Még márciusban megjelenik Leiner Laura új könyve
2015. március 08. 20:01
Én nagyon várom már!Valószínű,hogy a találkozóra nem megyek el,de nem is akarok.
2015. március 08. 20:22
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Ezazz!
Laura <3
2015. március 08. 20:53
|
|
anna89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 723 Csatolások: 3 Azonosító: 147061 offline
|
Szerintem az SzJG az fantasztikus volt. Vagyis ugyanaz a szokásos sztori egy tinilányról, aki beleszeret a legmenőbb pasiba, de végigkövethettük a szereplők változását, voltak tanulságok, nekem az egész történet a szívemhez nőtt. Utána, a jó tapasztalatok miatt elolvastam a Bábelt, ami szintén egy jó történet volt, bár nem volt meg az a feelingje mint az SzJG-nek. Aztán jött az Akkor Szakítsunk, ami már az előző könyvekhez képest nem volt valami, de még azon is tudtam nevetni, bár ebben már nem volt semmi új. Mikor kijött a Késtél, megvettem, elkezdtem olvasni, és rájöttem, hogy ebbe már tényleg nincs semmi. Se tanulság, se semmi újdonság, semmi az ég világon. Úgyhogy aki még egyiket se olvasta, ajánlom az SzJG-t, mert egy szerethető történet szerethető szereplőkkel és hangulattal(attól függetlenül hogyha belegondolsz hogy a története annyi, hogy a csaj összejön a pasival 8 könyvön keresztül). A többi.. hát azok nem igazán jöttek össze.
2015. március 08. 20:56
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Nekem igazából a Bábel tetszett csak,a Szent Johanna Gimi is jó volt de nem érte el nálam a tetszik szintet.Az Akkor Szakítsunk az már kifejezetten nem kötötte le a figyelmemet,és most ez a Bexi sorozat nem tudom mit várjak tőle a Késtélt már elolvastam hát mit mondjak..Nem tudom,hogy csak én vettem-e észre ezt az apró tényt de Laura mindig ugyanarról ír, van egy lány aki számára elérhetetlen egy fiú vagy éppen szakítottak és a végén valami folytán összejönnek.Őszintén ahogy írja sorra a könyveket egyre alacsonyabb szintre ereszkedik.Persze ettől még kíváncsi vagyok mit "alkot"!
2015. március 08. 21:39
Imádtam a Bexi sorozat első részét,csak a vége nem tetszett,de alig várom a Hullócsillagot!
2015. március 09. 09:43
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Imádom, alig várom a folytatást
<33333
2015. március 09. 11:16
|
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline
|
én is imádom, várom a folytatást már nagyon
2015. március 09. 15:03
Már egyáltalán nem rajongok úgy Laura regényeiért, mind mondjuk két éve, de elolvasom majd ezt a könyvét is, hiszen a Késtél is tetszett.
2015. március 09. 15:17
Nagyon meglep,hogy még mindig ekkora a felhajtás Laura könyvei iránt.Ennyi erővel tarthatnának találkozót a szomszéd 7 éves Juliskának is a "Jaj,de szépen süt a Nap" c. 1.osztályos kisregény megírásáért,elvégre mindkét "műnek" ugyanolyan a stílusa és ugyanaz a lényege.
2015. március 09. 15:40
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Döbbenetes, hogy valakinek ez teszik, semmi fantázia, semmi izgalom....a poénok úgy huszadszorra meg elég erőltetettek...
na mindegy, ízlésekpofonok, tudom, tudom, de én, ha rajongó lennék, a 4. ugyanolyan könyvnél már gyanakodni kezdenék...
na mindegy, ízlésekpofonok, tudom, tudom, de én, ha rajongó lennék, a 4. ugyanolyan könyvnél már gyanakodni kezdenék...
2015. március 09. 18:43
Nekem Laura könyvei eddig tetszettek,bár akadt egy,ami nem sikerült annyira jól,mint a többi,ez a Bexi-sorozat nagyin jó,és mivel pont a lényegnél hagyta abba,biztosan megvszem
2015. március 09. 19:36
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
eljen, eljen mar nagyon varom♥
2015. március 09. 20:04
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Amikor a barátnőm elküldte a Hullócsillag leírását, azt hittem, hogy valaki megírta a paródiáját és nem is vettem komolyan... Erre kiderült, hogy valóban arról fog szólni.
2015. március 09. 20:07
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
már nagyon várom!♥♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: