Kristen Stewart: „Szeretem kikészíteni magamat”
2015. március 10. 16:06
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Az embereket is szereti kikészíteni.
1 felhasználónak tetszik:
Konvektor
2015. március 10. 19:29
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
Hát látszik is mert amit jól tud eljátszani az tényleg csak a szenvedés....
2015. március 11. 13:39
|
|
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline
|
Az alkonyatba tökéletesen beleillett mert egy mosoly nincs soha az arcán.. Nekem ez a nő olyan mintha valami szív fájdalma lenne soha nem látom mosolyogni
2015. március 11. 14:41
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
Nekem nem tetszett egyik filmben se, csak a The Messengers-ben, de abban szinte alig játszott..
2015. március 11. 15:15
|
lájoliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 224467 offline
|
imádom az alkonyatot taylor lautner cuki és éppen most hétvégén néztem meg a napfogyatkozás második részét imádom marha jó az alkonyat remélem lesz újabb részei :)xd
2015. március 11. 21:16
Nem kedvelem, egyszerűen nem tud színészkedni. Az Alkonyatban is, nem értem, hogy hogy kaphatta meg a szerepet (?), mert semmi érzelmet nem láttam az arcán. Végül is, arccal meg úgy egész emberi testével meg tulajdonságaival beleillet a filmbe, de színészkedéshez, már ne is haragudjatok, de szerintem lövése sincs, hogy azt, hogy kell csinálni...nem mintha én profi lennék, de ez a véleményem
2015. március 12. 19:56
Nekem Kristen szimpatikus, bár mondjuk talán egy kicsit mazochista vagy önsanyargató, mert az szokatlan, hogy valaki szereti, ha kikészül, és direkt erre hajt. Az pedig pozitívum, hogy így megdolgozik a szerepeiért, egy kicsit mondjuk görcsösen. De én szeretem, mert olyan egyedi.
2015. március 12. 20:12
Nem tudom nekem ez a nő nagyon nem szimpatikus már,régen VISZONYLAG bírtam de most....NEM!
2015. március 13. 15:11
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
mazochista? O.o
2015. március 13. 17:03
|
|
Fallenangel66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 226124 offline
|
Kristen és a tökéletes alakítás nem igazán járnak egy cipőben. Már maga az alakítás szó is erős, ha róla beszélünk...Allandóan nyitott száj és kétségbeesett arckifejezés, ennyi ugrik be róla... sorry a rajongóktól, általában nem szoktame nnyire nyersen fogalmazni, ez csupán az én véleményem. Én olvastam az Alkonyat könyveket is, mindegyik részt, de a filmekből eléggé kiábrándultam..de persze, nem vagyunke gyformák. És hiszem azt, hogy színésznek is születni kell...
2015. március 13. 19:12
|
Szabina Ábrahámúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 238246 offline
|
Kristen az egyik kedvenc amerikai színésznőm! Most nem ítélek el senkit aki rosszat írt róla. Mert ez egy vélemény kinyilvánító rész. De ő is mondta az interjúban hogy ő egy Különc ő ezt be is vallja. Nem tetteti magát mint ...... egyes színészek......
Ő mindig is fiús volt mert aki olvass a cikkeket és tud valami pici dolgot is Kristenről akkor az tudnia ell hogy ő mindigis fiús volt.. Akármi de ő jó színésznő
Ő mindig is fiús volt mert aki olvass a cikkeket és tud valami pici dolgot is Kristenről akkor az tudnia ell hogy ő mindigis fiús volt.. Akármi de ő jó színésznő
2015. március 13. 22:49
az alkonyat szerintem csak valami kis botlás volt a karrierjében, de amúgy más filmekben láttam, és egész jó
2015. március 14. 15:15
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Gratulálok azoknak, akik szerint tehetségtelen. Nem vagyok nagy Kristen-fan, szóval ezt most nem ezért írom, mielőtt valaki azt gondolná, hogy védem. Oké, szögezzük le, hogy mennyire messze van például egy Scarlett Johansson-tól. De akkor sem lehet rá azt mondani, hogy pocsék. Persze, nektek Bella Thorne, Martina Stoessel ( franc tudja, hogy kell írni, le is szharom) meg ezek a kis "színésznők" (vicces...) a tökéletesek...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.