A divatvilág színfoltjai: Chantelle Winnie
2015. március 09. 11:37
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Imádom a desigual cuccait és mellesleg szerintem nagyon szép lány... És különleges
)
2015. március 09. 15:41
Rengeteg éretlen ember van, aki csúfol valakit a külseje miatt. Egyébként ő egy gyönyörű lány
2015. március 09. 16:05
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
minden tiszteletem az övé,hogy nem adta fel...
szerintem is szép lány és a bőrével válik igazán egyedivé
2015. március 09. 16:41
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
nagyon szép, de rettenetesen unszimpatikus a személyiége, el ne tudom mondani mennyire irritááló és mennyire álszent
2015. március 09. 18:58
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Azért a fönti kitalált párbeszédben a kérdezett személynél igencsak észrevehető a "buta p*csa" effektus. Azért ne általánosítsunk, kéremszépen, nem mindenkinek az lenne a válasza a "Milyen a szép?" kérdésre, hogy "Barbie".
Én azt mondanám, a szépség relatív.
Én azt mondanám, a szépség relatív.
2015. március 09. 20:31
|
Hópi_Kormiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 231843 offline
|
Szerintem nagyon érdekes bőre van
...
2015. március 09. 21:28
Tipikus vuselkedès:csak a külsőt nèzik...Nagyon szèp ez a làny! Arrol meg nem tehet, hogyilyen a bőre, legalàbb különleges ès nem tucat ((;
2015. március 09. 22:05
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Desigual <3 <3 <3 Kedvenc boltom.
2015. március 10. 09:20
|
|
sg1992☾ cold hands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 15253 Csatolások: 8754 Azonosító: 215855 offline
|
Szerintem szép nő és arról nem tehet, hogy ilyen de az biztos soha de soha nem fogom meg érteni az olyan embereket akik bátsák őt vagy a hozzás hasonló embereket
2015. március 10. 10:02
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Gyönyörű lány, Ciarára hasonlít. Viszont én igazat adok neki, hogy igenis változtasson a külsején, ezzel nem hagyja cserben a többi embert, akik ugyanabban a betegségben szenvednek mint ő. Ne hallgasson rájuk! Ez az ő élete, és én az ő helyében megcsinálnám a tetoválásokat is, ha azzal eltűnnének a foltok! Ő már bebizonyította szerintem, hogy így is úgy is gyönyörű, de igenis ez egy betegség, amiből joga van meggyógyulni, felépülni!! Drukkolok neki!!Hajrá!
2015. március 10. 18:53
Nagyon szép nő. Nem értem, hogy lehetnek az emberek ennyire előítéletesek. Ez nagyon szomorú. Akik gúnyolták annak csak annyit mondhatok: Nem biztos, hogy ő kezdetektől ilye n akart volna lenni. És szerintem egy kicsit képzeld magad az ő helyébe, nem hiszem, hogy neked ez olyan jól esne.
Amúgy szerintem ezek az emberek most dicsekednek vele, hogy igen én egy suliba jártam vele. Na, de elég az ilyen emberekről, Chantelle!
Amúgy szerintem ezek az emberek most dicsekednek vele, hogy igen én egy suliba jártam vele. Na, de elég az ilyen emberekről, Chantelle!
2015. március 10. 19:22
Nem értem minek ítélnek el egy ilyen nőt! "Engem a túlsúlyom miatt csúfoltak! És itt vagyok most 17 évesen és van egy eszméletlen jó focista palim! És nem változtattam magamon semmit!" Írta egy újság! én kicsit fiatalabb vagyok (nem kicsit) és egy olyan lány vagyok aki nem ítél el embereket a hajuk, bőrük színe, testük formája miatt. Én is Túlsúlyos vagyok, megértem ezeket a lányokat!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: