Még márciusban megjelenik Leiner Laura új könyve
2015. március 12. 13:40
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Annyira de annyira látszik, hogy ezt csak a pénzért csinálja. Az SzJG még annyira jó volt, tényleg olyan eredetin sikerült megírnia, de a teljesítmény annyira romlott, hogy az Akkor szakítsunkot olvasva azt se tudtam, sírjak-e, vagy nevessek. A Bexit már meg sem vettem.
2015. március 12. 13:40
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Alig várom a hullócsillagot.!(:
2015. március 12. 20:30
|
calomhood1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 241386 offline
|
Már alig várom! Az első rész is csodálatosan sikerült. Imádom Leiner Laurát! A legjobb írónő a világon!
2015. március 12. 20:44
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Én is hatalmas fan voltam anno a Szent Johanna idején, de úgy gondolom, hogy a mostani könyvek, amit ír, mind ugyanarról szól. Szívesen olvasnék valami újat is tőle.
2015. március 13. 14:00
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
kiváncsi vagyok
2015. március 13. 22:59
nem akarok megsérteni senkit, de olyan kis bugyuta könyvei vannak, de tényleg. ráadásul engem annyira irritál, hogy szinte csak marketing az egész. megír egy könyvet, amiben kb. csak a szereplők nevét megcserélgeti, meg egy kicsit más a sztori és vége. szerintem egy brontë regénynek sokkal több értelme van, de mindenki azt olvas amit akar
2015. március 13. 23:17
így visszaolvasván a hozzászólásokat.. az éhezők viadala fiúként kínszenvedés. én a harmadik könyv feléig jutottam el aztán inkább visszavittem a könyvtárba. gyakorlatilag így tudnám leírni.
1.könyv: Katniss sokat nyavalyog
2.könyv: Katniss rohadt sokat nyavalyog, de erősen próbálkozik
3.könyv: Katnisst már le akarom fejelni, gyakorlatilag szenved össze-vissza, oldalakat olvashatok a lelki állapotáról, amit egy idő után rohadtul nem érdekel, és mindeközben gyakorlatilag szinte nem csinál semmit
3.könyv: Katnisst már le akarom fejelni, gyakorlatilag szenved össze-vissza, oldalakat olvashatok a lelki állapotáról, amit egy idő után rohadtul nem érdekel, és mindeközben gyakorlatilag szinte nem csinál semmit
2015. március 14. 10:19
A késtél egy hatalmas nagy csalódás volt a számomra,értem én,hogy nehéz újat kitalálni de én személy szerint befejeztem Leiner Laura könyveinek olvasását. Az első könyve a Szent Johanna Gimi biztos,hogy nagy áttörés volt számára,nekem igazán tetszett a történet. A Bábel is teljesen jó volt, az Akkor szakítsunk se volt rossz,sőt még igazából tetszett is,de ezek után a Késtél megjelent és én személy szerint csalódtam Laurában. Annyira erőltetettnek tűnik a könyv mintha valami összecsapott nem is tudom mi lenne,csakhogy legyen még egy kiadott könyve. Sok sikert neki a továbbiakban,de egészen biztos vagyok benne,hogy több könyvét nem fogom megvenni a Bexi sorozatnak.
2015. március 14. 11:42
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
1. Még MINDIG nem értem a "magyar tinik kedvenc írónője" megnevezést...
2.noncsi1, látom te se olvasol sok minőségi könyvet...
2.noncsi1, látom te se olvasol sok minőségi könyvet...
2015. március 14. 15:53
|
|
LukeHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 227607 offline
|
Már nagyon várom
A negatív kommentelők elmehetnek melegebb tájakra
Csak röhögni tudok. antiparadicsom: "látom te se olvasol sok minőségi könyvet".... Miért érzed úgy, hogy ha leszólod más kedvencét, sokkal többet érsz?
A negatív kommentelők elmehetnek melegebb tájakra
2015. március 14. 16:54
Az igaz, hogy irodalmilag nem nem nagy érték, de a történet nagyon jó és kárpótol mindenért. Tuti, hogy elolvasom.
2015. március 14. 18:40
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
így visszaolvasván a hozzászólásokat.. az éhezők viadala fiúként kínszenvedés. én a harmadik könyv feléig jutottam el aztán inkább visszavittem a könyvtárba. gyakorlatilag így tudnám leírni.
2015. március 14. 18:46
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
AntiBiebs : szerintem egyeltalán nem arról szól a könyv,hogy katniss "nyavalyog".
Lányként én imádom a könyvet sokkal többe értelme van mint a szjg-nek !!
Lányként én imádom a könyvet sokkal többe értelme van mint a szjg-nek !!
2015. március 14. 19:29
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
A Szent Johanna Gimiket régebben szerettem, de azóta rájöttem, hogy borzalmasak. A többi könyvéből meg elég volt egy-két sort elolvasni, semmivel se jobbak. Nem értem, mi ez a felhajtás a nő körül
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: