Iggy Azalea örül, hogy nem nyert Grammyt
2015. március 08. 18:17
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Ez csak duma, előtte még azt mondta, hogy ő bármelyiknek örülne. El kell fogadni, hogy nem nyert, ez van, nem pedig itt játszania az agyát, hogy el sem fogadta volna.
2015. március 08. 18:50
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Egyetértek Konvektor-ral
2015. március 08. 19:47
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Rossz duma... Nem akarja, hogy többen utálják? Tegyen valamit az ügyért.
2015. március 08. 21:08
Ez meglepett, mert egy korábbi nyilatkozatából nekem az jött le, hogy kifejezetten örült volna egy Grammy díjnak.
2015. március 08. 21:50
Lehet, h tényleg nem érdemli meg a grammyt, de azért nem kell őt szidni!
2015. március 09. 03:42
awwparadise - Ha rendes ember lenne aki tudja hogy kicsoda akkor tudna válogatni a kritikák között, hogy melyikből tanulhat esetleg valamit és melyiket ne vegye magára de úgy látszik őt mindennel vérig sértik ...= >>tisztában sincs azzal, hogy kicsoda
2015. március 09. 07:25
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Segítseg fogjatok le nem bírom áá! XDDDDDDDDDD nem akarok most belekezdeni megint abba a hosszúú monológba amit már elmondtam a twitteres cikknél. De most csak annyit mondanék, hogy nincs olyan sztár akinek nincsenek utálói, de azért ők örülnek ha nyernek a grammy-n...mindenki örül ha nyer a grammyn, csak.iggyke nem. Ő különc. Mert fél hogy lesz akinek nem tetszik. Tiszta paranoia, nemtom honnan veszi hogy utálják....ja várjunk! Egyszer azt írta valaki hogy narancsbőre van....jaaaaa! Így már mindjárt más....hú szegény iggy, mekkora súlyos problémái vannak!
Szerintem am, ha azt akarja hogy kevesebben utálják, csináljon kevesebb számot meg kevesebb albumot vagy mittomén mije van neki -.- de sztem ez a rinyálás nemsokára a fanokat is idegesíteni fogja, na akkor mi lesz? Lol.
Szerintem am, ha azt akarja hogy kevesebben utálják, csináljon kevesebb számot meg kevesebb albumot vagy mittomén mije van neki -.- de sztem ez a rinyálás nemsokára a fanokat is idegesíteni fogja, na akkor mi lesz? Lol.
2015. március 09. 09:37
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
én nem értem h miért utálják őt olyan sokan. Tehetséges, fiatal rapperről van szó.
Nyilván az emberek irigyek rá, hogy sikerült elérnie valamit fehér rapperként.
Nyilván az emberek irigyek rá, hogy sikerült elérnie valamit fehér rapperként.
2015. március 09. 10:16
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Britney Spears Fun @ 2015.03.09. 07:25)
Segítseg fogjatok le nem bírom áá! XDDDDDDDDDD nem akarok most belekezdeni megint abba a hosszúú monológba amit már elmondtam a twitteres cikknél. De most csak annyit mondanék, hogy nincs olyan sztár akinek nincsenek utálói, de azért ők örülnek ha nyernek a grammy-n...mindenki örül ha nyer a grammyn, csak.iggyke nem. Ő különc. Mert fél hogy lesz akinek nem tetszik. Tiszta paranoia, nemtom honnan veszi hogy utálják....ja várjunk! Egyszer azt írta valaki hogy narancsbőre van....jaaaaa! Így már mindjárt más....hú szegény iggy, mekkora súlyos problémái vannak!
Haver, te nagyon nem vagy képben. Szó szerint rühellik. Kitört volna a harmadik világháború, ha Grammy-t nyer. Teljesen jogos és józan a meglátása ezzel kapcsolatban.
2015. március 09. 10:44
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Meg kell neki tanulnia,hogy mindig is lesznek utálói,akik valójában csak féltékenyek rá.és nem ez miatt nem akarni semmit sem,mert nehogy aztán ezzel bántsák. Fogadja el és lépjen túl,ne fordítson rájuk figyelmet!
2015. március 09. 10:59
|
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline
|
az emberek mindig irigyek sajna Blaze13
2015. március 09. 14:05
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
szerintem nem kellene neki felvennie amit mások mondanak hiszem minden ki csak irigykedhetne rá mert mostanábban igen felkapott rapénekes lett.
2015. március 09. 15:09
Én egyáltalán nem utálom,sőt,nagyon szeretem,nem kellene foglalkoznia az utállókkal.
2015. március 09. 17:02
|
|
ArmiMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 240331 offline
|
HAZUDIK!
2015. március 09. 17:49
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
azért biztos örült volna egy grammy-nek
utálók meg mindig lesznek és ezt ő tudhatná a legjobban,hogy nem kell rájuk figyelni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: