A magyar tinik kedvelt írónője hamarosan piacra dobja a Bexi-sorozat második részét, a Hullócsillagot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Még márciusban megjelenik Leiner Laura új könyve
2015. március 08. 16:08
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
2015. március 08. 16:10
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
már alig várom, hogy a kezembe vegyem és elolvashassam...
2015. március 08. 16:20
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
nagyon hiper szuper. mit ne mondjak. értelmes dolog, fiatalok. olvassátok, ahelyett hogy valami értelmeset olvasnátok.
1 felhasználónak tetszik:
Vivyy22
2015. március 08. 16:29
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
awwparadise egyetértek. Mindenki árdozik a szjg-ről ezért beleolvastam. Szerintem semmitmondó,unalmas,hülyeség. Nem is beszélve a hisztis irritáló főszereplőről. Leiner könyvei mind hasonló tinibaromságok.
2015. március 08. 16:43
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
olvassák még egyáltalán 13 év felettiek ennek a nőnek a cuccait?
awwparadise
2015. március 08. 16:51
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Igaz, nem igazán nekem szánták a könyvet, de nagyon megfogott!
2015. március 08. 16:56
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Paska- Senki nem mondta,hogy azt olvassák. De vannak értelmes könyvek is pl: Harry Potter, Éhezők viadala,Gyűrűk ura és még sok más. De persze mindenki azt olvas amit szeretne
awwparadise
2015. március 08. 16:57
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Shawol19-nek adok igazat!!
2015. március 08. 16:57
|
|
|
*a kommentet Shawol19-nek szántam
2015. március 08. 17:08
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (Shawol19 @ 2015.03.08. 16:49)
Itt szapuljatok Laura konyveit, pedig szerinteum inkabb ilyet olvasson a mai 13-14 eves korosztaly, mint a Szurke Otven Arnyalatat...
Totál egyetértek.
Idézet (Almaszósz66 @ 2015.03.08. 16:56)
Paska- Senki nem mondta,hogy azt olvassák. De vannak értelmes könyvek is pl: Harry Potter, Éhezők viadala,Gyűrűk ura és még sok más. De persze mindenki azt olvas amit szeretne
A Harry Potter, Éhezők viadala és a Gyűrűk ura jó könyv... de úgy igazából: értelmes mitől lenne? Lehet valami jó könyv, de nincs akkora mély, sokatmondó tartalma, hogy az értelmet adjon neki. Nem vonom kétségbe az írójukat, mert ezeket megírni hatalmas munka volt, ami igen jól sikerült. És ezzel most nem arra akarok kilyukadni, hogy Laura könyvei is vannak ilyen értelmesek: dehogy. Szerintem azok sem rossz könyvek, bár tudom, hogy nincs nagyon tartalmuk. De szerintem egy értelmes könyv sem a felsoroltaknál kezdődik.
Amúgy meg de, elég sok 13-14 éves is olvasta a 50 Shades of Grey-t, és ami felháborító a városunk mozijában beengedik a 12 éveseket is a filmre. Szóval ez van, ez kell már a fiatalságnak is. Legalábbis sokaknak, akinek nem inge ne vegye magára.
2015. március 08. 17:13
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Idézet (AvrilSmile @ 2015.03.08. 17:08)
Totál egyetértek.
A Harry Potter, Éhezők viadala és a Gyűrűk ura jó könyv... de úgy igazából: értelmes mitől lenne? Lehet valami jó könyv, de nincs akkora mély, sokatmondó tartalma, hogy az értelmet adjon neki. Nem vonom kétségbe az írójukat, mert ezeket megírni hatalmas munka volt, ami igen jól sikerült. És ezzel most nem arra akarok kilyukadni, hogy Laura könyvei is vannak ilyen értelmesek: dehogy. Szerintem azok sem rossz könyvek, bár tudom, hogy nincs nagyon tartalmuk. De szerintem egy értelmes könyv sem a felsoroltaknál kezdődik.
Amúgy meg de, elég sok 13-14 éves is olvasta a 50 Shades of Grey-t, és ami felháborító a városunk mozijában beengedik a 12 éveseket is a filmre. Szóval ez van, ez kell már a fiatalságnak is. Legalábbis sokaknak, akinek nem inge ne vegye magára.
csak sajnálni tudlak ha számodra a Harry Potter és a többi nem számítható értelmes könyvnek. Nem "jól sikerült" mint amit Laura könyveiről nem lehet elmondani, hanem legendás könyvek. Nem tudom neked hol kezdődik az "értelmes könyv", de ebből is látszik miket olvasol, vagy, hogy olvasol-e egyáltalán...
2015. március 08. 17:18
|
|
|
AvrilSmile szerintem sokkal több értelmük van mint a szjg-nek. A szent johanna konkrétan egy rinyálós lányról szól aki 7 vagy 8 könyvön keresztül egy pasit kerget.
2015. március 08. 17:35
|
|
AvrilSmile |
|
Idézet (awwparadise @ 2015.03.08. 17:13)
csak sajnálni tudlak ha számodra a Harry Potter és a többi nem számítható értelmes könyvnek. Nem "jól sikerült" mint amit Laura könyveiről nem lehet elmondani, hanem legendás könyvek. Nem tudom neked hol kezdődik az "értelmes könyv", de ebből is látszik miket olvasol, vagy, hogy olvasol-e egyáltalán... 
Nem tudom, mit sikerült így félreérteni azon, amit írtam. Igen, a felsoroltak legendás könyvek (mondjuk az Éhezők viadala szimplán jó, de az pá évesen kizárt, hogy legenda legyen...), de én az értelmet mély tartalomban és mondanivalóban mérem, nem jó sztoriban és profi megalkotásban. És nem, nem mondtam az SzjG-re sem, hogy jobb, vagy hogy értelmes...
Képzeld olvasok, így lehet viszonítási alapom értelmes könyvekben. Hasonlíts csak össze az Éhezők viadalán egy Balzac kötettel, és úgy talán feltűnik, milyen jellegű értelemről beszélek...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.