Eddig bírtam őt, de ez.. sajnos nem tudom megérteni.
"Annyi egyéb díjkiosztó van, melyeken értékelem a győzelmeimet, de úgy gondolom, az tényleg valami különlegeset jelentene, ha olyan emberek jelölnek egy díjra, akikkel együtt dolgozok és mellettem vannak minden nap. Ez egy más dolog. Egy magasabb szintű tisztelet." - nyilatkozta a Grammy-ről.
Még valami:
"Nem érdekel az se, ha a legjobb album kategóriát viszem el. Egy Grammy az Grammy, bébi. Senki sem kérdezi meg, hogy mire kaptad. Nem, ez a Grammy nem számít. Mindegyik Grammy ugyanannyit ér. Bármelyiket hazavinném. Akármilyened van, küldd el nekem, nem fogok vitatkozni" - nyilatkozta lelkesen."
Ez olyan gyerekes. Most azért, mert nem nyert így próbálja kompenzálni, hogy á nem kellett volna neki. Komolyan, az óvodások csinálják ezt. Saját magával mond ellent. .... :/
Amúgy meg, minek foglalkozik az utálókkal. Ez a sztárvilág. Minden sztárnak van utálója. Szerintem túlságosan is nagy dolgot csinál ebből. Örüljön neki, hogy egyáltalán eljutott idáig, nem kell rinyálni. Ha pedig nem vállalja az utálókat és ilyen kényes, nem kell sztárnak lenni.
Eddig tényleg bírtam..de most! Nagyon furcsa.
Iggy Azalea örül, hogy nem nyert Grammyt
2015. március 09. 18:53
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Most sajnálnom kéne? Ez a hírnév velejárója.
Azért nem mondanám, hogy szerény lenne, igencsak kihívó a stílusa, nekem legalábbis ez tűnt fel. Viselje el, hogy ez nem mindenkinek tetszik.
Azért nem mondanám, hogy szerény lenne, igencsak kihívó a stílusa, nekem legalábbis ez tűnt fel. Viselje el, hogy ez nem mindenkinek tetszik.
2015. március 09. 19:53
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Ó hát valamit mondani kellett... Mégsem állhat az emberek elé azzal, hogy "Egek de sz@r, hogy négy kategóriából egy díjat sem kaptam meg". Nem akarta, persze.
2015. március 10. 16:05
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nem hiszem.
2015. március 10. 20:04
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Én személy szerint szeretem Iggy-t, a számait is szeretem, de azt nem tudom, hogy miért nem örült volna annak, ha nyert volna egy díjat. De én szeretem Iggy-t. ♥♥
2015. március 10. 20:53
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Én nem szeretem Iggyt mint énekest mert nem igazán a stílusom. Azt viszont cseppet sem nézem jó szemmel hogy ennyi utálója van és nem szeretném hogy mondjuk a boldogsága útjában álljon. A másik viszont. Felnőtt nő tudhatná hogy a hírnév ezzel jár. Lesznek (és vannak) olyanok akik egyszerűen nem fogják szeretni. Lehet hogy vannak utálók ami miatt nem akart Grammy díjat (mellesleg ezt sem értem) de mi van a rajongókkal (megjegyzem világszerte) akik örültek volna ha kedvencük még nagyobb sikereket ér el? Mondjuk hogy részben védem részben hibáztatom. Meg kell tanulnia ezzel együtt élni. Nem menekülhet folyton. Ki kell állnia magáért hisz nem buta!
2015. március 11. 17:58
Mindenki örülne egy Grammy-nek.Gondolom csak azért mondta,hogy nem nyert és őt ez nem szomorítja el.Pedig legbelül nagyon is.
De attól mégszeretem és szerintem megérdemelte volna azt a díjat.
2015. március 12. 16:28
Ezt az egészet csak azért csinálta, hogy megsajnálják vagy hogy ne tűnjön nagyképűnek, szóval most már még jobban utálom!!!!!
És szerintem nem érdemli meg annyira azt a díjat!!!
És szerintem nem érdemli meg annyira azt a díjat!!!
2015. március 12. 18:12
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Eléggé pesszimistán fogja fel a dolgokat. Ha ez igaz, akkor szerintem változtatni kéne a nézőpontján. Véleményem szerint csak azt akarja mutatni, hogy nem sajnálja, hogy nem nyert, az igazság persze más. Mindenkinek vannak utálói... És?
2015. március 12. 19:37
Most komolyan az utalok miatt???? Jo rossz erzes lehet de vannak imadok is es en a helyebe az imadokra koncentralnek!!!
2015. március 13. 23:30
az emberek többsége azért nem szereti, mert FEHÉR. PONT. és szerintem ez rohadt nagy kicseszés, meg mindig a fekák jönnek ezzel a rasszizmus bullshittel, aztán ők mit csinálnak?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: