás, de ha már más nem, szerintem pont Connor kiadhatna egy könyvet, mert ő tényleg egy olyan személység, akit nagyon imádok. Nincs bajom például Alfieval, de neki a Pointless Book "foglalkoztatókönyve" nem sok munkát igényelt, míg Connor rendesen megdolgozott vele. Talán még Shane és Grace lenne tényleg olyan, akik simán írhatnának könyvet, de Shane is már nem olyan, amilyen volt.
2015. március 11. 08:08
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Szerintem ez egy olyan témájú könyv, amit megéri kiadni. Egyetértek azokkal, akik azt írják, hogy ez most nagyon felkapott dolog lett; minden második YouTuber könyvet ír, etc.
DE...amíg például Zoe kis tiniregénye, meg Alfie "foglalkoztatókönyve" nem igényel annyi tehetséget és munkát, addig Connor könyve a való életről, az ő életéről és problémáiról szól, aki szerintem bárkinek tanulságos lehet. Én imádom Connor videóit, a személyiségét, azt, hogy őszintén beszél önmagáról. Mindenkinek vannak problémái az életben. Kinek nagyobb, kinek kisebb. De egy olyan embernek, aki nincs tisztában például a nemi identitásával, annak tanulságos lehet Connor példája, aki sokáig nem fogadta el önmagát olyannak, amilyen és megpróbált heteroszexuálisként élni kamaszkorában.
Ha az angoltudásom lenne olyan szinten, hogy teljesen megértsem a könyvet, valószínűleg megvenném, mert bár nem vagyok depressziós, tisztában vagyok azzal, hogy hetero vagyok, engem érdekel, hogy Connor min ment keresztül 22 év alatt.
DE...amíg például Zoe kis tiniregénye, meg Alfie "foglalkoztatókönyve" nem igényel annyi tehetséget és munkát, addig Connor könyve a való életről, az ő életéről és problémáiról szól, aki szerintem bárkinek tanulságos lehet. Én imádom Connor videóit, a személyiségét, azt, hogy őszintén beszél önmagáról. Mindenkinek vannak problémái az életben. Kinek nagyobb, kinek kisebb. De egy olyan embernek, aki nincs tisztában például a nemi identitásával, annak tanulságos lehet Connor példája, aki sokáig nem fogadta el önmagát olyannak, amilyen és megpróbált heteroszexuálisként élni kamaszkorában.
Ha az angoltudásom lenne olyan szinten, hogy teljesen megértsem a könyvet, valószínűleg megvenném, mert bár nem vagyok depressziós, tisztában vagyok azzal, hogy hetero vagyok, engem érdekel, hogy Connor min ment keresztül 22 év alatt.
2015. március 11. 10:08
Mostmar minden youtuber konyvet fog irni? Kivancsi vagy
2015. március 11. 17:50
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Már tegnap este, kb feltöltés után fél órával láttam a videót, és borzasztóan örülök, csak kicsit lesokkolt hogy minden YouTubos könyvet akar írni, de Connor biztos a két kezével írta meg, és szeretném elolvasni. (:
2015. március 11. 18:07
Connort imádom és ha el is tudnám olvasni a könyvét,nagyon örülnék
2015. március 12. 17:35
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (eszter05 @ 2015.03.12. 16:57)
Ő meg kicsoda?
Connor Franta, amerikai YouTuber, illetve most már író is, akit a legtöbben az Our Second Life csapatból ismerhetünk, viszont Connor a saját csatornája miatt is hatalmas népszerűségnek örvend.
Az egyik legközvetlenebb, legjólelkűbb, legvicessebb, legkülönlegesebb és legtehetségesebb YouTuber, akit valaha ismertem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.